giorgos1966 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Παιδια επειδη εχω μπερδευτει με τοσες συσκευες που κυκλοφορουν θα ηθελα μεσω της φορμας να με βοηθησετε στην επιλογη μου: 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 250 - 300 ευρω 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Facbook - emails - internet - ληψη φωτογραφιας και βιντεο. 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5.7 - 6 ιντσες 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ΝΑΙ 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι και τοσο 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 8) Στην SD, θα θέλαμε να υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνουν οι εφαρμογές εκεί; ναι 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android 10) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; καλο θα ηταν 11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; απο Ελλαδα 12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι 13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Για μεταχειρισμένο σε αριστη κατάσταση.
malthampoukos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Στις 5.7 ίντσες http://www.mygad.gr/leeco-le-max-2-1440p-4gb-ram-32gb-rom-rose-gold?search=le%20max%202 πολύ καλή επιλογή
giorgos1966 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Στις 5.7 ίντσες http://www.mygad.gr/leeco-le-max-2-1440p-4gb-ram-32gb-rom-rose-gold?search=le%20max%202 πολύ καλή επιλογή Μπα φιλε μου προτιμω σε κατι ποιο γνωστο στον χωρο.Τις φοβαμαι κατι τετοιες συσκευες...Ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον σου.
giorgos1966 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Αφού έχεις ήδη θέμα. -.- Ανοιξα και αυτο με την φορμα, για καλυτερα.Εαν δεν χρειαζεται ας το κλεισουν παρακαλω οι διαχειριστες.
AggelosTz Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Σίγουρες αναβαθμίσεις μεγάλη οθόνη σούπερ spec το Μότο Χ style
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα