Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα πολύ καλό δωρεάν προγραμματάκι για προστασία απο kelylogers και antiphissing είναι το keyshield  :-) 

Μπορεί να εντοπίσει keyloger ακόμη και σε hardware μορφή B)

Επιπλέον όταν ανοίγεις τον browser να είναι σε private mode ή ανώνυμη περιήγηση όπoυ δεν καταγράφεται απολύτως τίποτα ούτε κωδικοί ούτε urls.

Μια 2η λύση είναι να βάλεις λίνουξ σε ένα στικάκι να μπουτάρεις απο εκεί όταν θα κάνεις e-banking

Αυτά απο εμένα ;)

Επιπλέον κοίτα και εδώ τι επιπλέον μέτρα προστασίας πρέπει να πάρεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ένα πολύ καλό δωρεάν προγραμματάκι για προστασία απο kelylogers και antiphissing είναι το keyshield :-)

Μπορεί να εντοπίσει keyloger ακόμη και σε hardware μορφή B)

Επιπλέον όταν ανοίγεις τον browser να είναι σε private mode ή ανώνυμη περιήγηση όπoυ δεν καταγράφεται απολύτως τίποτα ούτε κωδικοί ούτε urls.

Μια 2η λύση είναι να βάλεις λίνουξ σε ένα στικάκι να μπουτάρεις απο εκεί όταν θα κάνεις e-banking

Αυτά απο εμένα ;)

Επιπλέον κοίτα και εδώ τι επιπλέον μέτρα προστασίας πρέπει να πάρεις.

Θα κάνω εγκατάσταση αυτά που προτείνεις... Έχω ήδη alvira και ένα maleware free. Προς το παρόν κάνω login στην τράπεζα από το κινητό μέσω αποτυπώματου. Ε άμα βρουν και το αποτύπωμα τι να πω.. Επίσης έβαλα και στο κινητό alvira.

Προτείνεις να αγοράσω Internet security;

Πάντως για να ξέρετε στην εθνική οτιδήποτε κάνεις σου ζητάει κωδικό ασφαλείας μέσω κινητού άρα το κόβω απίθανο να γίνει κλοπή εκτός και αν αλλάξουν με κάποιο τρόπο το κινητό που εσείς δηλώσει στην τράπεζα κ πάρουν τον κωδικό ασφαλείας.

Δημοσ.

Ένα μόνο μπορεί να σε προστατεύει 100% όπως πρότεινε και ο φίλος «Χάρης Μυλωνίδης»

Κατέβασε μια δωρεάν έκδοση του linux  πχ ubuntu, και εγκατέστησε το σε ένα DVD ή σε ένα usb και ξεκίνα το μηχάνημα σου με αυτό.

Δεν χρειάζεται εγκατάσταση..! Κάνεις την δουλειά σου… και μετά κάνεις επανεκκίνηση και το μηχάνημα σου ξεκινά με τα win… και κανένα πρόγραμμα δεν έκλεψε τους κωδικούς σου, όσο μολυσμένο να είναι το μηχάνημα σου.

Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά ιστορίες για αγρίους…

Δημοσ.

Ένα μόνο μπορεί να σε προστατεύει 100% όπως πρότεινε και ο φίλος «Χάρης Μυλωνίδης»

Κατέβασε μια δωρεάν έκδοση του linux  πχ ubuntu, και εγκατέστησε το σε ένα DVD ή σε ένα usb και ξεκίνα το μηχάνημα σου με αυτό.

Δεν χρειάζεται εγκατάσταση..! Κάνεις την δουλειά σου… και μετά κάνεις επανεκκίνηση και το μηχάνημα σου ξεκινά με τα win… και κανένα πρόγραμμα δεν έκλεψε τους κωδικούς σου, όσο μολυσμένο να είναι το μηχάνημα σου.

Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά ιστορίες για αγρίους…

linux δηλαδη δεν χρειαζεται antivirus ; οδηγιες χρησης  ;

βαλτε κανα link πως το κατεβαζω πως το βαζω σε στικ κλπ.

δεν εχω ιδεα!

Δημοσ.

linux δηλαδη δεν χρειαζεται antivirus ; οδηγιες χρησης  ;

βαλτε κανα link πως το κατεβαζω πως το βαζω σε στικ κλπ.

δεν εχω ιδεα!

Ναι το linux δεν χρειάζεται αντιβιοτικό.

Γιατί θα κατεβάσεις μια καθαρή κόπια και θα την έχεις σε dvd ή usb.

Συνδέεσαι με αυτή την καθαρή κόπια και μπαίνοντας μόνο στην σελίδα της τράπεζας δεν πρόκειται να κολλήσεις τίποτα.

Επίσης αφού θα είσαι σε περιβάλλον linux και όχι win που μπορεί να είναι μολυσμένα, δεν κινδυνεύεις από τίποτα.

Μετά την συναλλαγή με την τράπεζα, κάνεις επανεκκίνηση και το μηχάνημα σου ξεκινά με win.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...