adok13 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 ξερετε στην ελλαδα καποιο καταστημα να εχει φερει 4k blurays; στο εξωτερικο βλεπω εχουν βγει αρκετες ταινιες.
dfokas21 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Με to xbox one sΕπειδή και γω στη ίδια θέση βρίσκομαι από το Amazon UK με ελλ.υποτιτλους έχω βρει το everest.Ελλάδα ακόμα δεν νομίζω να φέρνει κανένας..υπομονη
adok13 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Επειδή και γω στη ίδια θέση βρίσκομαι από το Amazon UK με ελλ.υποτιτλους έχω βρει το everest. Ελλάδα ακόμα δεν νομίζω να φέρνει κανένας..υπομονη ευχαριστω φιλε μου.θα κοιταξω απο εξωτερικιο κιεγω.τι λεει σαν ποιοτητα;τι τηλεοραση εχεις;oled;
dfokas21 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 ευχαριστω φιλε μου.θα κοιταξω απο εξωτερικιο κιεγω.τι λεει σαν ποιοτητα;τι τηλεοραση εχεις;oled;Ναι φίλε μου την oled55b6v. Ακόμα δεν έχω παραλάβει το Xbox ,αλλά βλέπω κατεβασμένες 4k ταινίες (50+ GB!) και είναι πολύ καλή η ποιότητα. Ακόμα παλεύω με τις ρυθμίσεις βέβαια ,αλλά σιγά σιγά καταλήγω κάπου,χαχα.Αν δεν σε ενδιαφέρουν οι ελληνικοί υπότιτλοι πολύ το αμαζον έχει πολλές ταινίες 4κ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα