noobogadgetakias Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους..εχω ενα μινι λαπτοπ ενος ξαδερφου μου το οποιο μ το εδωσε κομπλε απλα και μονο για να του κανω ενα φορματ γτ σερνοταν..το θεμα ειναι οτι δουλευε κανονικα πριν...συνδεοταν και στο ιντερνετ και ολα...το προβλημα ειναι το εξης...του περασα τα xp home edition sp3 και παρολο που εκανα το φορματ οταν παω να κανω εγκατασταση τους οδηγους δεν μ τους ξεκιναει καν..για παραδειγμα πηγα να περασω τον οδηγο για το chipset και μολις πατησα επανω στο εικονιδιο του setup μου εβγαλε αυτο.. cant find root asussetup.ini:D:\????F??E\CHIPSET\INTEL\INFASUSSETUP.INI... αυτο σημαινει οτι δεν ειναι σωστος ο οδηγος για το λαπτοπακι? το λαπτοπακι ειναι αυτο asus eeepc 4g . ειναι αυτα τα μικρουλικα το οποιο εχει και πολυ μικρο δισκο.μονο 4γιγα εχει με live usb linux ανοιξε και δουλευε κανονικα κιολας...ολα..μπορει καποιος να με βοηθησει γτ νιωθω υπευθυνος για ολο αυτο..σας ευχαριστω εκ των προτερων..καλες γιορτες σε ολους μας και πανω απολα υγεια. επισης να πω πως ολο αυτο ξεκινησε μολις προσπαθησα να του κανω εγακτασταση μια ελαφρια διανομη puppy linux.πριν απο αυτο που ειχα ξανα κανει φορματ σε windows xp οι οδηγοι ειχαν εγκατασταθει επιτυχως απλα ειχα μονο θεματακι οτι δεν συνδεοταν σε κανενα site χωρις να υπαρχει λογος...συνδεοταν μονο στο msn.com αφου η εγκατασταση σε puppy linux απετυχε ξανα περασα τα xp και τωρα εχω αυτα τα αποτελεσματα με τους οδηγους.εγινα οσο πιο αναλυτικος γινοταν.σας ευχαριστω πολυ.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Αν δεν ειναι Site: αυτο ποιο ειναι ακριβως?? απο πισω ταμπελακι λεει.. Χρονια πολλα!
noobogadgetakias Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 ΕΕΕPC4G-BK042X παντως η φωτο που δειχνει στον συνδεσμο απο πανω ειναι το ιδιο ακριβως..αλλα σε μαυρο..βεβαια το χρωμα δεν παιζει ρολο.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Site: Δεςεδω πως θα βρεις ακριβως τα στοιχεια και το βρισκεις κατεβαζεις τα σωστα αρχεια και τα κανεις εγκαταστση εφοσον η copia που περασες απο windows Xp ειναι ενταξει.. δες αν αλλαζει ονο το χρωμα ή και η σειρα...
noobogadgetakias Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 βρηκα τελικα ολα τα σωστα drivers.τα κατεβασα.προσπαθησα να τα κανω εγκατασταση.το μονο που εγινε απολα ειναι του chipset.κανενα αλλο..ακομα και χειροκινητα παω να τα κανω και παλι τπτ.. μ βγαζει συνεχεια το cant find root asussetup.ini:...... κτλ κτλ κτλ.. εψαξα λιγι στο ιντερνετ βρηκα κατι που ελεγε να μπω με mscofig και να παω στην καρτελα startup η services και να βρω κατι που να εχει σχεση με τις λεξεις asus η i-setup κατι τελοςπαντων αλλα δεν υπαρχει τπτ τετοιο..μπορει να φταιει και το iso των xp?γτ το πρωτο που ειχα περασει και ειχαν γινει εγκατασταση οι οδηγοι κανονικα ηταν αλλο και τωρα το εχω διαγραψει απο τον υπολογιστη..οποιδηποτε βοηθεια δεκτη..χρονια πολλα σε ολους.
Xristaras12 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 έχεις φτιάξει λογαριασμό χρήστη με ελληνικούς η λατινικούς χαρακτήρες;
noobogadgetakias Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 λατινικους.βασικα οταν μ ειπε να δωσω ενα ονομα χρηστη γιαυτον τον υπολογιστη εβαλα του ξαδερφου μ μιας και αυτοςθα τον χρησιμοποιουσε.και αντι για δημητρης εβαλα dim ενα παραξενο ειναι οτι οταν ανοιγει με ρωταει αν θελω να μπω σαν new user η σαν owner δεν ξερω γιατι
noobogadgetakias Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Φιλε μ παιζει ρολο;γτ ρωτας;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα