Προς το περιεχόμενο

Απορία σχετικά με το TvTool

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια κάρτα γραφικών nvidia riva tnt2 χωρίς tv out και μια pc-dvd encore dxr3 για προβολή ταινιών από το pc στην τηλεόραση.Το πρόβλημα που έχω είναι ότι το πρόγραμμα pc-dvd της κάρτας αυτής παίζει μόνο dvd και mpeg.Μπορώ μέσω του TvTool να δω divx ταινίες στην τηλεόραση έστω και αν η κάρτα γραφικών μου δεν έχει tv out ή πρέπει οπωσδήποτε να αγοράσω κάρτα γραφικών με tv out;

Δημοσ.

Είχα ακριβώς το ίδιο configuration μαζί σου και δεν έβγαλα άκρη στο ίδιο πρόβλημα,τελικά η λύση ήταν μια νέα κάρτα γραφικών με tv out. :(

Δημοσ.

Υπήρχε κάποιος media player που χρησιμοποιούσε το TV out της Hollywood Plus γιά να παίξει DivX στην τηλεόραση. Η DXR3 είναι η ίδια κάρτα και με τους drivers της Hollywood plus το πρόγραμμα λειτουργούσε και μ'αυτή, αλλά δεν το χρησιμοποίησα καθόλου γιατί έτρωγε πολύ συχνά κολλήματα (δεν ξέρω αν συνέβαινε το ίδιο και με την Hollywood plus). Αυτά πριν 2 χρόνια. Από τότε δεν ξέρω αν έχει εξελιχθεί καθόλου το πρόγραμμα αυτό.

Πάντως, αν θέλεις να βλέπεις ταινίες στην τηλεόραση, πάρε μιά φθηνή κάρτα γραφικών με TV out και θα έχεις πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Εγώ κατάργησα τελείως την DXR3 και βλέπω DVD μέσω της κάρτας γραφικών.

Δημοσ.

Να πω και γω το άσχετο... Γίνεται με κάποιο τρόπο μήπως να συνδέσεις την έξοδο της κάρτα γραφικών σου με μια είσοδο της dxr3 (αν έχει είσοδο) και να πέρνεις την έξοδο της...;;; Σαν ανάδραση ένα πράγμα... Μπορεί να είπα και πατάτα, αλλά δεν το ξέρω το συγκεκριμένο configuration...

Δημοσ.

Επειδή και εγώ την έχω, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι ν μεταρτρέψεις το DivX σε Mpeg ώστε να το παίξεις στην TV :(

Δημοσ.

Βρήκα ένα πρόγραμμα με το οποίο μπορείς να δεις divx στην τηλεόραση το divxplus.Δουλεύει μια χαρά στα 98!Αλλά δεν υποστηρίζει υπότιτλους.Βρήκα και ένα άλλο που υποστηρίζει το hhplus αλλά το link που βρήκα δε λειτουργεί.Αν κάποιος από σας το βρει ας μου το στείλει στο [email protected] Το divxplus πάντως δουλεύει εγγυημένα στα 98 με την κάρτα pc-dvd encore dxr3!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...