Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν κρίνω από τα απαράδεκτης (ακουστικής και κατασκευαστικής) ποιότητας 'Youth edition', θα μείνω μακριά. Αγοράστε με 13-14 ευρω τα απίστευτα Apple earpods από σκρουτζ και μην κοιτάτε να γλυτώσετε 3-4 ευρώ για σαβούρες.

Τα xiaomi pistons είναι πολύ πιο ακριβά αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει, γιατί όμως να δώσετε 20-25 όταν με 13 πάτε στα δοκιμασμένα Apple?

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν κρίνω από τα απαράδεκτης (ακουστικής και κατασκευαστικής) ποιότητας 'Youth edition', θα μείνω μακριά. Αγοράστε με 13-14 ευρω τα απίστευτα Apple earpods από σκρουτζ και μην κοιτάτε να γλυτώσετε 3-4 ευρώ για σαβούρες.

Τα xiaomi pistons είναι πολύ πιο ακριβά αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει, γιατί όμως να δώσετε 20-25 όταν με 13 πάτε στα δοκιμασμένα Apple?

Kαλύτερα να αγοράσεις Sony,ΑKG,Sennheiser με τα λεφτά αυτά παρά τα earpods - γενικά της Apple τα ακουστικά ποτέ δεν έχουν τόσο καλά μπάσα ούτε δυνατό ήχο

Δημοσ.

αυτό πάλι που τα xiaomi έχουν μια α τιμή και τελικά στα sites έχουν 2Χα νομίζω είναι marketing της εταιρίας.

4$ λέει το άρθρο, 8$ θα έχουν στα κινεζομάγαζα να το δείτε :P

Οι τιμές που ανακοινώνει η xiaomi είναι για Κίνα αφού σε αυτή την αγορά απευθύνεται. Το μεγάλο κινεζοsite πρέπει να βάλει μέσα και extra δικό του κέρδος και μεταφορικά αλλά ακόμα και έτσι είναι vfm. Το λάθος που κάνουν οι συντάκτες είναι ότι λένε ¥29 άρα €4 χωρίς να διευκρινίζουν ότι 4 ευρώ θα έχουν στην Κίνα μόνο.

Δημοσ.

Ρε φίλε ποια apple earpods για το Θεό δηλαδή. Αφού δεν έχεις δοκιμάσει τα piston γιατί τα προδικάζεις. Τα piston 3 είχαν γύρω στα 15$ και είχα αγοράσει αρκετά κομμάτια για φίλους και είχαν ενθουσιαστεί όλοι. Για να βρεις τέτοια ποιότητα ήχου σε γνωστή μάρκα θες τουλάχιστον 50-60 ευρώ χωρίς υπερβολή. 

• Like 1
Δημοσ.

Και αντοχή 3-4 ώρες μετά αρχίζουν και φεύγουν τα καλώδια απ τα ακουστικά και σου μένει μια ωτοασπίδα 

1+ χρονια εχω τα piston 3, δεν μασησανε πουθενα και ειναι ακομα σαν καινουρια, όσο αφορά τον ήχο πατάνε πολλά άλλα τετραπλασιου κόστους(τα είχα παρει 12 δολαρια)

Δημοσ.

Προφανώς το λέω επειδή πήρα τα pistons τα 2 15 ευρώ και μου έφυγε το καλώδιο απ το ένα σε 2 μέρες οπότε αυτά τα βλέπω σε 3-4 ώρες να φεύγουν

Aπομιμηση σου εστειλαν 100% εχω ολη την σειρα pistons και ειναι οτι πιο ποιοτικο ειχα στα χερια μου.

Δημοσ.

Ρε φίλε ποια apple earpods για το Θεό δηλαδή. Αφού δεν έχεις δοκιμάσει τα piston γιατί τα προδικάζεις. Τα piston 3 είχαν γύρω στα 15$ και είχα αγοράσει αρκετά κομμάτια για φίλους και είχαν ενθουσιαστεί όλοι. Για να βρεις τέτοια ποιότητα ήχου σε γνωστή μάρκα θες τουλάχιστον 50-60 ευρώ χωρίς υπερβολή. 

'Ρε φίλε' δεν ξέρω ποια pistons είχες πάρει εσύ 15 ευρώ. Εγώ ξέρω ότι τώρα καλά Pistons κοστίζουν τουλάχιστον 20$. Άσε που δεν ταιριάζουν σε όλους τα in-ear headphones, όπως είναι τα οικονομικά xiaomi. Όπως και να έχει,  δεν προδίκασα κανένα xiaomi. Απλά είπα οτι αντί να ρισκάρει κάποιος 20-25 ευρώ για καλά σαομί, ας πάρει τα δοκιμασμένα apple με 12 ευρώ.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και όπως πάντα στο insomnia, θα βλέπεις θέμα για ένα οικονομικό αυτοκινητάκι 4 μέτρα για να πηγαίνεις στη δουλειά και θα πετιέται ο άλλος να σου πει, είναι σκοτώστρα.Δώσε άλλα 50 χιλιάρικα και πάρε το ml 65 amg ξέρω γω.Αθάνατη ελληνική διανόηση...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...