Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σας έχω ένα δύσκολο. :ph34r:

Για να αναγνωρίσει η TV μου τους υποτίτλους, αναγκάζομαι να σβήνω κάθε φορά το «–gre».

Μπορεί αυτό να γίνεται αυτόματα, με το κατέβασμα των υπoτίτλων, ώστε να μην μπαίνω κάθε φορά στην διαδικασία να το σβήνω;

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρες εναν αλλο player που να μην βαζει το επιθεμα της γλωσσας στον υποτιτλο που κατεβαζει ή βρες την αντιστοιχη ρυθμιση στον bsplayer. Στον smplayer πχ γινεται απο εδω (εικονα)

smplayer.jpg

Επεξ/σία από jim_p
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, jim_p είπε

Βρες εναν αλλο player που να μην βαζει το επιθεμα της γλωσσας στον υποτιτλο που κατεβαζει ή βρες την αντιστοιχη ρυθμιση στον bsplayer. Στον smplayer πχ γινεται απο εδω (εικονα)

smplayer.jpg

Ευχαριστώ πολύ. Μήπως μπορείς να  μου πεις και πως θα κάνω AutoDetect σε ελληνικούς υπότιτλους με τον smplayer ; Δεν μπορώ να το βρω, διοτι δεν το βγάζει ως επιλογή!

Επεξ/σία από Bermudakias33
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, jim_p είπε

Δηλοαδη? Πως θα ορισεις να κατεβαζει στα ελληνικα?

Ναι. Να κατεβάζει ελληνικους υποτιτλους αυτόματα, με το που ανιγεις το βιντεο. Στο Bs player γινεται πολύ εύκολα.

Επεξ/σία από Bermudakias33
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το kodi το κανει αλλα ειναι τρελο overkill για καποιον που θελει εναν media player. Επισης, δεν μπορει να ανοιξει παραπανω απο 1 instance, αρα παιζει ενα πραγμα (= βιντεο, εικονα ή ηχο) τη φορα, γιαυτο δεν κανει και για media player.

Επεξ/σία από jim_p
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...