Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

[μαλλον εδω ρωταω, αλλιως ας μεταφερθει]

εχω το dell optiplex 760 μαλλον με εξοδο απλη display port και θελα να τη συνδεσω με το hdmi tv  σε αποσταση 7 μετρων να βλεπω/ακουω οτι παιζει ο υπολογιστης, σειρες κλπ..

επισης εχω ενα κινεζικο απλο android 5 box.

[!] τι ειδους πορτα εχω, κανονικη ή micro?

θα......

1. κανω εκπομπη vlc και ληψη με vlc sto android box και μετα στην τηλεοραση?

2. θα αγορασω μετατροπη display port to hdmi και μετα καλωδιο μακρυ hdmi?

3. θα αγορασω λυση τυπου chromecast και τι??

Δε ψαχνω για τρελες αναλυσεις κλπ ενα αξιοπρεπες αποτελεσμα

γιατι, οπως και οι περισσοτεροι εδω, τα καναλια δεν εχουν να δειξουν κατι καλο...

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις, B)  Χρονια Πολλά!

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αγορασα το παραπανω αλλα παροτι το αναφερει, τελικα δεν ειναι συμβατο με τα 7αρια, επειδη το μηχανημα κανει κ δουλειες με παλια προγραμματα ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να παω σε 8αρια για να τρεξει σωστα το mirascreen,

Επιστρεφω λοιπον στο αρχικο ερωτημα,

1. ανταπτορα απο display port  σε hdmi  και μετα 7 μετρα προεκταση hdmi?

2. μεταφορα ηχου εικονας με τον vlc player και ληψη σε vlc  android box

3. αγορα καποιου dongle συμβατου με win7 κ τα χαραχτηριστικα του μηχανηματος μου?

ευχαριστω

Δημοσ.

Το ίδιο έχω κι εγώ με windows 7 και δουλεύει κανονικότατα, τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις, είναι απλό στην σύνδεση

• Like 1
Δημοσ.

εδω το παλευω μερες τωρα, μαλλον ο υπολογιστης δεν ειναι γι αυτο..

συνδεομαι κανονικα μεσω ανδροιδ κ του δινω ιντερνετ και βλεπω αρκετα καλα το κινητο μου στην τηλεοραση

αλλα μετα τα 7αρια δε βλεπουν το μιρακαστ να το προσθεσουν ως συσκευη στο κοντρολ πανελ, to widi ths intel  δε δουλευει

βαζω ezcast  και σκαναρει αλλα δε βλεπει ντογκλ να συνδεθει...

καμια αλλη σκεψη??

Αν παω απλα στην εξοδο ντισπλεη πορτ και μετα με ανταπτορα σε ηδμι,

1.θα θελω καποιο πργρμμα

2. ειναι πολλα τα 10 μετρα

3. ο ηχος παει μαζι μεση του ντισπλεη πορτ ή θελει κ χωριστα ηχο σεταπ?

Δημοσ.

Την συσκευή την συνδέεις σε μία θύρα hdmi και στην θύρα usb service της τηλεόρασης, από εκεί και πέρα την βρίσκει με το wifi το laptop σου, βάζεις τον κωδικό και σχεδόν τέλος, έπειτα κατεβάζεις την εφαρμογή από εδώ (αφού κάνεις εγγραφή) και τέλος, διαχειρίζεσαι τα πάντα μέσω της εφαρμογής.

• Like 1
Δημοσ.

nai,  εγραψα πολλα κ δεν εγινα κατανοητος..

ολα οκ αλλα οταν το εζκαστ κανει αναζητηση δε βρισκει το στικακι/ ντογκλ...

αν παω σε apple mode τοτε κανονικα μαινω κ στη σελιδα των ρυθμισεων 192... αλλα τι να κανεις εκει?

σε android/win mode  το κινητο μου παιζει κανονικα

αλλα τα 7αρια του υπολογιστη μου δε βλεπουν το στικακι

ουτε ως συσκευη στο κοντρολ πανελ

ουτε ως dongle στην αρχικη σελιδα, οταν ανοιγει το ezcast

thanks

Δημοσ.

Ούτε εγώ έγινα κατανοητός, στο laptop ΔΕΝ μπαίνει τίποτα! μονο το software, η συσκευή μπαίνει στην τηλεόραση!!!

Την συσκευή την συνδέεις σε μία θύρα hdmi και στην θύρα usb service της τηλεόρασης, από εκεί και πέρα την βρίσκει με το wifi το laptop σου, βάζεις τον κωδικό και σχεδόν τέλος, έπειτα κατεβάζεις την εφαρμογή από εδώ (αφού κάνεις εγγραφή) και τέλος, διαχειρίζεσαι τα πάντα μέσω της εφαρμογής.

Την συσκευή την συνδέεις σε μία θύρα hdmi και στην θύρα usb service της τηλεόρασης, από εκεί και πέρα την βρίσκει με το wifi το laptop σου

• Like 1
Δημοσ.

τελικα τα7ααρια δε βρισκουν κατι αν και ανοιξα κ τα permission to share media στις ιδιοτητες της ασυρματης συνδεσης,,,,

ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ [ για οσους ψαχνουν]

εστησα αντροιντ μποξ με συνδεση hdmi  και απο κει ο esfile xplorer τραβαει μεσω ασυρματης συνδεσης οποιο αρχειο θελει απο το desktop  και το παιζει με vlc for android

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...