Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Redmi Note 3 Pro (32GB) €162,00 skroutz [ΑΚΥΡΑ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ιδια τιμή με τον Κινέζο ΑΝ είναι η global/ international έκδοση. Αν ΔΕΝ είναι δεν αξίζει σαφώς παίζει πιο κάτω στον Κινέζο φίλο μας.

Δημοσ.

Με αυτα που συμβαινουν το τελευταιο διαστημα με τα τελώνια για τους γνωστες.......οπως και να χει αξιζει με χιλια η συγκεκριμενη τιμη για αγορα απο Ελλαδα με καλυτερη εγγυηση.....χωρις τεραστιες αναμονες μηνων και αγχος!!! :-D

Δημοσ.

Με αυτα που συμβαινουν το τελευταιο διαστημα με τα τελώνια για τους γνωστες.......οπως και να χει αξιζει με χιλια η συγκεκριμενη τιμη για αγορα απο Ελλαδα με καλυτερη εγγυηση.....χωρις τεραστιες αναμονες μηνων και αγχος!!! :-D

Εγω δεν εχω ακουσει προβλημα με τελωνεια και πολλες φορες τα περισσοτερα Ελληνικα καταστηματα στο θεμα service κανουν τους Κινεζους περισσοτερο απο τους ιδιους τους Κινεζους.

• Like 2
Δημοσ.

Εγω δεν εχω ακουσει προβλημα με τελωνεια και πολλες φορες τα περισσοτερα Ελληνικα καταστηματα στο θεμα service κανουν τους Κινεζους περισσοτερο απο τους ιδιους τους Κινεζους.

Κ εγώ αυτό έλεγα κ τελευταία μου έχουν περάσει τυχαία 3 δέματα. Το 1 από αυτά ήταν αξίας 5€ κ το καπέλο 32€ του τελωνείου. Προφανώς δεν το παρελαβα αυτό :P

• Like 1
Δημοσ.

Κ εγώ αυτό έλεγα κ τελευταία μου έχουν περάσει τυχαία 3 δέματα. Το 1 από αυτά ήταν αξίας 5€ κ το καπέλο 32€ του τελωνείου. Προφανώς δεν το παρελαβα αυτό :P

Δηλαδη ειχες προβλημα με τελωνειο;

Σε διπλανο φορα που μιλανε για κινητα και υπαρχουν ατομα που αγοραζουν περισσοτερα κινητα απο τις φορες που παω εγω σουπερ μαρκετ δεν εχουν αναφερει προβληματα με τελωνεια.

Δημοσ.

Για να το λεω κατι θα ξερω......αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας και βγαινουμε offtopic!!

Επι του θεματος στα 162 ευρω η συγκεκριμενη συσκευη για αγορα απο Ελλαδα αξιζει με 1000!!!! :-D

• Like 2
Δημοσ.

Μέχρι 20κατι ευρω από όσο ξερω δεν υπάρχει τελωνείο

το αυτο. πως βάλανε καπέλο 32€ σε προιόν 5€; δεν γίνεται εκτός αν δεν μας λέει κάτι ο φίλος

Δημοσ.

Για να το λεω κατι θα ξερω......αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας και βγαινουμε offtopic!!

Επι του θεματος στα 162 ευρω η συγκεκριμενη συσκευη για αγορα απο Ελλαδα αξιζει με 1000!!!! :-D

Ναι σιγουρα αν η τιμη ειναι σχεδον οσο εξω ακομα και εγγυηση να μην εχεις απο εδω μονο και μονο που δεν θα περιμενεις να στο στειλουν και αν θα ειναι οκ αυτο που θα σου στειλουν αξιζει να το παρεις απο εδω.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι πιο ειναι το μαγαζί και αν το κινητό ειναι αυτο που λεει και καινούριο η ανακατασκευασμένο η παίζει κάτι αλλο . Γιατί η τιμή δεν ειναι φυσιολογική για ελληνικά δεδομένα.συγνωμη αλλα εγω προσωπικά κρατώ μικρό καλάθι .

Ελπίζω να κανω λαθος

Δημοσ.

Ωραιοτατο ειναι το χρυσο....τα εχω δει απο κοντα και τα 3 χρωματα στο παρελθον......το πιο ομορφο με διαφορα!!!

Δημοσ.

ΑΝ είναι η global αξίζει παιδιά, εξάλλου και το ελληνικό μαγαζί από τον Κινέζο το έχει αγοράσει. Οπότε μην περιμένετε και σουπερ κάλυψη σε θέμα εγγύηση. Δεν ξέρετε από ποιο κινεζομάγαζο το έχει αγοράσει. Δεν είναι όλα τα κινεζομαγαζα ίδια σε θέμα εγγύησης κλπ. Περί τιμής 130-135 κάνει η απλή έκδοση του 3 pro και 160~ η international. 

Δεν ξέρω τι έχει αλλάξει με τα τελωνεία. Πάντως όσες φορές έχω παραλάβει ακόμα και ογκώδη πράγματα από Αμερική ( μπροστινό κάλυμμα του NZXT S340, σε μεγάλη κούτα ) καθώς και κάποια μικροπράγματα από GearBest σε σχετικά μικρό-μέτριο κουτί δεν είχα θέμα. Είναι και ανάλογα και την περίπτωση. Τι να πω. Με ταχυδρομείο απλό ήταν και τις 2 φορές ( Κίνα ήταν . NZ post ) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...