Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εφτιαξα ενα νεο pc  που σε αυτο το τροφοδοτικο μονο ειναι 650 watt,εχω ενα ps3 1 οθονη samsung 29 ιντσες μια lg 23 ιντσες και το pc  ποιο μου προτεινετε?

https://www.skroutz.gr/s/6234121/APC-Back-UPS-950VA-Schuko.html

ή https://www.skroutz.gr/s/6234081/APC-Back-UPS-1400VA-Schuko.html Εαν εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο ειμαι δεκτος σε καθε προταση :) Eυχαριστω και χρονια πολλα σε ολους

ΥΓ.εγω λεω να παρω το 1400 αλλα δεν ξερω εαν ειναι υπεραρκετο τα λεφτα δεν με νοιαζουν απλως δεν ξερω ποσο χρειαζομαι 950 ή 1400 VA

Το pc einai ayto 

Cooler Master MasterBox 5   LG Electronics 23MP68VQ-P 23¨  Corsair RMX Series RM650X 650W Gigabyte H170-HD3

Intel Core i5 6500 3.2 GHz

Corsair Vengeance LPX 16GB

RX480 8GB GTR

Samsung 850 EVO 250 GB

Western Digital 1TB Caviar Black SATA III Arctic Cooling Freezer i32 CPU Cooler 
Δημοσ.

το 950αρι το ξεχνάς αφού είναι μόνο 480 watt.

Αν πούμε οτι ο υπολογιστής σου σε full load τραβάει κάνα 300αρι maximum + 200 το ps3 + 100 οι οθόνες είσαι στα ~600 watt σύνολο.

Το 1400VA (700w) με όλες τις συσκεύες ανοιχτές πρέπει να είναι οκ. 

Δημοσ.

Τα 480 watt πια ειναι φιλε δεν ειμαο γνωστης εαν μπορεις βοηθησε με ευχαριστω προκαταβολικα

Το τροφοδοτικο μονο του ειναι 650 watt (του υπολογιστη εννοω)

Δημοσ.

Το πρώτο ups που έχεις βάλει έχει έξοδο 480 watt (Output power capacity 480Watts / 950VA) δες εδώ http://www.apc.com/shop/ro/en/products/APC-BACK-UPS-950VA-230V-AVR-Schuko-Sockets/P-BX950U-GR

Το ότι το τροφοδοτικό του υπολογιστή σου είναι 650 watt δεν σημαίνει ότι τόσα καίει, τα μισά υπολόγιζε περίπου και μόνο όταν παίζεις παιχνίδια.

Δημοσ.

Μιας και η διαφορά στα χρήματα δεν είναι τεράστια και αφού όπως λες μπορείς να τα διαθέσεις πήγαινε στο 1400.

Οριακά θα μπορούσε να σε καλύψει και το 950 αφού το να παίζεις ταυτόχρονα σε ps3 και pc είναι λίγο ακραίο σαν σενάριο.

Εσύ ξέρεις καλύτερα τις ανάγκες σου και την χρήση που σκοπεύεις να κάνεις.  

Δημοσ.

παιδια καλησπερα..μια ερωτηση..εγω εχω τροφοδοτικο 850watt..το ups μου ειναι 650va...το θεμα ειναι το εξης...εχω βαλει δυο μπαταριες σε σειρα πανω συνδεδεμενες και παλι δεν τον κραταει τον υπολογιστη...αν βαλω και τριτη μπαταρια θα τον κρατησει η οσες και να βαλω δεν παιζει ρολο και θα συνεχισει να τον ριχνει τον υπολογιστη επειδη ειναι μικρο το ups?

Δημοσ.

παιδια καλησπερα..μια ερωτηση..εγω εχω τροφοδοτικο 850watt..το ups μου ειναι 650va...το θεμα ειναι το εξης...εχω βαλει δυο μπαταριες σε σειρα πανω συνδεδεμενες και παλι δεν τον κραταει τον υπολογιστη...αν βαλω και τριτη μπαταρια θα τον κρατησει η οσες και να βαλω δεν παιζει ρολο και θα συνεχισει να τον ριχνει τον υπολογιστη επειδη ειναι μικρο το ups?

Δεν ξερω φιλε τι να σου πω και μενα το τροφοδοτικο ειναι 650 watt αλλα εχω πανω ps3 και 2 οθονες και θα αγορασω 1400 va τροφοδοτικο 

Μιας και η διαφορά στα χρήματα δεν είναι τεράστια και αφού όπως λες μπορείς να τα διαθέσεις πήγαινε στο 1400.

Οριακά θα μπορούσε να σε καλύψει και το 950 αφού το να παίζεις ταυτόχρονα σε ps3 και pc είναι λίγο ακραίο σαν σενάριο.

Εσύ ξέρεις καλύτερα τις ανάγκες σου και την χρήση που σκοπεύεις να κάνεις.  

Ευχαριστω πολυ φιλε αυτο θα παραγγειλω σημερα να'σαι καλα!

Δημοσ.

οτι θα βαλεις παραπανω μπαταριες πανω στο ups θα σου δωσει μεγαλυτερη αυτονομια αλλα δεν θα αντεξει παραπανω watt οσο ξερω.

Παιδια εφτιαξα ενα νεο pc  που σε αυτο το τροφοδοτικο μονο ειναι 650 watt,εχω ενα ps3 1 οθονη samsung 29 ιντσες μια lg 23 ιντσες και το pc  ποιο μου προτεινετε?

https://www.skroutz.gr/s/6234121/APC-Back-UPS-950VA-Schuko.html

ή https://www.skroutz.gr/s/6234081/APC-Back-UPS-1400VA-Schuko.html Εαν εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο ειμαι δεκτος σε καθε προταση :) Eυχαριστω και χρονια πολλα σε ολους

ΥΓ.εγω λεω να παρω το 1400 αλλα δεν ξερω εαν ειναι υπεραρκετο τα λεφτα δεν με νοιαζουν απλως δεν ξερω ποσο χρειαζομαι 950 ή 1400 VA

Το pc einai ayto 

Cooler Master MasterBox 5   LG Electronics 23MP68VQ-P 23¨  Corsair RMX Series RM650X 650W Gigabyte H170-HD3

Intel Core i5 6500 3.2 GHz

Corsair Vengeance LPX 16GB

RX480 8GB GTR

Samsung 850 EVO 250 GB

Western Digital 1TB Caviar Black SATA III Arctic Cooling Freezer i32 CPU Cooler 

1400 .καλυτερα να εχεις κατι μεγαλυτερο παρα κατι που θα ειναι οριακα.αλλωστε στο μεγαλο ups βαζεις και παραπανω πραγματα αν χρειαστει .η διαφορα δεν ειναι και τοσο μεγαλη και το κοστος μπαταριας απο το ενα στο αλλο παλι δεν ειναι κατι το τρομερο οταν μιλαμε οτι θα τις αλλαζεις μια φορα ανα περιπου 3 χρονια πανω κατω.

το θεμα ειναι να μαθω αν αυτο που προκειται να κανω θα δουλεψει η οχι..γτ δεν θελω να χαλασω τοσα λεφτα για αλλο ups ενω ηδη εχω ενα

υπαρχει και η λυση να παρεις ενα δευτερο μικρο Ups.

Δημοσ.

οτι θα βαλεις παραπανω μπαταριες πανω στο ups θα σου δωσει μεγαλυτερη αυτονομια αλλα δεν θα αντεξει παραπανω watt οσο ξερω.

1400 .καλυτερα να εχεις κατι μεγαλυτερο παρα κατι που θα ειναι οριακα.αλλωστε στο μεγαλο ups βαζεις και παραπανω πραγματα αν χρειαστει .η διαφορα δεν ειναι και τοσο μεγαλη και το κοστος μπαταριας απο το ενα στο αλλο παλι δεν ειναι κατι το τρομερο οταν μιλαμε οτι θα τις αλλαζεις μια φορα ανα περιπου 3 χρονια πανω κατω.

υπαρχει και η λυση να παρεις ενα δευτερο μικρο Ups.

Τελικα αγορασα αυτο και ειναι ησυχο και τελειο http://www.skroutz.gr/s/6234081/APC-Back-UPS-1400VA-Schuko.html

• Like 1
Δημοσ.

Τελικα αγορασα αυτο και ειναι ησυχο και τελειο http://www.skroutz.gr/s/6234081/APC-Back-UPS-1400VA-Schuko.html

μια χαρα:)

Παιδια καθρ ποτε αλλαζουμρ μπαταρια στα ups?

αναλογως ποτε θα χαλασει.μπορει να ειναι 2 χρονια μπορει 4 εξαρτατε απο διαφορα.

το πως θα το καταλαβεις φαινεται απο 2-3 πραγματα.

α.το Pc σου ενω στην αρχη κρατουσε στην μπαταρια για 10 λεπτα τωρα αντεχει 1.οποτε ξερεις οτι η μπαταρια εχει πεσει πολυ.μιλαμε παντα για το ιδιο φορτο στο Pc.οχι την μια να ειναι Idle και στην αλλη περιπτωση να τρεχεις 100 πραγματα γιατι εκει θα υπαρχει διαφορα.

β.το Ups σου βγαζει μυνημα Replace battery.

γ.σε καποια apc μπορεις να δεις κατι πραγματα μεσα απο το προγραμμα.σου λεει οτι η μπαταρια με το ταδε φορτιο θα βγαλει 3 λεπτα ενω παλια ηξερες οτι ηταν 10.ιδια περιπτωση με το α.

δ.αν η μπαταρια πεσει παρα πολυ και δεν της αλλαξεις το Pc δεν θα βγαζει ουτε 1 second με την μπαταρια και στο τελος μπορει να μην ανοιγει καν το Ups αμα δεν την αλλαξεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...