Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καληπερα παιδια.κανονικα μπαινω στα 12 (εχω 24αρα dsl) σημερα για καποιο λογο μπαινω στα 8,6ΜΒΙΤ.

Δειτε λιγο στα φωτο τα στοιχεια της συνδεσης μου κ πειτε μου αν μπορω να παρεμβω οπουδηποτε.

ευχαριστω

post-41724-0-86655700-1482682890_thumb.jpg

Δημοσ.

Από πού προκύπτει αυτό;

στη προηγουμενη φωτο ειχε καποια ερρορς στο downstream...

τωρα κοιταζοντας εχει απειρα errors στο upstream

παραθετω φωτο.

τι μπορει να συμβαινει;

post-41724-0-57963100-1482768193_thumb.jpg

Δημοσ.

ότι κάτι δεν πάει καλά είναι το μόνο σίγουρο.

το snr θα επρεπε να ειναι στο 9 αν δεν κάνω λάθος απο οτε και εχεις 26,στην πρώτη εικόνα ειναι πιο σωστό.

δες αν υπάρχει firmware update για το 9980 μήπως και απλά το αρχικο ειχε bugs κλπ και τα έχουν διορθώσει.

με 12 line attenuation πάντως θα έπρεπε να ειχες πάνω απο 21Mbit(και snr στο 6)

ψάξτο.

Δημοσ.

μιλησα τωρα με οτε το επεξεργαζονται.

ειτε θα μου το λυσουν απο μακρυα στις επομενες ωρες ειτε θαρθει τεχνικος σε 2 μερες.

θα ενμηερωθω με SMS για οτιδηποτε προκυψει απτα δυο.

απο προχθες εγινε αυτο ξαφνικα. μεχρι προχθες κατεβασα με 1,2-1.3 mb/s

ξαφνικα απ[ο προχθες επεσα στα 700-800kb/s

Δημοσ.

Για τέτοια γραμμή και το 1,2-1.3 λίγο είναι φίλε μου.

εγω με 26 attenuation και snr 6 κλειδώνω 16.8-17.3,σίγουρα είτε δεν σηκώνει παραπάνω η περιοχή είτε σε έχουν σε κόφτη.

Δημοσ.

Από πού προκύπτει αυτό;

στη προηγουμενη φωτο ειχε καποια ερρορς στο downstream...

τωρα κοιταζοντας εχει απειρα errors στο upstream

παραθετω φωτο.

τι μπορει να συμβαινει;

attachicon.gifddddddddddd.jpg

αυτο μπορει να ετυχε και να θελει ενα Reboot το ρουτερ.αν και παλι μετα απο Reboot γινει το ιδιο τοτε κατι εχουν πειραξει στην γραμμη.

αλλα θεωρω οτι απλα θελει Reboot διοτι ουτε Profile υπαρχει με τοσο μεγαλο Margin ουτε πακετο 7000 κατι που κλειδωνεις.αν ηταν 8mbit θα ηταν 8192.

Δημοσ.

αυτο μπορει να ετυχε και να θελει ενα Reboot το ρουτερ.αν και παλι μετα απο Reboot γινει το ιδιο τοτε κατι εχουν πειραξει στην γραμμη.

αλλα θεωρω οτι απλα θελει Reboot διοτι ουτε Profile υπαρχει με τοσο μεγαλο Margin ουτε πακετο 7000 κατι που κλειδωνεις.αν ηταν 8mbit θα ηταν 8192.

εχω δοκιμασει πολλες φορες  reboot

Δημοσ.

αν καθε φορα κλειδωνεις με 26 margin τοτε κατι εχει γινει λαθος σε ρυθμισεις στο Profile στο dslam.επισης ασχετο με το προβλημα αλλα δοκιμασε να βγαλεις το annex m αν σε αφηνει το ρουτερ.να ειναι μονο annex a

Δημοσ.

ηρθαν απτον ΟΤΕ κ κατι καναν στ ακαλωδια εξω και πλεον κλειδωνω στα 17mbit!!!!

πεταει!!!!

katεβαζω με 1,9mb/s!!!!!!!!!!!!!

Με 12 attenuation ναι το νορμαλ ειναι 19 20 Mbit Να συγχρονιζεις και μεχρι και vdsl μπορεις να βαλεις και να παει κανα 30 αρι.

Δημοσ.

Δε βρισκω το λογω βασικα για VDSL.

Ναι μεν κατεβαζω αρχεια 40GB bluray αλλα δεν ειναι και θεμα ζωης ή θανατου,ταφηνω το βραδυ που κοιμαμαι και κατεβαινει.

υ.σ. τελικα τωρα συντονισε στα 18 mbit

παντως για καποιο λογο μου βγαζει erros....

παραθετω φωτο

post-41724-0-15625000-1483371587_thumb.jpg

Δημοσ.

Δε βρισκω το λογω βασικα για VDSL.

Ναι μεν κατεβαζω αρχεια 40GB bluray αλλα δεν ειναι και θεμα ζωης ή θανατου,ταφηνω το βραδυ που κοιμαμαι και κατεβαινει.

υ.σ. τελικα τωρα συντονισε στα 18 mbit

παντως για καποιο λογο μου βγαζει erros....

παραθετω φωτο

attachicon.gifaaaaaaaaaaaaaaaaaa.jpg

απλα στο λεω.φυσιολογικο να εχεις errors.μην ανησυχεις.δεν δινει και ο οτε 6 margin και δεν νομιζω οτι το ρουτερ σου μπορει να το ριξει στο 6.αν το εκανες θα πηγαινες 19mbit σιγουρα και παραπανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...