Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά αυτό πιστεύω μία που το είπες, μία που δεν το πίστεψε - τήρησε κανένας! :D

Πάντως εγώ το πίστευα όταν το έλεγα. Προφανώς το είπα σε ανθρώπους που τους νιώθω δικούς μου και όντως με ένοιαζε η παρουσία τους μόνο. Αν το πίστεψαν αυτοί που το είπα, δεν ξέρω. Πάντως δεν το τήρησαν οι συγκεκριμένοι. Το τήρησαν κάποιοι που δεν το είχα πει - οι γνωστοί γύφτοι που σκάνε σε όλους τους γάμους και δεν πληρώνουν ούτε ένα εικοσάρικο (το μερίδιό τους σαν χρέωση ανά κεφάλι). Οι κλασικοί λίγοι που πάντα θα υπάρχει ένας από δαύτους σε κάθε γάμο που τους καλείς από υποχρέωση (είτε είτε γιατί είναι από την δουλειά,είτε γιατί ντε και καλά τους καλούν οι οικογένειες-αυτά τα καραγκιοζιλίκια τα γλυτώνεις όταν είναι σε κλειστό κύκλο η φάση)

• Like 1
  • Απαντ. 203
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμείς πέρσι παντρευτήκαμε με τη γυναίκα μου με πολιτικό γάμο και κάναμε μετά ένα τραπέζι για τους κοντινούς συγγενείς και φίλους (Αθήνα αυτά). Σύνολο κάτω από 1000 ευρώ. Και γενικά δεν έχουμε θέμα οικονομικό αλλά το θεωρούμε χαζό και εκτός της λογικής μας. Εν τέλει δεν έχουμε λόγο να ξοδέψουμε ένα κάρο λεφτά για κάτι που δεν μας εκφράζει για να τα πάρουμε πίσω μετά. Αν είναι να πάμε γαμήλιο ταξίδι μπορούμε να πάμε και μόνοι μας, δεν χρειάζεται να τραπεζώσουμε 300 ξένους για να τα καταφέρουμε.

Αν ειδικά υπάρχει θέμα με τα χρήματα και θέλετε να παντρευτείτε, με ένα πολιτικό είστε κομπλέ. Όπως έγραψε κάποιος, ο γάμος δεν κοστίζει τίποτα, μια αγγελία στην εφημερίδα και ότι θέλει ο δήμος που θα σε παντρέψει. Τα υπόλοιπα είναι δικό σου θέμα και των συμπλεγμάτων που κουβαλάτε.

• Like 3
Δημοσ.

Εμείς πέρσι παντρευτήκαμε με τη γυναίκα μου με πολιτικό γάμο και κάναμε μετά ένα τραπέζι για τους κοντινούς συγγενείς και φίλους (Αθήνα αυτά). Σύνολο κάτω από 1000 ευρώ. Και γενικά δεν έχουμε θέμα οικονομικό αλλά το θεωρούμε χαζό και εκτός της λογικής μας. Εν τέλει δεν έχουμε λόγο να ξοδέψουμε ένα κάρο λεφτά για κάτι που δεν μας εκφράζει για να τα πάρουμε πίσω μετά. Αν είναι να πάμε γαμήλιο ταξίδι μπορούμε να πάμε και μόνοι μας, δεν χρειάζεται να τραπεζώσουμε 300 ξένους για να τα καταφέρουμε.

Αν ειδικά υπάρχει θέμα με τα χρήματα και θέλετε να παντρευτείτε, με ένα πολιτικό είστε κομπλέ. Όπως έγραψε κάποιος, ο γάμος δεν κοστίζει τίποτα, μια αγγελία στην εφημερίδα και ότι θέλει ο δήμος που θα σε παντρέψει. Τα υπόλοιπα είναι δικό σου θέμα και των συμπλεγμάτων που κουβαλάτε.

Τα συμπλέγματα από που προκύπτουν; Όλα είναι θέμα προτίμησης όχι συμπλεγμάτων. Δικαίωμα σας να κάνετε ένα λιτό πολιτικό, δικαίωμα και του άλλου να φέρει χορεύτριες από τη Βραζιλία να χορεύουν σάμπα αν αυτό θέλει...

Δημοσ.

μια χαρά τα λέει ο φίλος από πάνω (Typhoon)

.

καραγκιοζιλίκα για να χαίρονται οι γιαγιάδες και οι παπούδες που θα παντρευτεί το παιδάκι τους.

έχω παραδείγματα γνωστών που δεν είχαν να φάνε... κάνανε πολιτικό γάμο και μένανε σε ένα σπίτι 2*2 με τα πεθερικά και μαζεύαν λεφτά για να κάνουν γάμο. μέσα στο χάλι τους αυτό τους ενδιέφερε. άμα είναι λοβοτομημένος ο άλλος όμως, τι να περιμένεις...

κομπλεξικοί άνθρωποι που είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν το εισόδημα ενός ολόκληρου έτους+++ για 3 ώρες πανηγυριού και μετά να ζητάνε δανεικά από τους γονείς.

αρκεί να μιλάει ο κόσμος για το γάμο τους.

άλλοι ζητάνε και δανεικά για να κάνουν γάμο...

• Like 5
Δημοσ.

Ρε παιδια, δεν διαβασα ολα τα ποστ, ειχα την εντυπωση ομως οτι οταν κανεις θρησκευτικο γαμο βγαζεις λεφτα δεν χαλας.Με ολα τα φακελακια και τα δωρα μπορεις να χεις καλο κερδος...

• Like 2
Δημοσ.

Τα κόμπλεξ τα βγάζετε όλοι εσείς που σας ενοχλεί τι κάνουν οι άλλοι με τον γάμο τους. Είναι ένα θέμα που δεν σας αφορά, αλλά αφορά μόνο αυτούς που παντρεύονται και ΚΑΝΕΝΑΝ άλλον.

Κάποιος είναι ευχαριστημένος με γάμο σε κλειστό κύκλο στο δημαρχείο και άλλος είναι με γάμο με 500+ καλεσμένους στη Σαντορίνη. Τι σας πειράζει εσάς;

Δημοσ.

Ρε παιδια, δεν διαβασα ολα τα ποστ, ειχα την εντυπωση ομως οτι οταν κανεις θρησκευτικο γαμο βγαζεις λεφτα δεν χαλας.Με ολα τα φακελακια και τα δωρα μπορεις να χεις καλο κερδος...

Βγάζεις αν έχεις 500 άτομα, φίλος έβγαλε σύνολο 25 χήνες.

Εγώ που δεν έκανα γλέντι λόγο πένθους έβγαλα 3.000. Τίποτα Δηλσδη.

Δημοσ.

Βγάζεις αν έχεις 500 άτομα, φίλος έβγαλε σύνολο 25 χήνες.

Εγώ που δεν έκανα γλέντι λόγο πένθους έβγαλα 3.000. Τίποτα Δηλσδη.

Προφανως τιποτα αν εχεις μισθο 4.000 τον μηνα.

Δημοσ.

Προφανως τιποτα αν εχεις μισθο 4.000 τον μηνα.

Όχι τίποτα εννοώ σε σύγκριση με τους άλλους φίλους μου.

Στα έξοδα πήγαν αυτά.

Δημοσ.

Αν σκεφτείς την βαθιά οικονομική κρίση που υπάρχει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, ίσως και να αλλάξεις εντύπωση...

Δημοσ.

Όχι τίποτα εννοώ σε σύγκριση με τους άλλους φίλους μου.

Στα έξοδα πήγαν αυτά.

A sorry, εγραψες "εβγαλα" και νομιζα κερδος.

Αν σκεφτείς την βαθιά οικονομική κρίση που υπάρχει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, ίσως και να αλλάξεις εντύπωση...

Σωστα, εξαρταται βεβαια και την περιοχη.Πχ Κρητη δεν παιζει να μην βγαλεις καλο χρημα απο τους γαμους...

Δημοσ.

Σωστα, εξαρταται βεβαια και την περιοχη.Πχ Κρητη δεν παιζει να μην βγαλεις καλο χρημα απο τους γαμους...

Δεν νομίζω, η κρίση μας έχει επηρεάσει όλους λίγο πολύ.

Δημοσ.

A sorry, εγραψες "εβγαλα" και νομιζα κερδος.

Όχι δεν βγάλαμε τίποτα τελικά , 50 άτομα είχα μόνο, κλειστός γάμος λόγο πένθους.

Αν είχα κάνει το 2003 ανοιχτό θα έβγαζα αρκετά... Έπεσε πολύ λίρα θυμάμαι.. Μετρητά 4.000 συν τις λίρες.

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρεις περιπτώσεις που να μπήκανε μέσα; Να μη βγάλανε ούτε τα έξοδα;

Δημοσ.

Ξέρεις περιπτώσεις που να μπήκανε μέσα; Να μη βγάλανε ούτε τα έξοδα;

Ξέρω πολλές. Όπως επίσης ξέρω περιπτώσεις ανθρώπων που σε κανονικές συνθήκες θα έδιναν φακελάκι με τριψήφιο νούμερο, ενώ τώρα δίνουν κάποιο ευτελές δώρο που καταλήγει στα άχρηστα. Όπως επίσης ξέρω ότι οι περισσότεροι προσπαθούν να μειώσουν όσο γίνεται τη λίστα των καλεσμένων.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...