Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα το samsung galaxy s2 & s4 που πλέον δεν τα έχω γιατί μετά από αρκετό καιρό με το s4(2μιση - 3 χρόνια) είπα να αλλάξω κινητό.

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να προβώ στην αγορά του galaxy s5 neo και αυτό γιατί το απλό s5 είναι πανάκριβο και στα s6 & s7 δεν μπορείς να αλλάξεις την μπαταρία κάτι που θέλω υποχρεωτικά σε ένα κινητό εκτός των άλλων.
Θα προτιμούσα να μην κοστίζει πάνω από 300 ευρώ άντε με πολύ ζόρι 350 ευρώ.

Σε όσους το έχουν ή σε όσους το έχουν δουλέψει έστω και λίγο τι θα μου προτείνατε?

Όπως καταλάβατε είμαι samsung fanboy αλλά δεν έχω πρόβλημα να μου πείτε και κινητά άλλων εταιριών.

Με ενδιαφέρουν τα έξεις από ένα κινητό:
01. Να έχει οθόνη από 4.5 ιντσών και άνω
02. Να έχει έναν αξιοπρεπή επεξεργαστή(Αν είναι δυνατόν 4 πύρινο και άνω) ώστε να μην σέρνεται το κινητό
03. Να μπορεί να παίζει τουλάχιστον βασικά παιχνίδια
04. Από μνήμη θα ήθελα αν φυσικά γίνεται να έχει 2gb και άνω
05. Αν πάλι είναι δυνατόν να έχει gorilla glass 3 και άνω.
06. Εννοείτε να έχει τα κλασικά που όλα πλέον τα κινητά έχουν(Bluetooth, gps, wifi κ.τ.λ.)
07. Πολύ μα πάρα πολύ σημαντικό να δεχτεί μελλοντικά το android 7 και αν γίνετε(Που το κόβω χλωμό έως αδύνατο σε κινητό έως 300 ευρώ) και το android 8
08. Να μην έχει πολύ bloatware(Ξέρω τα samsung κινητά έχουν σχεδόν όλα αλλά τι να κάνεις) ή αν έχει να μπορείς να απεγκαταστήσεις αυτά τα apps.
09. Να δέχεται κάρτα μνήμης.

Αρχικά σας ζητάω προκαταβολικά συγνώμη για το τόσο μεγάλο ποστ αλλά πιστεύω καταλαβαίνετε γιατί, έτσι δεν είναι?

Αν τώρα θυμηθώ και κάτι άλλο θα το προσθέσω σε μελλοντικό μου ποστ.

Δημοσ.

Εγω θα σου πω το Samsung Galaxy A9 (2016)

Εχει ομως δυο αρνητικα.

1)Ξεφευγη το μπατζετ σου(395€ με μεταφορικα)

2)Δεν βγαινει η μπαταρια.

Αν θες το βλεπεις εδω http://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_a9_(2016)-7641.php

Δημοσ.

Καλα ρε μαν, θες να αγορασεις κινητο 2 γενεων πισω? (s5) Εχει ποσα κινητα που ειναι καλυτερα τι λεμε τωρα...

Εγω δεν προτεινω καν φτηνα samsung γιατι ολα ειναι φολες, μονο το flagship τους αξιζει.

ps: ενας φιλος μου εχει το j5 και θελαμε να βγαλουμε μια φωτο το βραδυ ενα μερος... αμα δεις πως φαινοταν οι φωτογραφιες που εβγαζε... Εγω εχω το s7 edge, αν το εβαζα σε 1MP, παλι καλυτερες φωτος θα τραβουσα..

Δημοσ.

Ας ήμαστε μεσα στο θεμα. Τι ζητάει το παλικάρι? Εμεις προσπαθούμε να το βοηθησουμε. Λεει με το ζορι 350 κι οτι του αρέσουν πιο πολυ τα σαμη. Μην του λετε για s7-a9 που ξεφευγουν, σίγουρα ειναι καλύτερα κινητά. Αν δεν ηχαμε θεμα με τα λεφτά ολοι θα παίρναμε τοπ κινητά.

Δημοσ.

Ας ήμαστε μεσα στο θεμα. Τι ζητάει το παλικάρι? Εμεις προσπαθούμε να το βοηθησουμε. Λεει με το ζορι 350 κι οτι του αρέσουν πιο πολυ τα σαμη. Μην του λετε για s7-a9 που ξεφευγουν, σίγουρα ειναι καλύτερα κινητά. Αν δεν ηχαμε θεμα με τα λεφτά ολοι θα παίρναμε τοπ κινητά.

Αυτο που λεω ειναι οτι στα λεφτα που δινει καλυτερα να παει σε αλλη μαρκα, τι samsung fanboy? Δεν το καταλαβαινω αυτο, δλδ τον πληρωνει η samsung Και πρεπει οπωσδηποτε να παρει κινητο που να λεει samsung πανω? τεςπα οτι θελει ας παρει, σε ενα μηνα θα κολυμπαει στον βαλτο απο το lag..

Δημοσ.

Αυτο που λεω ειναι οτι στα λεφτα που δινει καλυτερα να παει σε αλλη μαρκα, τι samsung fanboy? Δεν το καταλαβαινω αυτο, δλδ τον πληρωνει η samsung Και πρεπει οπωσδηποτε να παρει κινητο που να λεει samsung πανω? τεςπα οτι θελει ας παρει, σε ενα μηνα θα κολυμπαει στον βαλτο απο το lag..

Ναι εντάξει εχεις δικιο αλλα μην του προτείνεις s7 edge. Προτείνεται του καποια αλλη μαρκα ως 350€.
Δημοσ.

Γιατι δεν κοιτας και καπου αλλου!

Και εγω ειχα 8 χρονια Samsung και τελικα ειδα οτι υπαρχουν και αλλα αξιοπρεπεστατα κινητα.

Οποτε για να μην ξεφυγης απο το μπατζετ σου δες το Huawei Honor 8(339.85€ με τα εξοδα).

Κορυφη στην κατηγορια των 350€

Δες το εδω http://m.gsmarena.com/huawei_honor_8-8195.php

Δημοσ.

Ναι εντάξει εχεις δικιο αλλα μην του προτείνεις s7 edge. Προτείνεται του καποια αλλη μαρκα ως 350€.

Δεν προτεινα galaxy s7 edge! :S

Απλα ειπα οτι η καμερα του j5 με το s7 ειναι η μερα με τη νυχτα! Ενω υπαρχουν αλλα κινητα που εχουν ολο το πακετο + καλη καμερα που ειναι συγκρισιμη με το s7.. πχ moto style x, nexus 5x, huawei p9

Δημοσ.

Επειδή εισαι Sammy boy θα σου πρότεινα :

1o) A5 2016

2o) j7 2016

νομίζω σε αυτα τα κινητά δεν μπορείς να αλλάξεις την μπαταρία

Καλα ρε μαν, θες να αγορασεις κινητο 2 γενεων πισω? (s5) Εχει ποσα κινητα που ειναι καλυτερα τι λεμε τωρα...

Εγω δεν προτεινω καν φτηνα samsung γιατι ολα ειναι φολες, μονο το flagship τους αξιζει.

ps: ενας φιλος μου εχει το j5 και θελαμε να βγαλουμε μια φωτο το βραδυ ενα μερος... αμα δεις πως φαινοταν οι φωτογραφιες που εβγαζε... Εγω εχω το s7 edge, αν το εβαζα σε 1MP, παλι καλυτερες φωτος θα τραβουσα..

Δεν θέλω να δώσω μια περιουσία για ένα κινητό ειδικά απο τη στιγμή που δεν θα το κρατήσεις πάνω από 2 με 3 χρόνια

εδώ κανείς λάθος.

παίζει τεράστιο ρόλο τη χρήση κανείς.

Οσο ειχα το s4 δεν είχα καθόλου lag ακόμα και μετα από 3 χρόνια

Δημοσ.

Κι εγω μέχρι πέρσι που ειχα το s3neo, κανα δυο χρόνια δεν ειχα κανενα πρόβλημα κι ας λεν οτι θελουν για λαγκ κολληματα κλπ. Πιστευω σε εναν απλο άνθρωπο που θελει απλα ενα κινητό χωρις τρελες απαιτήσεις μεχρι και το s4 του κάνει. Απλα ημαστε υπερόπτες. Έμπλεξα με το ινσομνια και μεσα σε ενα χρονο εχω αλλάξει 6-7 κινητα χαχαχαχ. Το a5 2016 θα σε καλύψει πλήρως νομιζω. Τωρα που το εχουν και 250€ τα πιο πολλα μαγαζιά. Δες το απο κοντά.

Δημοσ.

Καλο ειναι να μην εισαι εριστικος ειδικα απο τη στιγμη που καποιος απανταει απο ενα κινητο 5ετιας(gt-s5839i)

Δεν αξιζει η μεταβαση που πας να κανεις. Θα δωσεις πολλα λεφτα για ενα κινητο παλαιοτερης τεχνολογιας, ουσιαστικα ενος χρονου πιο καινουριο απο το δικο σου. Τσεκαρε και το συγκριτικο με το Huawei που σου προτεινε ο φιλος

http://www.gsmarena.com/compare.php3?&idPhone2=8195&idPhone3=6506&idPhone1=7789

Για μενα αν επιμενεις μονο Samsung, καλυτερα παρε το Α5 που θα σου βγει και φθηνοτερο

Δημοσ.

Θα σε παρακαλεσω να μην ξαναποσταρεις στο τοπικ που δημιουργησα γιατι εισαι εριστικοτατος χωρις λογο και ψαχνεις αφορμη να μειωσεις τους αλλους που απλα ή δεν εχουν τα λεφτα ή δεν εχουν κανει την επιλογη κινητων που για εσενα ειναι τοπ.

Πηγαινε και κανε αλλου ποστ με το εριστικοτατο υφος σου.

Σορρυ κιόλας αλλά μια χαρά παιδί είναι. Προσωπικά δεν ξέρω σου πρότειναν τα παιδιά τόσα, εσυ παρόλα αυτά επιμένεις στα Samsung που σε αυτό το budget και με τα χαρακτηριστικά που θες θα πνίγονται όντως στο lag. Όποιο και να πάρεις το ίδιο θα είναι.

Αφού το S4 δεν κολλούσε παρτο πάλι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...