Alcoholic Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 Αν κάποιος γνωρίζει, ας μου απαντήσει το γρηγορότερο δυνατόν... Θέλω να αγοράσω ένα UPS και ταλαντεύομαι μεταξύ 500VA Line-Interactive και 800VA Stand-By. Οι τιμές τους είναι σχεδόν ίδιες. Με το Stand-By μπορώ να βάλω 2 PC's άνετα και οι μπαταρίες διαρκούν καποια χρόνια.. Tο Line-Interactive είναι σαφώς καλύτερο, αλλά με αυτά τα λεφτά ένα PC μόνο θα είναι επάνω στο UPS. Η απορία - καθοριστική για την επιλογή μου - είναι το πόσο συχνά θα χρειάζεται αλλαγή στις μπαταρίες ένα Line-Interactive UPS, δεδομένου ότι χρησιμοποιείται από 60-80% της ισχύος του και η γενικότερη χρήση του PC είναι γύρω στις 8-10 ώρες καθημερινά, σαν μέσος όρος. Ευχαριστώ Πολύ & Καλή Πρωτοχρονιά !
Johnnie Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 Η γνώμη μου είναι ότι αν έχεις καλά τροφοδοτικά στα PC τότε δεν είναι απαραίτητο να πάρεις Line-Interactive UPS. Αν, πάλι, τα τροφοδοτικά που έχεις είναι της φθήνιας, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις καλά τροφοδοτικά και ένα απλό UPS για να κάνεις τη δουλειά σου. Τα UPS (αντίθετα απ'ότι νομίζουν πολλοί) δεν μπορούν να προφυλάξουν έναν υπολογιστή από τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν όταν την τροφοδοσία του ρεύματος την έχει αναλάβει ένα φτηνιάρικο τροφοδοτικό (εξαίρεση σ'αυτόν τον κανόνα είναι τα On-Line UPS που όμως είναι πανάκριβα). Αυτά τα ολίγα προς το παρόν 8) 8) 8)
kelestor Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 Ti ginete sthn periptwsh pou auto pou 8es na prostatepseis einai h o8onh kai oxi to pc. Giati to men pc exei kanlo trofodotiko kai denparousiazei provlhmata alla h de o8onh parousiazei 8oloures kai paramorfwseis sthn diarkws asta8hs kai mh poiotikh tash pou yparxei se ena grafeio. Tote ti ups kai ti xarakthristika epileghs gia na eksasfaliseis thn swsth kai asfalh leitourgia ths o8onhs???
StAkIS Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 Όσο καλό τροφοδοτικό και αν έχει το PC, σίγουρα υπέκειται σε φθορά με το χρόνο κάθε φορά που υπάρχει πρόβλημα με το δίκτυο της ΔΕΗ! Και καλό τροφοδοτικό, είναι αυτό που μπορεί να "αντισταθει" στις αυξιομειώσεις της τάσης! Το UPS, κρίνω πως είναι απαραίτητο όπως και να έχει!
a123xxsp Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2004 To StandBy den kanoun tipota mexri na pesei to reyma (ektos apo EXTREME ypertasi moy mexri na pesei to reledaki 90% exei kapsei kati), an loipon antimetopizeis sixna ypotasi/ypertasi mono line interactive allios.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.