Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας και καλες γιορτες ,

Την περιοδο αυτη βρισκομαι για διακοπες στο πατρικο μου . Εχω εργασια απο την σχολη για το μαθημα του προγραμματισμου σε c με προθεσμια της 8 ιανουαριου . Προσβαση σε υπολογιστη θα εχω μονο απο της 6/1 και μετα , οποτε ο χρονος δεν μου φτανει ουτε για πλακα . Το μονο που εχω στην διαθεση μου ειναι ενα android tablet ( samsung galaxy tab s2 ) . Γνωριζετε αν αρχει καποιος αξιοπιστος editor για android , ωστε τουλαχιστον να προετοιμασω το προγραμμα και να κανω απλη αντιγραφη στο pc ?

Δημοσ.

Στο playstore βλέπω αρκετά IDEs με καλά ratings όπως https://play.google.com/store/apps/details?id=name.antonsmirnov.android.cppdroid&hl=en βέβαία μάλλον είναι λίγο hit or miss βέβαια τα καλούδια όπως syntax highlight θα δουλεύουνε.

Εγώ σε αντίστοιχη περίπτωση χρησιμοποίησα termux που είναι λίγο πολύ μια linux distro εντός android αλλά απ'ότι βλέπω αφαιρέθηκε ο gcc και δεν ξέρω πόσο καλά θα δουλεύει ο clang στην περίπτωση σου.

Υ.Γ: Ποια σχολή???  :-D

Δημοσ.

Αχαα , θα το τσεκαρω. Κοιτα δεν θελω κατι τρελο απλα να τεσταρω λιγο καθως σκεφτομαι τι πρεπει να γραψω , μιας και ακομα δεν ειμαι τελειος στην συνταξη :P Ψηφιακα συστηματα , στην σχολη πληροφορικης του παπει ειμαι χαχαχα

Δημοσ.

Δοκίμασε και το cpp.sh μέσω web browser. Οκ είναι για C++ κανονικά αλλά θα κάνεις δουλειά σου. Απλά πριν παραδόσεις κάνε μία δοκιμή μην έχεις γράψει τίποτα που είναι έγκυρο σε C++ αλλά όχι σε ANSI-C.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...