SPANK Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Καλημέρα και χρόνια πολλά Χρόνια τώρα χρησιμοποιώ για τα emails μου τον thunderbird που ειναι ενας πάρα πολύ καλός client αλλα πλέον νομίζω οτι ειναι λίγο ξεπερασμένος + του οτι θέλω καποιον να υποστηρίζει και widget στα 10 , δηλαδή οταν τον έχω κλειστό να ψάχνει ο client για email και να μου εμφανίζεται στην οθόνη , εσεις ποιον χρησιμοποιείτε και να υποστηρίζει και widget σαν αυτο που ανέφερα 1
soik85 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Καλημέρα και χρόνια πολλά Χρόνια τώρα χρησιμοποιώ για τα emails μου τον thunderbird που ειναι ενας πάρα πολύ καλός client αλλα πλέον νομίζω οτι ειναι λίγο ξεπερασμένος + του οτι θέλω καποιον να υποστηρίζει και widget στα 10 , δηλαδή οταν τον έχω κλειστό να ψάχνει ο client για email και να μου εμφανίζεται στην οθόνη , εσεις ποιον χρησιμοποιείτε και να υποστηρίζει και widget σαν αυτο που ανέφερα Εγώ χρησιμοποιώ αυτό τον Windows 10. Να φανταστώ εννοείς ενώ τον έχεις κλειστό και σου έρθει email να σου εμφανίζει σε ένα σημείο μικρή προεπισκόπηση και αποστολέα; Το εμφανίζει σαν παραθυράκι κάτω δεξιά και μπορείς να απαντήσεις άμεσα μέσα από τα notification. Συγχώρεσέ με εάν δεν κατάλαβα σωστά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα