Προς το περιεχόμενο

Διέρρευσαν renders του νέου BlackBerry DTEK70 (Mercury)

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσωπικα μου αρεσει πολυ. Δεν ξερω αλλα μου φαινεται οτι ειναι απο τις λιγες συσκευες που εχουν καταφερει να συνδυασουν αρμονικα φυσικο πληκτρολογιο με μεγαλη, σχετικα, οθονη. Αν εχει και λογικη τιμη, δικο μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

ακομη και τυφλός γράφεις σε ενα φυσικό πληκτρολόγιο... ισως να εισαι μικρός και να μην πρόλαβες τα αλφαριθμιτικα πληκτρολόγια που αν προσεχές στο πλήκτρο 5 συνήθως είχε μικρες εξοχές για να αντιλαμβάνονται οι τυφλοί τη διάταξη του πληκτρολογίου. Άτοπο το σχόλιο σου.

εγώ που είμαι μεγάλος και έχω περάσει από όλες τις φίρμες κατά καιρούς δεν είδα το φως μου με το qwerty

αυτό που είδα ήταν ότι μόλις βγήκε το πρώτο iphone με το εικονικό πληκτρολόγιο χωρίς πενάκι έχασαν έδαφος τα φυσικά πληκτρολόγια.

Τέλος αν το στήριζαν όσοι τα γράφετε αυτά δεν πήγαινε για android η RIM για να κερδίσει πελάτες 

Επιτέλους και μια διαφορετική πρόταση στην αγορά. Να μην βλέπουμε μόνο αντιγραφές iPhone ή Samsung.

Το Ph. Keyboard έχει φανατικούς οπαδούς. Και εμένα

Εάν είναι καλύτερο ή χειρότερο από το on screen είναι υποκειμενικό.

• Like 1

εγώ που είμαι μεγάλος και έχω περάσει από όλες τις φίρμες κατά καιρούς δεν είδα το φως μου με το qwerty

αυτό που είδα ήταν ότι μόλις βγήκε το πρώτο iphone με το εικονικό πληκτρολόγιο χωρίς πενάκι έχασαν έδαφος τα φυσικά πληκτρολόγια.

Τέλος αν το στήριζαν όσοι τα γράφετε αυτά δεν πήγαινε για android η RIM για να κερδίσει πελάτες 

H blackberry δεν εχασε πελατες επειδη εμεινε πιστη στο φυσικο πληκτρολογιο , αλλα απο κακο μαρκετινγκ . Ειχε και πολυ καλες συσκευες χωρις φυσικο πληκτρολογιο(Ζ3, Ζ10, Ζ30) με το BBOS10 που εβαζε τα γυαλιά σε δυνατοτητες στο ios και σε διαχείριση πορων στο android.

Πηγε στο android γιατι ο κοσμος δεν ηταν προθυμος να φυγει απο το διπολο και τα λεφτα τελειωναν. Εδω ολοκληρη ms δεν καταφερε με το αφθονο χρημα να εδραιωσει τα wp.

Αυτο δεν αλλαζει το γεγονος ομως οτι καποιοι που θελουν φυσικο πληκτρολογιο αλλα δεν ηθελαν να φυγουν απο το android δεν θα προτιμησουν μια συσκευη BB.

Προσωπικα αυτο που με ενοχλει σε αυτη τη συσκευη ειναι αλλα πραγματα και οχι το φυσικο πληκτρολογιο.  Για εμενα η καλυτερη λυση ειναι ενα συρόμενο που δεν τρωει χωρο απο το μεγεθος της οθονης. .

Καπως θα σπαγε on day 0 αυτο

Στις σημερινες λεπτες συσκευες πολυ πιθανο. Οι παλαιοτερες αφηναν περιθωρια για πειραματισμους και φαντασια.

o6vt3dxf5p.jpg

Γιατί ενώ στο κατω μέρος το εχουν όμορφο καμπυλωτό στις,γωνιές πάνω το εχουν τετραγωνισμένο και φαίνεται παρατερο και άχαρο... κακός σχεδιασμός αλλα καλη η προσπάθεια ... black berry classic q20 ... προσωπικά για μένα το ποιο όμορφο τηλέφωνο που βγηκε !

θα ήταν κινητάρα ΑΛΛΑ το 2011 που δεν είχαν πορωθεί οι εταιρείες να τα κάνουν όλα πολύ λεπτά!!! :(

τη πατέντα θα την πουλάει η Νόκια? ή θα έχουνε μηνύσεις 

Παρόλο τις μεγάλες οθόνες και πάλι θα προτιμούσα slide keyboard και ας ήταν πιο παχιά η τελική υλοποίηση.

Όπως το HTC/Nokia που αναφερθηκαν παραπάνω, θα προσθέσω και το Samsung f700->

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Samsung_SGH-F700

Που είχα για ~2 χρόνια και περίπου άλλο τόσο ο αδερφός μου(οπότε σχόλια του στυλ δεν τα φτιάχνουν γιατί σπάνε εύκολα κοκ δεν αληθεύουν).

Υ.γ Το μόνο μειονέκτημα που είχε και πρακτικά ο λόγος που αγόρασα άλλο ήταν η έλλειψη wifi- στραβωθηκα και αγόρασα ένα Eren glofish με Microsoft ce που παραμενει μακραν η χειρότερη αγορά που έχω κάνει σε τηλέφωνο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...