Προς το περιεχόμενο

lenovo vibe c2 power

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά, πρόσφατα αγόρασα για τη σύζυγο το εν λόγω τηλέφωνο. Σε γενικές γραμμές είναι ικανοποιητικό για απλή χρήση, με ωραία οθόνη και ταχύτητα. Όμως έχει δύο σοβαρές ελλείψεις, εκτός αν εγώ δεν κάνω κάτι σωστά. Πρώτον δεν μπορείς να αποθηκεύσεις φώτο by default στην sd card γιατί απουσιάζει η σχετική ρύθμιση από την κάμερα και γενικά δεν μεταφέρονται οι φωτογραφίες από την εσωτερική μνήμη στην sd από τον file manager. Δεύτερον δεν μπαίνει σε λειτουργία δόνησης παρά μόνο σε αθόρυβη λειτουργία, ενώ δεν υπάρχει και η σχετική συντόμευση εκεί που είναι όλες οι άλλες συντομεύσεις ( wifi, λειτουργία πτήσης κλπ). Αν το έχει κάποιος, παρακαλώ να με βοηθήσει. Ευχαριστώ, καλές γιορτές.

Δημοσ.

Για τις φωτογραφιες μπορεις να ψαξεις στο play store καμια εφαρμογη για καμερα που θα εχει και μεταφορα στην sd.

Για το αλλο δεν γνωριζω.

Δημοσ.

Για τη μεταφορά στην sd έβαλα τον Astro file manager, αλλά για την default αποθήκευση στην κάρτα θα το ψάξω, μήπως έχεις να μου προτείνεις καμιά καλή εφαρμογή κάμερας; Σ'ευχαριστώ.

Δημοσ.

Την δοκίμασα και δεν μου εμφανίζει στα settings επιλογή για αποθήκευση στην sd.  Μου κάνει εντύπωση πάντως γιατί είναι μια ρύθμιση σχετικά απλή και λείπει από το συγκεκριμένο μοντέλο της lenovo.

Δημοσ.

Αυτο ειναι ρυθμισει τις εφαρμογης και οχι του τηλεφωνου.

Σου βρηκα μια που εχει για sd.

Camera MX

Δημοσ.

Την κατέβασα και όλα οκ, αποθηκεύονται οι φώτο κανονικά στην sd. Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έχω εδώ και λίγες μέρες το c2 power και παρατήρησα ένα bug. Συγκεκριμένα αν κλείσω το bluetooth handsfree ενώ αυτό είναι συνδεδεμένο με το κινητό, μετά στις κλήσεις ενώ ο ήχος μεταφέρεται κανονικα στο ενσωματωμένο ακουστικό του κινητου το μικρόφωνο δεν λειτουργεί, δηλαδή δεν με ακούνε... Λύνεται μόνο με επανεκκίνηση κινητού...

Έχει κάποιος κάποια παρόμοια εμπειρία;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...