DerZornGottes Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για ακουστικά φθηνά over ear, περι τα 20€, σαν μια πρώτη εμπειρία (πάντα χρησιμοποιούσα ψείρες) με τα εξής χαρακτηριστικά:1.Ηχομονωτικά2.Για χρήση κυριώς απο κινητό(μουσική) και tablet(ταινίες/youtube)3.Χρήση και εντός και εκτός σπιτιού4.Σχετικά ξεκούραστα και ανθεκτικά5.Οσο ποιό καλό και δυνατό ήχο στα λεφτά αυτά.6.Είδος μουσικής τα πάντα(όχι έμφαση σε κάτι).7.Αγορά και από εξωτερικό, δεν με πιέζει ο χρόνοςΔεν θέλω να πάρω ποιό ακριβά γιατί απλά θέλω μια πρώτη επαφή με τα εν λόγω ακουστικά, αργότερα ίσως επενδύσω σε κάτι ποιο ακριβόΑνοικτός σε ιδέες και προτάσεις :-)
soik85 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για ακουστικά φθηνά over ear, περι τα 20€, σαν μια πρώτη εμπειρία (πάντα χρησιμοποιούσα ψείρες) με τα εξής χαρακτηριστικά: 1.Ηχομονωτικά 2.Για χρήση κυριώς απο κινητό(μουσική) και tablet(ταινίες/youtube) 3.Χρήση και εντός και εκτός σπιτιού 4.Σχετικά ξεκούραστα και ανθεκτικά 5.Οσο ποιό καλό και δυνατό ήχο στα λεφτά αυτά. 6.Είδος μουσικής τα πάντα(όχι έμφαση σε κάτι). 7.Αγορά και από εξωτερικό, δεν με πιέζει ο χρόνος Δεν θέλω να πάρω ποιό ακριβά γιατί απλά θέλω μια πρώτη επαφή με τα εν λόγω ακουστικά, αργότερα ίσως επενδύσω σε κάτι ποιο ακριβό Ανοικτός σε ιδέες και προτάσεις :-) Στα 20€ δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο Αυτά και ο θεός βοηθός. Μην περίμενεις πραγματική εμπειρία ομως για να κρίνεις https://www.skroutz.gr/s/423163/Sennheiser-HD-201.html
olimpiakos 7 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Αυτα απο μενα!! http://www.skroutz.gr/s/423163/Sennheiser-HD-201.html Καλος ηχος για τα λεφτα του...σε σχεση με αλλα ακουστικα θα καταλαβεις λιιγοτερη ενταση οχι σε σημειο που να μην το ευχαριστιεσαι!! Αν εχεις ενισχυτη τα μπουμπουνιζεις λιγο παραπανω και τζι τζι!! soik μαζι ποσταραμε!!
soik85 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Αυτα απο μενα!! http://www.skroutz.gr/s/423163/Sennheiser-HD-201.html Καλος ηχος για τα λεφτα του...σε σχεση με αλλα ακουστικα θα καταλαβεις λιιγοτερη ενταση οχι σε σημειο που να μην το ευχαριστιεσαι!! Αν εχεις ενισχυτη τα μπουμπουνιζεις λιγο παραπανω και τζι τζι!! soik μαζι ποσταραμε!! Σιγά μην έχει και dac και amp.... H συμβουλή μου αν θες πραγματικά να καταλάβεις απο ήχο κάνε λίγη οικονομία και ανέβα σε budget. 1
DerZornGottes Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Thnx για τις απαντησεις παιδες! Soik στα ποσα χρηματα λες οτι θα καταλαβω διαφορα σε σχεση με αυτα; Αν ειναι κατι που να αξιζει δινω και κανα 30αρι.. Αλλα μαλλον ως εκει.. Αμα δω και με βολευουν στο μελλον θα παρω κατι αξιοπρεπες. Απλα δεν θελω να δωσω κανα 80αρι-100αρι και να μεινουν μετα ραφι.. 1
soik85 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Thnx για τις απαντησεις παιδες! Soik στα ποσα χρηματα λες οτι θα καταλαβω διαφορα σε σχεση με αυτα; Αν ειναι κατι που να αξιζει δινω και κανα 30αρι.. Αλλα μαλλον ως εκει.. Αμα δω και με βολευουν στο μελλον θα παρω κατι αξιοπρεπες. Απλα δεν θελω να δωσω κανα 80αρι-100αρι και να μεινουν μετα ραφι.. Παρε αυτα με 20€ . απο 100€ και πανω θα καταλαβεις διαφορες σε over hear. To καλυτερο σε ηχο που ξερω και on οχι over ear ξεκιναει στο 50 αρι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα