Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά, ψάχνομαι για vfm κινητό και είμαι ανάμεσα σε leagoo m5 plus και doogee x9 pro.. Κανένα άλλο στα ίδια περίπου χρήματα που να είναι ποιο σίγουρη επιλογή; Από τα δύο παραπάνω ποιο θα προτείνατε; Το m5 πάντως αν και είχε κάποια θεματάκια στα λεφτά του ήταν εξαιρετικό.

Δημοσ.

Δες το Redmi 4a από Gearbest στα 90 ευρώ περίπου.

αυτό σκέφτομαι και εγώ για δώρο..αλλά ξέρει κάποιος αν έχει επιλογή αποστολής που παρακάμπτει το τελωνείο?

Δημοσ.

αυτό σκέφτομαι και εγώ για δώρο..αλλά ξέρει κάποιος αν έχει επιλογή αποστολής που παρακάμπτει το τελωνείο?

Εάν δεν είναι από eu αποθήκη ή τριγωνική αποστολή, το τελωνείο είναι ρουλέτα
  • Like 1
Δημοσ.

Αν έρθει με ταχυδρομείο και το στείλουν ως δώρο με τιμή κάτω από 20€ ίσως το γλυτωνεις.

• Like 1
Δημοσ.

το gearbest έχει τριγωνική αποστολή??

θεωρητικά και ως δώρο να σταλεί,  έχω την αίσθηση πως αν το σταματήσουν στο τελωνείο δεν θα πειστούν ότι έχω  θείο στην Κίνα τον Nahamenalagame και μου το στέλνει δώρο για την γιορτή μου :-D  :-D  :-D  :-D

Μπλέξαμε με τα τελωνεία δυστυχώς..

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_494090.html?wid=3 

αυτό αξίζει λέτε??

Δημοσ.

fastcardtech εχει σφραγισμενα μειζου μχ4 στα λεφτα σου.

με 2 ραμ εκμηδενιζει το μχ4 ΟΛΑ τα κινητα με 3 ραμ που ειχα, εκτος του μχ5

μετρια καμερα ομως

το ξεφτυλίκι που ρίχνει στην αλαγκαριστη χρηση το μχ4 στο νεξους 5χ μου ειναι για σεμινάριο πάντως...

υποψιν κανεις δεν θα σου πει οτι τα κινητά τους κολλάνε, πχ ένας φίλος που εχω με το 5χ κι αυτος το πιο γρηγορο

κινητο νομιζει εχει.

να θυμάσαι ολα τα μειζου του fastcardtech ειναι σφραγισμενα, μην διστασεις, εχουν ειδικη συμφωνια με την μειζου!!!!

Δημοσ.

fastcardtech εχει σφραγισμενα μειζου μχ4 στα λεφτα σου.

με 2 ραμ εκμηδενιζει το μχ4 ΟΛΑ τα κινητα με 3 ραμ που ειχα, εκτος του μχ5

μετρια καμερα ομως

το ξεφτυλίκι που ρίχνει στην αλαγκαριστη χρηση το μχ4 στο νεξους 5χ μου ειναι για σεμινάριο πάντως...

υποψιν κανεις δεν θα σου πει οτι τα κινητά τους κολλάνε, πχ ένας φίλος που εχω με το 5χ κι αυτος το πιο γρηγορο

κινητο νομιζει εχει.

να θυμάσαι ολα τα μειζου του fastcardtech ειναι σφραγισμενα, μην διστασεις, εχουν ειδικη συμφωνια με την μειζου!!!!

Καλή χρονιά!!!

Fastcardtech? Χαχαχα....τέτοιοι απατεώνες που είναι αυτοί το πιο πιθανό είναι να σφραγίζουν μόνοι τους τα μεταχειρισμένα και να τα πουλάνε ως καινούργια!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...