AlexXd Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Γεια σας, αναρωτιώμουν ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να παρακολουθώ σειρές στο tablet μου. Είναι προτιμότερο να τις κατεβάζω μέσω torrent ή μέσω σέλιδων σαν το gamato; Και επιπλέον τι πρέπει να προσέχω όταν μπαίνω σε σελίδες σαν το gamato;; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
AlexXd Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Τις βλεπεις Online..... Δηλαδή δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος που πρέπει να προσέχω;;
AlexXd Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Σαν τι κινδυνος δηλαδη? Εε να κολλήσει το τάμπλετ κανέναν ιό ή κάτι τέτοιο.
saruman123 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Οχι κανενα προβλημα. Βλεπω χρονια εργα απο το Internet και δεν εχω παθει τιποτα. Το μονο που πρεπει να εχεις ειναι ενα adblock για τις διαφημισεις.
AlexXd Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Οχι κανενα προβλημα. Βλεπω χρονια εργα απο το Internet και δεν εχω παθει τιποτα. Το μονο που πρεπει να εχεις ειναι ενα adblock για τις διαφημισεις. Γίνεται να εγκαταστήσω adblock στο andriid;;
saruman123 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Και βεβαια και αν εισαι ρουτ και αν δεν εισαι. Επισης μπορεις να βαλεις και browser με ενσωματωμενο adblock.
AlexXd Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Και βεβαια και αν εισαι ρουτ και αν δεν εισαι. Επισης μπορεις να βαλεις και browser με ενσωματωμενο adblock. Αα ωραία. Σε ευχαριστώ πολύ!! =)
saruman123 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Για μενα βαλε τον UC Browser Εχει ενσωματωμενο adblock και ειναι ενας απο τους καλυτερους για ταινιες.
AlexXd Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Για μενα βαλε τον UC Browser Εχει ενσωματωμενο adblock και ειναι ενας απο τους καλυτερους για ταινιες. Τον δοκίμασα, πολύ καλός μου φάνηκε. Και πάλι ευχαριστώ. =)
saruman123 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Στο adblock ενεργοποιησε και τα δυο που εχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα