nikolaos13 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, σκοπεύω να αγοράσω καινούργιο κινητό και έχω καταλήξει ανάμεσα στα Moto G⁴ Plus 4GB RAM, 64 GB ROM και στο Nexus 5x. Επειδή τα 300 ΕΥΡΩ είναι πολλά για να το παίξω στην τύχη και θέλω η συσκευή να μου μείνει για κάνα 2 χρόνια, οποιαδήποτε συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!
panos- Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Μήπως να συμπληρώσεις την φόρμα; Γιατί μπορεί να μην σου χρειάζονται τα 300 ευρώ είτε να χρειάζονται περισσότερα.
turbat0s Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, σκοπεύω να αγοράσω καινούργιο κινητό και έχω καταλήξει ανάμεσα στα Moto G⁴ Plus 4GB RAM, 64 GB ROM και στο Nexus 5x. Επειδή τα 300 ΕΥΡΩ είναι πολλά για να το παίξω στην τύχη και θέλω η συσκευή να μου μείνει για κάνα 2 χρόνια, οποιαδήποτε συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!! Sorry για την offtopic παρέμβαση, αλλά αν θεωρείς τα 300€ πολλά για κινητό τότε ίσως δε θα έπρεπε να εξαντλήσεις το budget σου, αλλά να αγοράσεις φτηνότερη συσκευή.
saruman123 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Αν το παρεις απο εξω με τα 300 θα που λες,σου μεινουν και ρεστα. Και θα παρεις καλυτερα απο αυτα που λες.
nikolaos13 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Τα 300 ΕΥΡΩ απλά δεν τα θεωρώ για πέταμα και προσπαθώ να αγοράσω την καλύτερη δυνατή συσκευή γι αυτά τα χρήματα...
nikolaos13 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Μιας και εχω καταλήξει σε αυτές τις δυο συσκευές, δεν το θεωρώ σωστό να βάλω τον κόσμο στην διαδικασία να μου κάνει προτάσεις που θα πέφτουν στο κενό... οποίος άλλος έχει άποψη πάνω σε αυτές τις δυο συσκευές με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που αναφέρω, ας την δώσει μιας και θα ειναι μεγάλη βοήθεια.
Xristaras12 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Για ψάξε πρώτα αν έχουν διορθωθεί τα προβλήματα του G4 plus 1)υπερθέρμανση 2)ghost touching με fast charging
jimzak Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δεν βοηθάς για να σου απαντήσει κάποιος,τι ζητάς περισσότερο από το κινητό, καλύτερη κάμερα, μπαταρία,οθόνη,cpu/gpu υποστήριξη από xda; Και τα 2 πιστεύω πως θα σου κρατήσουν 2 χρόνια,το nexus ίσως περισσότερο λόγω υποστήριξης από την κοινότητα.
nikolaos13 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Απλά την γνώμη κάποιων πιο έμπειρων μελών ζητάω για το πιο να επιλέξω... Ομολογώ ότι κλείνω προς το motorola μιας και έχω εμπειρία από το service τους στην Γερμανία, το οποίο είναι ΦΟΒΕΡΟ! Αλλά και λόγω χαρακτηριστικών... Απλά αν κάποιος έχει άλλη άποψη θα ήταν μεγάλη βοήθεια.
Xristaras12 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Απλά την γνώμη κάποιων πιο έμπειρων μελών ζητάω για το πιο να επιλέξω... Ομολογώ ότι κλείνω προς το motorola μιας και έχω εμπειρία από το service τους στην Γερμανία, το οποίο είναι ΦΟΒΕΡΟ! Αλλά και λόγω χαρακτηριστικών... Απλά αν κάποιος έχει άλλη άποψη θα ήταν μεγάλη βοήθεια. επειδή μάλλον αγνόησες το post μου,ξαναδίαβασε παραπάνω τι σου έγραψα. Αν έχουν διορθωθεί τα προβλήματά που έχει πάρτο,διαφορετικά δεν βλέπω τον λόγο.
@topos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Nexus 5x. Πολύ ακριβό το g4 plus χωρίς να τα αξίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα