Nakligan Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 1) Το ποσό που διαθέτουμε: Μέχρι 170 (αν υπάρχει κάτι μέχρι 200 που μα αξίζει δεν θα τα χαλάσουμε για 30€) 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Viber, browsing, email, γενικά μέτρια χρήση (σχεδόν ποτέ games) 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Από 5 μέχρι 6 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Όχι απαραίτητα 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Η πίσω να είναι σχετικά καλή 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Όχι απαραίτητα 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Όχι 8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα; Ναι 9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G; H 800 μόνο για wind δεν είναι; αν είναι μόνο για wind, δεν μας ενδιαφέρει 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android ΜΟΝΟ 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Να βγάζει τουλάχιστον τη μέρα 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι, αρκεί το κατάστημα να δίνει 2ετη εγγύηση και άτοκες δόσεις 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούργιο Να μην είναι κινέζικο κατά προτίμηση (είναι για τον father, που είχε ένα leagoo που χαλασε η οθόνη, και μάλλον δεν θα θέλει κινέζικο :-P )
malthampoukos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 http://www.skroutz.gr/s/9177791/Motorola-Moto-G4-Dual-16GB.html
Donalhioy Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 αλλο κινεζια... αλλο κινεζικο... οποτε εδω εισαι... και με 12 ατοκες, και με 2 χρονια εγγυηση στην ελλαδα http://www.you.gr/telephony-networking/kinita-tilefona-axesouar/kinita-tilefona/smartphone-xiaomi-redmi-3s-(3gb-32gb)-dual-sim-gre
Nakligan Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 αλλο κινεζια... αλλο κινεζικο... οποτε εδω εισαι... και με 12 ατοκες, και με 2 χρονια εγγυηση στην ελλαδα http://www.you.gr/telephony-networking/kinita-tilefona-axesouar/kinita-tilefona/smartphone-xiaomi-redmi-3s-(3gb-32gb)-dual-sim-gre Επειδή δεν είναι για εμένα το κινητό, δεν θέλω να μπλέξω με custom roms κτλπ... Θα μου πεις, αν δεν θέλεις, άστο όπως είναι... Αλλά ένας φίλος που πήρε το 3 pro και το άφησε έτσι, στo τελευταίo OTA upgrade γύρισε το κινητό στα κινέζικα, και από ότι κατάλαβα χωρίς επιλογή για ελληνικά... Οπότε θα προτιμούσα κάτι πιο 'επώνυμό' σε αυτά τα λ7. Αν δεν υπάρχει κάτι άλλο, θα το κοιτάξω
Nakligan Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Ριξε ενα ματι σε lg flex 2 και moto g4Το flex 2 σε ποιο κατάστημα το βρήκες;
Ntelosxxx Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Το flex 2 σε ποιο κατάστημα το βρήκες;Μπες skroutz, 29 μαγαζια το εχουν. Εγω το ειχα πάρει απο kaizershop.
Donalhioy Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 στo τελευταίo OTA upgrade γύρισε το κινητό στα κινέζικα, Aσε ρε φιλε τα παπατζιλικια...εσυ ή ο φιλος σου σε τεχνολογικο site εισαι... σανο δεν τρωμε οσο λογικο ειναι σε οτα update τα samsung ή τα LG να γυρισουν στα κορεατικα ή τα sony στα γιαπωνεζικα αλλο τοσο λογικο ειναι τα xiaomi τα οποια ειναι επισημα στην ελλαδα με ελληνικα και με official rom, να γυρισουν στα κινεζικα και κινητο με official rom, με επισημη κυκλοφορια στην Ελλαδα, που να γυρισει στα κινεζικα με update δεν υπαρχει... δεν το λεω σαν υπερβολη.. απλα δεν γινεται. εχει γυρισει κανενα lenovo tablet ή laptop π.χ στα κινεζικα? πες δεν θελω κινεζικα... σιγα το κολλημα μενουν samsung lg sony samsung a3 samsung j5 8gb lg stylus 2 lg zero sony c2 sony xa
Nakligan Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Alright, δεν θέλω κινέζικα (άσχετα που έχω κινέζικο tablet, και όταν αλλάξω κινητό κινέζικο θα πάρω)... Όσο για τις υπόλοιπες προτάσεις ευχαριστώ θα τις τσεκάρω Φιλικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα