Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια επειδη εχω μπερδευτει με τοσες συσκευες που κυκλοφορουν θα ηθελα μεσω της φορμας να με βοηθησετε στην επιλογη μου:

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 250 - 300 ευρω

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Facbook - emails - internet - ληψη φωτογραφιας και βιντεο.

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5.7 - 6 ιντσες

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;  ΝΑΙ

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι και τοσο

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;

8) Στην SD, θα θέλαμε να υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνουν οι εφαρμογές εκεί; ναι

9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android

10) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;  καλο θα ηταν

11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;  απο Ελλαδα

12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);  οχι

13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;   Για μεταχειρισμένο σε αριστη κατάσταση.
Δημοσ.

Στις 5.7 ίντσες http://www.mygad.gr/leeco-le-max-2-1440p-4gb-ram-32gb-rom-rose-gold?search=le%20max%202 πολύ καλή επιλογή

Μπα φιλε μου προτιμω σε κατι ποιο γνωστο στον χωρο.Τις φοβαμαι κατι τετοιες συσκευες...Ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον σου.

Δημοσ.

Αφού έχεις ήδη θέμα. -.-

Ανοιξα και αυτο με την φορμα, για καλυτερα.Εαν δεν χρειαζεται ας το κλεισουν παρακαλω οι διαχειριστες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...