forgotten Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 προσπαθω να μπω στο device manager ,και μου πεταει το εξης τραγικο ,δεν εχω μητε smart screen μητε τπτ αλλο και εχω πελαγωσει καποιος ιος παρα το antivirus ειναι αλλα θελω βοηθεια error.bmp
george kesoglu Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) μπορείς να πληκτρολογήσεις στο cmd msconfig για να διακόψεις σε πρωτη φάση την λειτουργια του προγραμμτος-ιου που πιστεύεις ότι έχεις κολλήσει και μετά τρέξε το αντιβαιρους με boot Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2016 από george kesoglu
micos000 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Ο λογαριασμός σου είναι διαχειριστής ή είναι απλός χρήστης; Δώσε για εκτέλεση (WINDOWS+R) την εντολή control userpasswords2 και δες αν ο χρήστης που χρησιμοποιεί είναι στην ομάδα administrators. Αν είναι πάτα στην αναζήτηση (μεγεθυντικός φακός) και γράψε mmc.exe Μόλις στο εμφανίσει κάνε δεξί κλικ->εκτέλεση σαν διαχειριστής και δες αν τώρα σου ανοίξει.
forgotten Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Ο λογαριασμός σου είναι διαχειριστής ή είναι απλός χρήστης; Δώσε για εκτέλεση (WINDOWS+R) την εντολή control userpasswords2 και δες αν ο χρήστης που χρησιμοποιεί είναι στην ομάδα administrators. Αν είναι πάτα στην αναζήτηση (μεγεθυντικός φακός) και γράψε mmc.exe Μόλις στο εμφανίσει κάνε δεξί κλικ->εκτέλεση σαν διαχειριστής και δες αν τώρα σου ανοίξει. οτι αναφερεται δεν δουλεψε ,ωστοσο εκανα το εξης μια και ολα δεν μου επετρεπαν access ακομα και στο group policy μπηκα στο system configuration, στο tab tools και διαλεξα computer management μετα πηγα στο usergroups και manually αφαιρεσα τον λογαριασμο του ιου και εδωσα ξανα admin rights φουλ στο λογαριασμο μου
ODT Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Από το μήνυμα που ανέβασες, φαίνεται ότι δεν έχεις θέμα δικαιωμάτων. Το πρόβλημά σου είναι πολύ πιο σύνθετο. Κανονικά εκεί που λέει publisher, θα έπρεπε να λέει Microsoft και όχι unknown. Για κάποιο λόγο ο υπολογιστής σου, δεν μπορεί να διαβάσει την ψηφιακή υπογραφή του προγράμματος. Αυτό γίνεται μόνο στο mmc, ή το έχεις δει και αλλού; Αν υπολογιστής σου έκανε κάποιο update, κανε restore σε μια προηγούμενη ημερομηνία.
forgotten Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Από το μήνυμα που ανέβασες, φαίνεται ότι δεν έχεις θέμα δικαιωμάτων. Το πρόβλημά σου είναι πολύ πιο σύνθετο. Κανονικά εκεί που λέει publisher, θα έπρεπε να λέει Microsoft και όχι unknown. Για κάποιο λόγο ο υπολογιστής σου, δεν μπορεί να διαβάσει την ψηφιακή υπογραφή του προγράμματος. Αυτό γίνεται μόνο στο mmc, ή το έχεις δει και αλλού; Αν υπολογιστής σου έκανε κάποιο update, κανε restore σε μια προηγούμενη ημερομηνία. οπως ειπα το διορθωσα ετσι αλλα καλου κακου κτυπησα και ενα restore
micos000 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 οτι αναφερεται δεν δουλεψε ,ωστοσο εκανα το εξης μια και ολα δεν μου επετρεπαν access ακομα και στο group policy μπηκα στο system configuration, στο tab tools και διαλεξα computer management μετα πηγα στο usergroups και manually αφαιρεσα τον λογαριασμο του ιου (1) και εδωσα ξανα admin rights φουλ στο λογαριασμο μου (2) (1) Μωρέ μπράβο εξέλιξη οι ιοί; Έχουν πλέων και δικό τους λογαριασμό χρήστη στους υπολογιστές! (2) Δηλαδή δεν είχες δικαιώματα διαχειριστή στο λογαριασμό σου ή είχε ο λογαριασμός του υιού (όχι ιού ) δικαιώματα διαχειριστή; 1
forgotten Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) (1) Μωρέ μπράβο εξέλιξη οι ιοί; Έχουν πλέων και δικό τους λογαριασμό χρήστη στους υπολογιστές! (2) Δηλαδή δεν είχες δικαιώματα διαχειριστή στο λογαριασμό σου ή είχε ο λογαριασμός του υιού (όχι ιού ) δικαιώματα διαχειριστή; η ειρωνια να λειπει αγαπητε μου αν δεν εχεις κατι να προσφερεις στο θεμα, εξυπναδες λεμε ολοι μας ,απλα καποια εφαρμογη που ετρεξα προφανως εκτος απο εκεινο που εκανε εκανε και στο παρασκηνιο και αλλα , αντε και γεμισαμε απο εξυπνακηδες σε αντιθεση με σενα εγω ειπα οτι βρηκα την λυση και αναφερα τι εκανα για να επανακτησω τον ελεγχο του υπολογιστη, δεν σε ειδα ουτε να βοηθας σε κατι ουτε να προσφερεις στο θεμα εκτος απο την ειρωνια. προφανως οι γνωσεις σου περιοριζονται στους υιους και στις κορες Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2016 από forgotten
micos000 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 - Δες λίγο παραπάνω στο 4ο μήνυμα για το αν προσπάθησα να βοηθήσω ή όχι... - Δεν ειρωνεύομαι, αστειεύομαι στο (1) και ρωτάω στο (2), έχει μεγάλη διαφορά. Το πρόβλημα είναι να το καταλάβει κάποιος. Το ξέρω ότι το έλυσες το θέμα και ρώτησα αν είχες δικαιώματα στο λογαριασμό που έσβησες γιατί αυτό θα εξηγούσε τη διαδικασία που ακολούθησες. -Και τις γνώσεις μου σου ιούς και στις κόρες θα το κρίνουν αυτοί που ασχολούνται στα θέματα βοήθειας του Insomnia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα