papresa Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Χριστός Ετέχθη (αντίστοιχο του Χριστός Ανέστη) και Χρόνια Πολλά. Εδώ και πολύ καιρό έχει χαλάσει το dvd-rom από τον υπολογιστή μου, έχω πάρει καινούργιο. Τώρα, ύστερα ο τεχνικός μου δεν είχε ευκαιρία να μου το αντικαταστήσει κι εμένα δεν μου χρειάστηκε και δεν τον πίεσα. Σκέφτηκα να σας ρωτήσω πόσο εύκολο είναι να το κάνω μόνος μου; Αν είναι επιπέδου δημοτικού πείτε μου, γιατί στα τεχνικά θέματα μέχρι εκεί είμαι. Αν είναι εύκολο θέλω οδηγίες βήμα-βήμα.
george kesoglu Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 πιο εύκολο δεν γίνετε είναι σαν αλλάζεις λάμπα ανοίγεις τα δυο πλαινα καπάκια του πυργου ξεβιδώνεις-ξεσυνδέεις sata και ρευμα από το παλιο ,,,,,,, και βιδώνεις συνδέεις sata και ρευμα το νέο μπορεί αντί για βιδωμένο να έχει ενσωματωμένο κούμπωμα το case (ακόμα πιο εύκολο ) ...... Τα windows το βλέπουν αμέσως
TheDevilMayCare Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Τσεκαρεις βιδεος για καθε πιθανο σεναριο κουτιου & drive(ποιο ταιριαζει περισσοτερο σ' αυτο που εχεις) κι εφορμας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα