Fotis2210 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Έχω s7 edge αλλά έχω σοβαρό πρόβλημα με την μπαταρία (1-2 ώρες sot) λόγω Android system battery drain. Μετά από ψάξιμο κατάλαβα ότι φταίει το bloatware της Samsung το οποίο έβγαλα οτι μπορούσα (σχεδόν τα πάντα έτσι ώστε να λειτουργεί σωστά το κινητο) και πάλι τα ιδια. Ηδα Superman ROM που φαίνεται πάρα πολύ καλή όπως λένε όλοι , τι προτείνετε ;
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Έχω s7 edge αλλά έχω σοβαρό πρόβλημα με την μπαταρία (1-2 ώρες sot) λόγω Android system battery drain. Μετά από ψάξιμο κατάλαβα ότι φταίει το bloatware της Samsung το οποίο έβγαλα οτι μπορούσα (σχεδόν τα πάντα έτσι ώστε να λειτουργεί σωστά το κινητο) και πάλι τα ιδια. Ηδα Superman ROM που φαίνεται πάρα πολύ καλή όπως λένε όλοι , τι προτείνετε ; Καλησπέρα, Εγώ αν ήμουν στην θέση σου δεν θα το έκανα root το συγκεκριμένο γιατί θα πήγαιναν τζάμπα όλα αυτά τα λεφτά.. Άλλα εσύ αγόρασες το τηλέφωνο,εσύ το έχεις,εσύ θα κανείς ότι θες.. Αν θες το κανείς.. Χάνεις εγγύηση και δεν θα έχεις support απο το κατάστημα(αν πάθει κατι) γιατί θα έχει χαθεί η εγγύηση..και θα πρέπει να το φτιάξεις ο ίδιος.. Οπότε ένα μεγάλο Όχι από εμένα..
saruman123 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Αμα δεν γραψει το Knox μονο τοτε δεν θα εχει εγγυηση.
Fotis2210 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Μα γιατί υπάρχει τρόπος να κάνω έστω μόνο root χωρίς να γράψω το Knox ;;
prixtis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Μια άλλη λύση είναι να πάρεις ένα τηλ. που δεν χάνεις την εγγύηση rootάροντας το εξ αρχής. Ad blocker θες να βάλεις και πρέπει να rootάρεις τη συσκευή για να το εγκαταστήσεις. Χάνω την εγγύηση επειδή επιλέγω να μη βλέπω διαφημήσεις; Επιλέγω 1000 χρόνια να μη αγοράσω Samsung ή οτιδήποτε άλλο μου αφαιρεί το δικαίωμα της εγγύησης και επιλέγω κάποιο άλλο που μου δίνει το δικαίωμα να κάνω ότι θέλω στο ΔΙΚΟ ΜΟΥ hardware χωρίς να δίνω λογαριασμό σε κανέναν. Ακούσατε την ιστορία που κάποιος έχασε την εγγύηση απο notebook επειδή εγκατέστησε linux? Δεν έχει καμιά διαφορά με το παραπάνω.
saruman123 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Μια άλλη λύση είναι να πάρεις ένα τηλ. που δεν χάνεις την εγγύηση rootάροντας το εξ αρχής. Ad blocker θες να βάλεις και πρέπει να rootάρεις τη συσκευή για να το εγκαταστήσεις. Χάνω την εγγύηση επειδή επιλέγω να μη βλέπω διαφημήσεις; Επιλέγω 1000 χρόνια να μη αγοράσω Samsung ή οτιδήποτε άλλο μου αφαιρεί το δικαίωμα της εγγύησης και επιλέγω κάποιο άλλο που μου δίνει το δικαίωμα να κάνω ότι θέλω στο ΔΙΚΟ ΜΟΥ hardware χωρίς να δίνω λογαριασμό σε κανέναν. Ακούσατε την ιστορία που κάποιος έχασε την εγγύηση απο notebook επειδή εγκατέστησε linux? Δεν έχει καμιά διαφορά με το παραπάνω. Ad blocker υπαρχουν και χωρις να γινει root η συσκευει
prixtis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Ad blocker υπαρχουν και χωρις να γινει root η συσκευει Οχι αν δεν έχεις google account.
saruman123 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Οχι αν δεν έχεις google account.Που κολαει αυτο!!!
prixtis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Που κολαει αυτο!!! Δεν έχω google account. Οτι κατεβάζω το κατεβάζω απο fdroid. Μόνο το Adaway έχει εκεί και κείνο θέλει rooted συσκευή.
saruman123 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δεν έχω google account. Οτι κατεβάζω το κατεβάζω απο fdroid. Μόνο το Adaway έχει εκεί και κείνο θέλει rooted συσκευή.Χτυπα στο google adguard premium
saruman123 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Cracked apk; Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω Υπαρχει και στο play store Adguard Content Blocker
prixtis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Υπαρχει και στο play store Adguard Content Blocker Δεν έχω google account για να μπω στο πλέιστορ.
saruman123 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δεν έχω google account για να μπω στο πλέιστορ.Αχ ναι sorry το ξεχασα.Γιατι φοβασε να το κατεβασεις απο το google? Εντομεταξυ δεν σε εχω ρωτηση ποιο κινητο εχεις και δεν εχει play store γιατι μπορεις να βαλεις.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα