Bermudakias33 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Σας έχω ένα δύσκολο. Για να αναγνωρίσει η TV μου τους υποτίτλους, αναγκάζομαι να σβήνω κάθε φορά το «–gre». Μπορεί αυτό να γίνεται αυτόματα, με το κατέβασμα των υπoτίτλων, ώστε να μην μπαίνω κάθε φορά στην διαδικασία να το σβήνω;
Bermudakias33 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Χμμμ, ακόμη δεν έχω λύσει αυτό θέμα! Καμιά ιδέα;
jim_p Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Βρες εναν αλλο player που να μην βαζει το επιθεμα της γλωσσας στον υποτιτλο που κατεβαζει ή βρες την αντιστοιχη ρυθμιση στον bsplayer. Στον smplayer πχ γινεται απο εδω (εικονα) Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2020 από jim_p 1
Bermudakias33 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, jim_p είπε Βρες εναν αλλο player που να μην βαζει το επιθεμα της γλωσσας στον υποτιτλο που κατεβαζει ή βρες την αντιστοιχη ρυθμιση στον bsplayer. Στον smplayer πχ γινεται απο εδω (εικονα) Ευχαριστώ πολύ. Μήπως μπορείς να μου πεις και πως θα κάνω AutoDetect σε ελληνικούς υπότιτλους με τον smplayer ; Δεν μπορώ να το βρω, διοτι δεν το βγάζει ως επιλογή! Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2020 από Bermudakias33
jim_p Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δηλαδη? Πως θα ορισεις να κατεβαζει στα ελληνικα? Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2020 από jim_p 1
Bermudakias33 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, jim_p είπε Δηλοαδη? Πως θα ορισεις να κατεβαζει στα ελληνικα? Ναι. Να κατεβάζει ελληνικους υποτιτλους αυτόματα, με το που ανιγεις το βιντεο. Στο Bs player γινεται πολύ εύκολα. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2020 από Bermudakias33
micos000 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Kodi με ενεργό το πρόσθετο του opensubtitles και ρυθμισμένο να κατεβάζει αυτόματα. 1
jim_p Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το kodi το κανει αλλα ειναι τρελο overkill για καποιον που θελει εναν media player. Επισης, δεν μπορει να ανοιξει παραπανω απο 1 instance, αρα παιζει ενα πραγμα (= βιντεο, εικονα ή ηχο) τη φορα, γιαυτο δεν κανει και για media player. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2020 από jim_p 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα