Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πίνω ένα καφέ την ημέρα, πότε θα μου τα σκάσει; Υπάρχει μοντέλο πρόβλεψης;

Το πόσο καφέ πίνεις την ημέρα, μας το λες. Το πόσο κολλαγόνο πίνεις την ημέρα για αντίδοτο όμως, προκειμένου να μη σε πειράξει ο καφές, το κάνεις γαργάρα για να πουλήσεις εξυπνάδα. Δε μας χ... λέω 'γω; 

• Like 1
  • Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω προσωπικα αποφευγω:
Τροφες με υψηλα λιπη οπως τυρι
Ζαχαρη και γλυκοζη ( παιρνω καφε ζαχαρη ή στεβια)
Αλατι
Ασπρο αλευρι και οτι φτιαχνεται απο αυτο. Παιρνω μαυρο. Σικαλεως ή ολικης
Καφες. Σπανια και μονο εσπρεσο μονος.
Αναψυκτικα
Κοκκινο κρεας με μετρο.
Τηγανητα καθολου, μονο καλαμαρακια εξω γιατι μου αρεσουν.
Γλουτενη ( που ειναι το πιο χαλαρο στην λιστα μου)

Βασικα κανοντας αυτα εχασα και βαρος. Ειμαι φιτ

Δημοσ.

Το πόσο καφέ πίνεις την ημέρα, μας το λες. Το πόσο κολλαγόνο πίνεις την ημέρα για αντίδοτο όμως, προκειμένου να μη σε πειράξει ο καφές, το κάνεις γαργάρα για να πουλήσεις εξυπνάδα. Δε μας χ... λέω 'γω; 

Ζορισμενο σε βλεπω. Εχω μια ακρη για ενα καλο κολλαγονο, ρωσικο, νεκταρ. Θες να σε φτιαξω?

• Like 3
Δημοσ.

Ζορισμενο σε βλεπω. Εχω μια ακρη για ενα καλο κολλαγονο, ρωσικο, νεκταρ. Θες να σε φτιαξω?

Όλο λόγια είσαι...

• Like 1
Δημοσ.

Εγω προσωπικα αποφευγω:

Τροφες με υψηλα λιπη οπως τυρι

Ζαχαρη και γλυκοζη ( παιρνω καφε ζαχαρη ή στεβια)

Αλατι

Ασπρο αλευρι και οτι φτιαχνεται απο αυτο. Παιρνω μαυρο. Σικαλεως ή ολικης

Καφες. Σπανια και μονο εσπρεσο μονος.

Αναψυκτικα

Κοκκινο κρεας με μετρο.

Τηγανητα καθολου, μονο καλαμαρακια εξω γιατι μου αρεσουν.

Γλουτενη ( που ειναι το πιο χαλαρο στην λιστα μου)

Βασικα κανοντας αυτα εχασα και βαρος. Ειμαι φιτ

Πραγματικά δεν βρίσκω τίποτα κακό σε αυτή τη διατροφή. Αν ήμουν πιο εύπορος θα έκανα την paleo διατροφή συνέχεια. Αισθανόμουν γερός σα λιοντάρι για 2-3 μήνες που την έκανα, πολύ ενέργεια κι ελάχιστες ενοχλήσεις, και η αποκατάσταση μετά την άσκηση (ακόμη κι έντονη) κρατούσε το πολύ μέρα. Με τη συμβατική διατροφή(σαβούρα ότι μαγειρεύτε στο σπίτι, πχ μακαρόνια, πατάτες κ λιπες αρχιδιές), αισθάνομαι πολύ νωχελικός και ούτε τη μιση σωματική άσκηση δε βγάζω.Βέβαια μερικοί δεν έχουν κάν την αυτοσυγκράτηση να αποχωριστούν τα γλυκά,τους καφέδες πετιμέζι με το 1 κιλο γάλα μεσα κλπ, και νομίζουν ότι δε ζούν γιατί έχουν εθιστεί στη σαβούρα. Πρόβλημά τους.

Δημοσ.

Αν ειναι δυνατον να θεωρουμε τα κοκκαλα αλλων ζωων αντιδο. Γιατι το κολλαγονο αυτο ειναι.. Μια αηδια απλα.

Δημοσ.

Μην δίνεις σημασία.

http://www.bioathens.com/fiaxe-to-diko-sou-kollagono

Οντως μη δινεις καθολου σημασια θα ελεγα. Συνεχιστε να τρωτε οστα ζωων και να πιστευετε οτι σαν δινουν υγεια, νεοτητα και ομορφια.. Εχουμε γεμισει κοσμο με καρκινο και χιλια δυο νοσηματα τη σημερον εποχη.. Α ρε Ιπποκρατη..

Παμε και στο θεμα μας τωρα.. Επειδη δεν το εχω ξεκαθαρισει στο μυαλο μου. Το προζυμι εχει γλουτενη; Οι σφολιατες και τα τυροπιτοειδη που παιρνουμε απο τον φουρνο;

Δημοσ.

Παμε και στο θεμα μας τωρα.. Επειδη δεν το εχω ξεκαθαρισει στο μυαλο μου. Το προζυμι εχει γλουτενη; Οι σφολιατες και τα τυροπιτοειδη που παιρνουμε απο τον φουρνο;

Μπορεις να φτιαξεις προζυμι και χωρις γλουτενη. Οι περισσοτερες επιχειρησεις επισης χρησιμοποιουν τρικοκκο σιταρι για τα παρασκευασμα τα τους, δεν εχω βρει πχ τυροπιτα με σφολιατα χωρις γλουτενη.

Δημοσ.

Ποια ειναι τα υπόλοιπα αλευρια;

Πάρε αυτά που λένε gluten-free. Γενικά, ότι προέρχεται απο ρύζι ή καλαμπόκι δεν έχει γλουτένη.

Δημοσ.

Τα υπόλοιπα αλευρια έχουν γλουτενη ή μόνο το σιτάρι;

Το τρικοκκο σιταρι ειναι η κυρια πηγη αλευρων με γλουτενη. Δεν ειναι το μονο ομως. Το κριθαρι και η σικαλη εχουν επισης. Στα περισσοτερα εμπορικα κατεργασμενα αλευρα, προσθετουν επιπλεον γλουτενη, περισσοτερη απο οτι εχουν τα ιδια απο την φυση τους.

Αλευρι μπορεις να φτιαξεις απο παρα πολλα σιτηρα και οχι μονο, οπως και μπορεις να βρεις αλευρι απο τρικοκκο σιταρι διχως γλουτενη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...