alex1_kgr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Προφανώς το λέω επειδή πήρα τα pistons τα 2 15 ευρώ και μου έφυγε το καλώδιο απ το ένα σε 2 μέρες οπότε αυτά τα βλέπω σε 3-4 ώρες να φεύγουν Προφανώς είσαι ακατάλληλος για ακουστικά... 4 διαφορετικά ζευγάρια piston 2-3 και πολλές ώρες κάθε μέρα για τα 2 ζευγάρια από αυτά και δεν έχουν πάθει το παραμικρό
JimGer Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ θέλω περίπου ανά τρίμηνο pistons youth - colorful αλλά εντάξει δεν εγκαταλείπουν πολύ εύκολα απλά τραβιουνται
jorimkian2 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Και αντοχή 3-4 ώρες μετά αρχίζουν και φεύγουν τα καλώδια απ τα ακουστικά και σου μένει μια ωτοασπίδα το εχεις αγορασει το προιον και το ξερεις? 1
kexas22 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 αυτό πάλι που τα xiaomi έχουν μια α τιμή και τελικά στα sites έχουν 2Χα νομίζω είναι marketing της εταιρίας. 4$ λέει το άρθρο, 8$ θα έχουν στα κινεζομάγαζα να το δείτε ε καπως πρεπει να βγαλει και το μαγαζι τσαμπα θα στο δωσει . η τιμη που αναφερει η xiaomi ειναι παντα χονδρικη τοσο το αγοραζει το μαγαζι εκτος αν κανει τρελη παραγγελια και πεσει λιγο το κοστος.
badbad Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Έλα να μαζευτούν οι μαυραγορητες του insomnia να αγοράσουν 10 κομμάτια με 40 ευρώ και να τα πουλάνε σε πελατακια 10 ευρώ το κομμάτι... 4
nickmortonzikos4 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Παιδια κι εγω πηρα τα pistons 2 και μου βγηκαν τα καλωδια στις ακρες στην βδομαδα. Τρομερα απογοητευμενος. Φυσικα ζηλευω οσους τα πηραν και δεν ειχαν τιποτα τα ακουστικα (γιατι ειναι και πανεμορφα), αλλα ρε σεις και μονο που υπαρχει πιθανοτητα να σου τυχει κατι τετοιο κατι λεει.. Τουλαχιστον για τα συγκεκριμενα δεν υπαρχει λογος να παραπονεθει και κανεις. Λιγο off topic, αλλα εγω πηρα μία φορα τα iLuv που δεν μπλεκονται (αυτα με τα 14 ευρω), και μου εχουν χαλασει 3 φορες. Φυσικα καθε φορα παω στα public και μου τα αλλαζουν, οποτε 2 χρονια τωρα εχουν περασει απο αυτια μου 3 διαφορετικα καινουργια ζευγαρια iLuv για τα οποια εχω δωσει μολις 14 ευρω. Ενω λοιπον ειναι τραγικη η ποιοτητα τους, τουλαχιστον εχεις ενα public να σου δινει μια εγγυηση οποτε και ευχεσαι να σου παθουν κατι πριν τον χρονο ωστε να πας να τα αλλαξεις και να ανανεωθει η εγγυηση και μετα...repeat. Με τα συγκεκριμενα θα τα δινει κανενα μαγαζι με εγγυση; Ή υποθετουμε οτι παιρνεις 3 ζευγαρια για να εισαι κομπλε οποτε εγγυηση 0;
nickmortonzikos4 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Παιδια σορρυ, ειχα βαλει κενα μεταξυ παραγραφων αλλα η ειμαι απο iphone και δεν τα πηρε. Ατιμη apple
KnightRider Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 32Ohm, και απόκριση συχνότητας από 20Hz έως 20.000Hz Κλασική καραμέλα το 20-20 (που σημαίνει ότι θα είναι μάπα το φάσμα) + τα 32Ohm (που θες να βάλεις volume για να ακούσεις) = σίγουρα δεν θα έχουν καλή ποιότητα ήχου ούτε καλά μπάσα. Τουλάχιστον ας βάλουν μαγνήτες νεοδυμίου μπας και γίνει λίγο premium και ας κάνουν 15€.
WaxOnWaxOff Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Εχω τα pistons3, τα ακουστηκα ειναι σκυλια, καθε μερα βαλε-βγαλε και παντα τα τσαλακωνω μεσα στην τσεπη. Ειναι τα μοναδικα που μου εχουν αντεξει τοσο πολυ, μετρανε εναν χρονο.... Απο ποιοτητα εχουν απειρα καλυτερα σε σχεση με τα σκουπιδια του 10αρικου που εχουν τα μαγαζακια της κακιας ωρας.
AtSixes Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Όσες φορές και να χαλάσουν με 4€ μόνο σουβλάκια παίρνεις. 1
zio10 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Παιδια κι εγω πηρα τα pistons 2 και μου βγηκαν τα καλωδια στις ακρες στην βδομαδα. Τρομερα απογοητευμενος. Φυσικα ζηλευω οσους τα πηραν και δεν ειχαν τιποτα τα ακουστικα (γιατι ειναι και πανεμορφα), αλλα ρε σεις και μονο που υπαρχει πιθανοτητα να σου τυχει κατι τετοιο κατι λεει.. Τουλαχιστον για τα συγκεκριμενα δεν υπαρχει λογος να παραπονεθει και κανεις. Λιγο off topic, αλλα εγω πηρα μία φορα τα iLuv που δεν μπλεκονται (αυτα με τα 14 ευρω), και μου εχουν χαλασει 3 φορες. Φυσικα καθε φορα παω στα public και μου τα αλλαζουν, οποτε 2 χρονια τωρα εχουν περασει απο αυτια μου 3 διαφορετικα καινουργια ζευγαρια iLuv για τα οποια εχω δωσει μολις 14 ευρω. Ενω λοιπον ειναι τραγικη η ποιοτητα τους, τουλαχιστον εχεις ενα public να σου δινει μια εγγυηση οποτε και ευχεσαι να σου παθουν κατι πριν τον χρονο ωστε να πας να τα αλλαξεις και να ανανεωθει η εγγυηση και μετα...repeat. Με τα συγκεκριμενα θα τα δινει κανενα μαγαζι με εγγυση; Ή υποθετουμε οτι παιρνεις 3 ζευγαρια για να εισαι κομπλε οποτε εγγυηση 0; Λογικά θα έχουν εγγύηση, αλλά ποιος θα κάτσει να στείλει ακουστικά των 10€ στην Κίνα;
Federer Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Αδιάφορα...με 3.90€ παίρνω Turbo-X EP-100 που ΚΑΙ ποιοτικά είναι ΚΑΙ εξαιρετικό ήχο βγάζουν! Γιατι να δώσω 0,10€ παραπάνω; 6
Questioner Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Πάντως χρησιμοποιώ εδώ και σχεδόν ένα χρόνο καθημερινά τα πιστόνια τα 3 (την κανονική έκδοση) και μόνο καλά έχω να πω. Μάλιστα είχα πάρει να έχω καβάτζα 2ο ζεύγος και είναι ακόμα στο κουτί του. Αν αξιωθούν να χαλάσουν αυτά ποτέ θα χρησιμοποιήσω τα άλλα. Εξαιρετική σχέση απόδοσης-τιμής.
taslikos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Χρησημοποιω τα EarPods της apple. Θα ήθελα να δοκιμάσω και εγώ της xiaomi μιας και διαβάζω τα καλύτερα όμως ποτέ δεν μου έκατσαν καλά στο αυτί τα ακουστικά-ψείρες.
Skylined Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Μάλλον θα πάρω 3-4 ζευγάρια, να τα έχω να τα ταλαιπωρώ στο τρέξιμο. Ακριβώς το ίδιο. Χρόνια τώρα παίρνω κινέζικα για το σκοπό αυτό. 3-4 ευρώ, καλός ήχος αλλά πάντα χαλάνε στην ένωση. Πλέον τυλίγω με ταινία το συγκεκριμένο σημείο για να αυξήσω την αντοχή αλλά και πάλι έχω αλλάξει 50-60 ζευγάρια ακουστικών τα τελευταία 5 χρόνια. Δεν έχω δοκιμάσει τα πιστόνια της ζιαόμι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα