slk200gr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Προσπάθοντας να συχρονισω τις φωτογραφειες του android τηλεφώνου με το iPad εχω πέσει πανω στην εφαρμογή google photo ,το θέμα μου ειναι οτι στο τηλέφωνο μετά απο μέγαλη ταλαιπωρεια λογω πολλών φωτογραφιών τα αρχειοθετησα σε φακελάκια τα οποία φαίνονται στο google photos ως Φάκελοι συσκευής και ειναι αυτα που θελω να συγχρονισω με το iPad ,το κακό ειναι οτι τα συγχρονίζει αλλα δύστυχος χύμα με ημερομηνία μονο,επισης στο iPad δεν υπαρχουν Φάκελοι συσκευής (ουτε καν τις ίδιας συσκευής ),υπάρχει κάποιος τρόπος η πρεπει να κάνω φτου απο την αρχή λευκοματα ?μια δευτερη απορία ειναι οτι ενώ τα βιντεο και η φωτό μου ειναι πολυ παραπάνω απο 15 g στην διαθεσιμότητα χώρου φαινεται οτι εχω δεσμευσει 1 μονο giga απο τα 15 ,παρολου που φαινεται οτι ολα τα έχει φορτώσει ,κάποια ιδέα παίδες ?
Centurion Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Κανεις ? Μάλλον με το google drive θα πρέπει να κάνεις τη δουλειά αν θες να τα έχεις τακτοποιημένα σε φακέλους. Μέσα από την εφαρμογή του drive από τις ρυθμίσεις, μπορείς να εμφανίσεις τον φάκελο google photos και μετά να μεταφέρεις όλους τους άλλους φακέλους με φωτογραφίες μέσα σε αυτόν, έτσι ώστε να μην πιάνουν χώρο στο cloud, με θυσία στην ποιότητα βέβαια.
slk200gr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Κρίμα εινα να χαθεί η ποιότητα ,με βλέπω να τα ξανατακτοποιω αλλα άλλο ενα κουλουράκι που βρηκα ειναι οτι δεν μπορώ να κάνω φάκελο μέσα σε φάκελο στο google photo
thepoint Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Βασικά υπάρχουν δύο επιλογές για back up των φωτογραφιών σου με το google photos μόνο η δεύτερη (αρχικό μέγεθος) κρατάει όλο το αρχείο της φωτογραφίας αλλά μετράει στο χώρο η χωρητικότητά τους ενώ η πρώτη επιλογή (υψηλή ποιότητα) δεν έχεις περιορισμό στο χώρο αν πληρούνται οι προϋποθέσεις που ορίζει η google. Αν δεν θέλεις να δουλέψεις με τα λευκώματα στο google photos τότε υποχρεωτικά θα χρησιμοποιήσεις το google drive για φακέλους στις φωτογραφίες σου. Εφόσον έχεις επιλέξει την υψηλή ποιότητα δεν θα καταμετρούνται στο διαθέσιμο χώρο σου. Άλλωστε μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις με τη χωρητικότητα που αναγράφουν στην αντίστοιχη στήλη του drive.
slk200gr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 το εχω ορισει αρχικο μεγεθος εξαλλου δεν ειναι και τρομερο το κοστος αναβαθμισης,αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι η διαφορα του google drive me photo, στο google drive μπορω να ανεβασω φακελο απο την sd καρτα του τηλεφωνου κατευθειαν στις photo του drive?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα