mimikos81 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Αυτό δυστυχώς γίνεται εφόσον η συσκευή είναι ήδη ανοιχτή Είδα το μισό μήνυμα! θα το τσεκάρω και αυτό
mimikos81 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δοκίμασα τα πάντα με το ADB, αλλά δυστυχώς δεν βλέπει τη συσκευή. Όσο ψάχνω και στο internet βρίσκω πως το adb δεν μπορεί να λειτουργήσει όταν η συσκευή είναι σε download mode. To ενδιαφέρον πάντως είναι πως όταν έχω τη συσκευή σε download mode και την συνδέω στο pc, o device manager βλέπει ένα "Samsung Mobile USB CDC Composite Device"
saruman123 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Ισως αν ξεφορτιση να μπορεις μετα να μπεις σε recovery.
mimikos81 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Ισως αν ξεφορτιση να μπορεις μετα να μπεις σε recovery. Ούτε και αυτό βοήθησε. Σκέφτομαι το εξής: Αν δοκιμάσω να περάσω εκ νέου την εργοστασιακή rom και καταφέρει η συσκευή να κάνει κανονικό boot, υπάρχει τρόπος μετά να έχω πρόσβαση σε όλα τα partitions, όπως για παράδειγμα σε ένα usb stick?
Centurion Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Αν περάσεις καινούρια rom δεν θα σβήσει τα πάντα από μέσα;
saruman123 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Ούτε και αυτό βοήθησε. Σκέφτομαι το εξής: Αν δοκιμάσω να περάσω εκ νέου την εργοστασιακή rom και καταφέρει η συσκευή να κάνει κανονικό boot, υπάρχει τρόπος μετά να έχω πρόσβαση σε όλα τα partitions, όπως για παράδειγμα σε ένα usb stick? Αν το βλεπει το Odin που λες μπορεις να την περασης.Αλλα θα χασεις τα παντα. Αν ηταν ετσι θα στο ελεγα απο την αρχη.
mimikos81 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Αν το βλεπει το Odin που λες μπορεις να την περασης. Αλλα θα χασεις τα παντα. Αν ηταν ετσι θα στο ελεγα απο την αρχη. Ναι, το κατάλαβα. Η ερώτηση μου ήταν για να δω αν μπορώ με το Recuva να ανακτήσω κάποια αρχεία. Το Dr.Fone που πρότεινες, είναι trial. Σου βρίσκει μεν τα data που μπορεί να βρει, αλλά πρέπει να το αγοράσεις για να τα σώσεις. Αν μετά το φλασάρισμα υπάρχει τρόπος να δει το pc τη συσκευή σαν ένα data usb, ΙΣΩΣ το recuva να δώσει μια λύση. Έτσι κι αλλιώς δεν με βλέπω να έχω και πολλές επιλογές
saruman123 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Εχω ενα link το οποιο ανακτας τα παντα αλλα πρωτον πρεπει να ειναι ρουταρισμενο και δευτερων δεν λεει κατι για οταν φλασαριστη και μετα αν γινεται κατι. Ειναι βεβαια περιπλοκη η ολοι διαδικασια αλλα οπως ειπες δεν εχεις και πολλες επιλογες. Οποτε σου το δινω και βλεπεις. http://forum.xda-developers.com/galaxy-nexus/general/guide-internal-memory-data-recovery-yes-t1994705 Δες και αυτο που το ειχα ξεχασει http://www.apowersoft.gr/data-recovery-for-android
mimikos81 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Φίλε Saruman,ευχαριστώ πολύ. Πιστεύω πως το link το xda ίσως βοηθήσει. Πραγματικά εκτιμώ το χρόνο σου και τη διάθεση για βοήθεια
saruman123 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Με τα Samsung ειχα μια σχεσει 8 χρονων και οπως καταλαβαινεις εχω κρατηση μερικα μυστικα 1
mimikos81 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Χαίρομαι πολύ που κράτησε αυτή η σχέση τόσο καιρό Έχει πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες το thread στο xda. Διαβάζω με μανία, αλλά είναι λίγο μεγάλο και θέλει χρόνο (δεν θα κάνω κάτι αν δεν το διαβάσω όλο!) Σύμφωνα με αυτά που προείπες εσύ και άλλοι φίλοι πιο πάνω, αν περάσω την stock rom θα σβηστούν όλα τα partitions. Νομίζω όμως πως κάπου είχα διαβάσει πως μπορείς να φλασάρεις μια rom και το user data partition να μην πειραχτεί. Ισχύει κάτι τέτοιο αν περάσω μια custom rom? Μήπως κατάλαβα κάτι λάθος?
saruman123 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Για να περασεις custom rom πρεπει να ειναι ρουταρισμενο το κινητο/ταμπλετ και να εχεις βαλει και recovery. Το θεμα του xda δεν το εχω διαβαση απλος το ειχα κρατηση σε περιπτωση αναγκης Εξαλλου η custom ειναι βασισμενες στην Official εκδοση απλα ειναι "πειραγμενες" Χαίρομαι πολύ που κράτησε αυτή η σχέση τόσο καιρό Τωρα ειμαι απο την μερια στους Κινεζους.
mimikos81 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Ok, ευχαριστώ. Ελπίζω να μην κουράζω με ερωτήσεις όπου οι απαντήσεις θεωρούνται αυτονόητες Τωρα ειμαι απο την μερια στους Κινεζους. Μετά από κάθε σχέση, κουβαλάμε πράγματα για να είμαστε καλύτεροι στην επόμενη
mimikos81 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Λοιπόν, τσάμπα η συζήτηση.... Τελικά πρέπει να έχει η συσκευή πρόβλημα (καμιά πλάκέτα κλπ). Φλάσαρα την stock rom αλλά δεν ξεκινάει. Παραμένει στο ίδιο σημείο με το logo στην οθόνη δυστυχώς... Κρίμα για τα αρχεία αλλά και για την διαδικασία που ήθελα να μάθω... Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια και πάλι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα