exypnakias Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Γεια σε όλους και καλές γιορτές! Λοιπόν, αποφάσισα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου και να πάρω ένα από τα δύο κινητά. Το πρόβλημα μου ποιο από τα δύο είναι καλύτερο όσον άφορα την κάμερα. Δηλ. έχω διαβάσει ότι το P9 έχει φακούς LEICA, διπλή κάμερα κλπ κλπ. Αλλά σε συγκρίσεις έχω δει ότι το S7 είναι καλύτερο. Οι επιλογές, όμως, που μου προσφέρει το P9 σχετικά με τη φωτογραφία, δηλ. ISO, shutter speed και όλα αυτά υπάρχουν και στο S7. Θέλω πολύ ποιοτικές φωτογραφίες. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; Υ.Γ. Μιλάω για το S7 το απλό όχι το Edge (αν έχει κάποια διαφορά)! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Ntelosxxx Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Έχουμε ξαναπεί οτι μην περιμένουμε απο ενα κινητό θαύματα στις φώτο. Δεν μπορούν να φτάσουν σε επίπεδο dslr, mirrorless και ακομα ποιοτικές compact. Τωρα στο θεμα μας σε σχέση με αυτα τα δυο κινητά και βαση τη φώτο εγω θα έπαιρνα p9 γιατι εχει leica φακούς και τους εχω σε μεγάλη εκτίμηση.
exypnakias Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Έχουμε ξαναπεί οτι μην περιμένουμε απο ενα κινητό θαύματα στις φώτο. Δεν μπορούν να φτάσουν σε επίπεδο dslr, mirrorless και ακομα ποιοτικές compact. Τωρα στο θεμα μας σε σχέση με αυτα τα δυο κινητά και βαση τη φώτο εγω θα έπαιρνα p9 γιατι εχει leica φακούς και τους εχω σε μεγάλη εκτίμηση. Εννοείται ότι δε μπορεί να φτάσει επίπεδο DSLR, αλλά επειδή, δε μπορώ να κουβαλάω dslr κάθε φορά, θέλω ένα κινητό που να κάνει ικανοποιητική δουλειά σε φώτο. Όσον άφορα φώτο, είναι καλύτερο σύμφωνα με reviews το S7, το θέμα είναι με το θέμα των επιλογών που έχεις!
Ntelosxxx Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Εννοείται ότι δε μπορεί να φτάσει επίπεδο DSLR, αλλά επειδή, δε μπορώ να κουβαλάω dslr κάθε φορά, θέλω ένα κινητό που να κάνει ικανοποιητική δουλειά σε φώτο. Όσον άφορα φώτο, είναι καλύτερο σύμφωνα με reviews το S7, το θέμα είναι με το θέμα των επιλογών που έχεις!Δεν νομιζω να βρεις τρελες διαφορές οσο αφορα τις φωτο. Νομιζω ειναι καθαρα θεμα γούστου σαυτα τα δυο τηλέφωνα.
Fulgore Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Το θεμα ειναι ομως οτι αγοραζεις ενα κινητο στο συνολο του,οχι μονο απο πλευρας φωτογραφιων.Απο την στιγμη που το Google pixel ξεφευγει(οπως και το 7plus),εννοειται οτι η καλυτερη επιλογη ειναι το Galaxy S7 οχι μονο λογω της φωτογραφικης του(η οποια ειναι οτι πρεπει για ερασιτεχνικη χρηση)αλλα και του καλου video που εχει,αλλα και γενικα ολου του πακετου του σε σχεση με το P9. Επισης για το P9 που ειχε αναφερθει πιο παλια ειχε βγει βρωμα και για ψευτικη διαφημιση των φωτογραφιων του http://www.diyphotography.net/huawei-p9-leica-camera-sample-image-actually-shot-4500-canon-kit/ και ακομα και στο review του Insomnia ανεφεραν την αποδοση του video που δεν ειναι καθολου καλη http://www.insomnia.gr/review/_/smartphones/huawei-p9-review-r816 1
ikaruga24 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Στα χαρτιά η πλάστιγγα γέρνει προς το S7. Στην πράξη παίζει κονταρομαχία μεταξύ τους στο θέμα φωτογραφία. Το s7 όμως έχει σίγουρα πολύ καλύτερη λήψη βίντεο αν ενδιαφέρει και αυτό. Ως συσκευές το S7 είναι σαφέστατα το περισσότερο φορτωμένο με τα περισσότερα καλούδια αλλά και το P9 δεν το λες και πιρπιτσόλι. Για εμένα αξίζει να δώσεις τα παραπάνω λεφτά και να πάρεις S7 σαν συνολικό πακέτο αλλά αν για τον οποιονδήποτε λόγο δεν θέλεις/μπορείς τότε και το P9 μια χαρά θα σε καλύψει σε όλα. Από την άλλη έχεις επίσης και ένα HTC 10 που είναι επίσης ανταγωνιστικότατο στο θέμα φωτογραφία στα ίδια λεφτά με το S7 και έχει και αυτό τα δικά του υπέρ σε πολλά σημεία. Εχε υπόψη ότι το P9 έχει 3 έτη εγγύηση και σε περίπτωση που προκαλέσεις καμιά ζημιά στην οθόνη τον πρώτο καιρό (νομίζω 3 μήνες) στο αλλάζουν δωρεάν. 1
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Παιδια μερα βγαζει η μπαταρια του s7 με 1-2 ωρες browsing,youtube λιγο και fb και με φωτεινοτητα 40%?
mahone1 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 S7 βεβαια δεν υπαρχει συγκριση.. να μου ελεγες htc 10 vs s7 ναι αλλα τωρα ξεκαθαρα s7 καλυτερο σε ολα.
ziaba Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) και τα 2 έχουν καλές κάμερες άπλα θέλει χέρια για να βγάλεις φώτος με χαμηλό φωτισμό... στο μονό που χάνει το ρ9 είναι η λήψη βίντεο .... προσωπικά θα πήγαινα στο s7 για καλύτερο σέρβις εδώ & γιατί οι κινέζοι κάνουν μλκς με τις αναβαθμίσεις φαντάσου η περσινή ναυαρχίδα τις huawei το p8 δεν θα πάρει την nougat καμία επώνυμη εταιρία όπως η sony, lg, sammy, htc δεν έχει κάνει τέτοια πατάτα.... και για τα huawei είναι τρισχειρότερο γιατί δεν υπάρχουν custom roms λόγω του kirin είναι κλειστού κωδικά Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2016 από ziaba
exypnakias Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Σας ευχαριστώ όλους S7 βεβαια δεν υπαρχει συγκριση.. να μου ελεγες htc 10 vs s7 ναι αλλα τωρα ξεκαθαρα s7 καλυτερο σε ολα. Το HTC 10 έχει καλύτερη κάμερα και επιλογές (σε pro mode, όπως ISO, shutter speed κλπ.)?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα