dimips Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Κάποιο λάθος έχει γίνει κάν το restore και set up as new δε γίνεται να κρατάει 2 ώρες εκτός κι αν είναι χαλασμένο να το πας για service εντός εγγύησης να στο φτιάξουν. Τα custom roms το πολύ να σου δώσουν μισή ώρα SOT παραπάνω αν γενικά πάει καλά η συσκευή.
prixtis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Αχ ναι sorry το ξεχασα. Γιατι φοβασε να το κατεβασεις απο το google? Εντομεταξυ δεν σε εχω ρωτηση ποιο κινητο εχεις και δεν εχει play store γιατι μπορεις να βαλεις....... Δεν έχω google account γιατί επέλεξα να μην έχω. Για τον ίδιο λόγω που δεν έχω facebook και τα σχετικά. Ο λόγος που δεν χρησιμοποιώ online υπηρεσίες είναι επειδή δεν συμφωνώ με τους όρους χρήσης. Εχω το Oppo Find 5 με Cyanogenmod (RIP). Και ναι ξέρω μπορώ να βάλω τα Gapps, αλλά θα μου είναι παντελώς άχρηστα.
saruman123 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δεν έχω google account γιατί επέλεξα να μην έχω. Για τον ίδιο λόγω που δεν έχω facebook και τα σχετικά. Ο λόγος που δεν χρησιμοποιώ online υπηρεσίες είναι επειδή δεν συμφωνώ με τους όρους χρήσης. Εχω το Oppo Find 5 με Cyanogenmod (RIP). Και ναι ξέρω μπορώ να βάλω τα Gapps, αλλά θα μου είναι παντελώς άχρηστα. Οκ κανενα προβλημα,αυτο ειναι δικαιωμα του καθενα.Οποτε με μια ματια που εριξα στο F-Droid εχει και το Adblock Plus που κανει και για μη/ρουτ. https://f-droid.org/repository/browse/?fdfilter=Adblock+Plus&fdid=org.adblockplus.android Αα εχει και τον Privacy Browser με adblock https://f-droid.org/repository/browse/?fdfilter=browser&fdid=com.stoutner.privacybrowser.standard&fdpage=2
prixtis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Οκ κανενα προβλημα,αυτο ειναι δικαιωμα του καθενα. Οποτε με μια ματια που εριξα στο F-Droid εχει και το Adblock Plus που κανει και για μη/ρουτ. https://f-droid.org/repository/browse/?fdfilter=Adblock+Plus&fdid=org.adblockplus.android Αα εχει και τον Privacy Browser με adblock https://f-droid.org/repository/browse/?fdfilter=browser&fdid=com.stoutner.privacybrowser.standard&fdpage=2 Τα έχω δει, αλλά δεν μπήκα στο κόπο να ανοιξω τη περιγραφή τους γιατί βολεύτηκα με το adaway.
flik Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Είμαι και εγώ σε ένα δίλημμα για το επόμενο μου κινητό, που δεν περίμενα ποτέ να μπω δηλαδή. Πλέον ο βασικός λόγος για να κάνω root, εφόσον έχω πα΄ψει να ασχολούμαι με custom roms κτλ, είναι το AdAway. Ναι ξέρω οτι υπάρχει το adguard αλλά βλέπω πολλά προβλήματα με την μπαταρία. Όχι σε νούμερα, σε πραγματική επίπτωση. Σε εσάς, όσοι το έχετε, δουλεύει οκ;
saruman123 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Είμαι και εγώ σε ένα δίλημμα για το επόμενο μου κινητό, που δεν περίμενα ποτέ να μπω δηλαδή. Πλέον ο βασικός λόγος για να κάνω root, εφόσον έχω πα΄ψει να ασχολούμαι με custom roms κτλ, είναι το AdAway. Ναι ξέρω οτι υπάρχει το adguard αλλά βλέπω πολλά προβλήματα με την μπαταρία. Όχι σε νούμερα, σε πραγματική επίπτωση. Σε εσάς, όσοι το έχετε, δουλεύει οκ; Μια χαρα απο εμενα(και τα εχω δοκιμαση ολα)
flik Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Οκ ωραία. Είδα και το dns filtering mode που είναι σίγουρα πιο οικονομικό, με λιγότερες δυνατότητες βέβαια αλλά ίσως με καλύψει. Τώρα πρόχειρα το δοκίμασα σε chrome browser και δουλεύει. Ευχαριστώ. Με βλέπω να μην κάνω ρουτ όταν με το καλό πάρω το p9 μου. Ένας άλλος λόγος για να έκανα θα ήταν το dpi που συνήθως το έβαζα πιο κάτω από το εργοστασιακο αλλα.με το android 7 θα γίνεται κανονικά και αυτο. Βλέπω γενικά ότι αν κάποια χρόνια πριν χρειαζόταν αρκετα, πλέον έχουν καλυφθει πολλα.πραγματα από το ίδιο το android.
thomasG4 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) @flik Για adblocking χωρίς root και με χαμηλή επίπτωση στη μπαταρία τσέκαρε το DNS66. Είναι open source και υπάρχει στο f-droid repo. Δεν είναι και AdAway, αλλά κάνει πολύ καλή δουλειά για non-root πρόγραμμα. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2016 από thomasG4
flik Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Απο το πολύ γρήγορο που το δοκίμασα, δεν μπλοκάρει τις διαφημίσεις στα άλλα apps εκτός του browser. Με άδεια στο adguard (premium) τις μπλοκάρει και εκεί. Επίσης δοκιμασα και firefox για να δω μήπως τρέχω απο εκεί με adblock. Αλλά όπως είχα δει και παλιότερα, είναιι αισθητά πιο αργός απο chrome.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα