nick_81 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλή Χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους!!Τελικά πήρα την sony a5000. Πήγα χτες στην Μεταμόρφωση για να δώ τι παίζει στο stock. Την nikon s2 την είχε εκθεσιακή χωρίς φορτιστή οπότε δεν μπήκα στον κόπο. Την sony a5100 την είχε εκθεσιακή χωρίς το κουτί της οπότε και εδώ δεν ψήθηκα. Τελικά λοιπόν πήρα την α5000 (μαζί με τα μπιχλιμπίδια που έδινε δώρο) και ελπίζω να μην το μετανιώσω.. Καλές φωτογραφίσεις να έχουμε λοιπόν!! Έβαλα και 5ετη εγγύηση mediamarkt οπότε μου βγήκε 450 το πακέτο...Αυτό το ψιλομετάνιωσα αλλά οκ.. αχρείαστη να είναι ελπίζω.. Αν χρειαστώ κάτι στην πρώτη μου επαφή μαζί της θα απευθυνθώ σε εσάς και πάλι.. Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας!! Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2017 από nick_81 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 δεν ήταν σε καλή κατάσταση η 5100? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_81 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 δεν ήταν σε καλή κατάσταση η 5100? Αν εξαιρέσεις ότι λόγω άσπρου χρώματος ήταν λίγο βρώμικη κατά τα άλλα στην οπτική επαφή δεν διακρινόταν κάτι.. εσωτερικά δεν μπορούσα να την δοκιμάσω γιατί την είχαν στο stand χωρίς κουμπωμένο το φακό..απλά το εκθεσιακό μου καθόταν κάπως στο μυαλό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλή Χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους!!Τελικά πήρα την sony a5000. Πήγα χτες στην Μεταμόρφωση για να δώ τι παίζει στο stock. Την nikon s2 την είχε εκθεσιακή χωρίς φορτιστή οπότε δεν μπήκα στον κόπο. Την sony a5100 την είχε εκθεσιακή χωρίς το κουτί της οπότε και εδώ δεν ψήθηκα. Τελικά λοιπόν πήρα την α5000 (μαζί με τα μπιχλιμπίδια που έδινε δώρο) και ελπίζω να μην το μετανιώσω.. Καλές φωτογραφίσεις να έχουμε λοιπόν!! Έβαλα και 5ετη εγγύηση mediamarkt οπότε μου βγήκε 450 το πακέτο...Αυτό το ψιλομετάνιωσα αλλά οκ.. αχρείαστη να είναι ελπίζω.. Αν χρειαστώ κάτι στην πρώτη μου επαφή μαζί της θα απευθυνθώ σε εσάς και πάλι.. Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας!!Ποτε δεν το μετανιωσα που πληρωσα επεκταση εγγυησης. Και ειδικα στις καμερες ξερεις καλα οτι οι επισκευες δεν συμφερουν σχεδον ποτε (εκτος κι αν μιλαμε για καποια ακρως επεγγελματικη DSLR). Καλά έκανες Θελουμε φωτο και εντυπωσεις. Καλη χρονια Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2017 από SeNNinhA 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα