Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/167721-lg-43lh5100-43

αξιζει τα λεφτα της;

χρηση σαλονιου (tv, ταινιες, xbox360, αργοτερα tv box)

δεν εχω πολλες απαιτησεις (smart, 3d, κλπ)

ο Player της, ποιες μορφες εικονας/ηχου υποστηριζει;

το 1 usb και 1 hdmi ειναι ανασταλτικος παραγοντας;

(ανοιχτος σε αλλες προτασεις 40-43'', αγορα απο φυσικο καταστημα θεσσαλονικης, μαξ 300-320 ευρω)

Δημοσ.

Τα ίδια αναρωτιέμαι κι εγώ, αλλά δεν βρήκα απάντηση. Φοβάμαι μήπως είναι κανένα μικρής ποιότητας μοντέλο, που θα βγάλει προβλήματα... Υπάρχει και η LG 43LH500T, αλλά μόνο από μικρά καταστήματα και χωρίς, επίσης, πολλές πληροφορίες. Μιας και δεν βγάζω άκρη, λοιπόν, λέω να πάω στην F&U FLS49700N και βλέπουμε...

Δημοσ.

Την ειδα απο κοντα

Εικονα πολυ καλη.

Η ελλειψη ομως hdmi με κράτησε μακριά της

Μονο 1 εχει. Αν ειχε 2 την ειχα φορτωσει αμεσως

Παω στην 40 samsung smart κ5500 στα 350

• Like 1
Δημοσ.

Για την lg διάβασα και τι είχε γραφτεί σε πιο παλιό θέμα (http://www.insomnia.gr/topic/625693-tv-lg-43lh5100-289%E2%82%AC-media-markt/) και προβληματίστηκα... Αν υπάρχει οποιαδήποτε πρόταση για τηλεόραση μεγαλύτερη από 40 ίντσες και μέχρι 400 ευρώ είναι καλοδεχούμενη!

Ή αν έχει κάποιος εμπειρία για την αξιοπιστία των FU...

Δημοσ.

Ειμαι από τους πρώτους κατοχους της 43LH5100 (Ιουνιος) και την πηρα 350, ενω τωρα εχει πεσει κοντα στα 287. Mετα την περιπετεια που περιγραφω στο αλλο ποστ, ( Link.png Site: link ) μου την αντικατεστησαν με καινουργια, 25 μερες μετα τη βλαβη (τελη οκτωβρη). Μεχρι σημερα ολα καλα και την λειτουργω πολλες ωρες για τηλεοπτικα προγραμματα και ταινιες σε στικακι. Απο οτι ειδα στις ετικετες απο πισω, ειχα εκδοση ιουνιου στην 1η και τωρα μου εδωσαν ολοφρεσκη απο το εργοστασιο με ημ/νια παραγωγης Οκτωβριου και αναβαθμισμενο firmware. Περιμενω με αγωνια να κλεισει 3μηνο να δω τι θα γινει, γιατι και η 1η στο 3μηνο εκαψε την μητρικη! Ευχομαι να πανε ολα καλα.

Προσωπικά εμενα μου αρεσει η συγκεκριμενη τηλεοραση, δεν μου χρειαζονται οι εξτρα θυρες, ουτε να ειναι smart tv κατι που εσκεμμενα επιδιωξα. Πιστευω οτι ειναι η πιο vfm 43αρα τηλεοραση για απλη χρηση για οσους ζοριζονται οικονομικά.

Παντως προτεινω σε οσους την αγορασουν να αποφυγουν στοκ των πρωτων 8 μηνων του 2016 που πιθανο να βγηκε ελαττωματικη παρτιδα οπως η δικη μου. Ψαξτε για φρεσκια παραγωγή και αυτο αναγράφεται σε αυτοκόλλητο στην πλάτη της τηλεόρασης.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...