vaggospro Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 1) Το ποσό που διαθέτουμε: μέχρι και 260 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Youtube, twitch, Discord & άλλα chat apps, και 1,2 παιχνίδια.. 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5 - 5,5 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Δαχτυλικό αποτύπωμα. 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι ! 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Ναι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Ναι 8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα; Δεν είναι απαραίτητο 9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G; Ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι! 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; προτιμώ Ελλάδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Αναλόγως τις τιμές. ΥΓ: Σκεφτόμουν να πάρω το ZUK Z2 απο έξω αλλά αν υπάρχει κάτι απο Ελλάδα που να εξυπηρετεί τις ανάγκες μου θα ήταν καλύτερα.
ikaruga24 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Σε αυτά τα λεφτά με βάση αυτά που θες "φωτογραφίζεις" το Huawei P9 lite 3GB dual. Αν και οι τιμές λόγο εορτών ανέβηκαν κάπως συνεχίζει να είναι το πιο value for money κινητό που μπορείς να πάρεις τώρα βάση των θέλω σου. - Εχει δαχτυλικό - Εχει 3GB ram - Είναι dual sim (νομίζω hybrid) - Εχει καλή κάμερα - Εχει καλή μπαταρία - Είναι 5.2" με 1080P ανάλυση Γενικά τα έχει όλα όσα ζητάς και συμφέρει. 1
vaggospro Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω για κάτι καλύτερο?
taslikos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω για κάτι καλύτερο? Κάτι αξιόλογο στα 300-350€ δεν υπάρχει για να πάρεις πολύ καλό κινητό θες 440€ και άνω ξεκινώντας από one plus 3T και φτάνεις σε galaxy, google pixel, iPhone κλπ. Αν μπορούσες τα 440€ είναι κορυφή το oneplus. Να σου πω την αλήθεια καλύτερα δώσε 440€(η γενικότερα αύξησε το μπατζετ σου στα 400€ αν μπορείς) διότι ότι κινητό και να πάρεις στα 250€ δυστυχώς δεν συγκρίνονται εύκολα με τα υπόλοιπα.
saruman123 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Κάτι αξιόλογο στα 300-350€ δεν υπάρχει για να πάρεις πολύ καλό κινητό θες 440€ και άνω ξεκινώντας από one plus 3T και φτάνεις σε galaxy, google pixel, iPhone κλπ. Αν μπορούσες τα 440€ είναι κορυφή το oneplus. Να σου πω την αλήθεια καλύτερα δώσε 440€(η γενικότερα αύξησε το μπατζετ σου στα 400€ αν μπορείς) διότι ότι κινητό και να πάρεις στα 250€ δυστυχώς δεν συγκρίνονται εύκολα με τα υπόλοιπα.Και ομως υπαρχει στα 350€ το Huawei Honor 8
malthampoukos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Πολύ καλή επιλογή το z2 αλλά αν το παραγγείλεις τώρα απέξω θα ξενερώσεις άσχημα, οπότε δες huawei p9 3gb, nexus 5x ή αν ανέβεις το honor 8 είναι τέλειο
zananiro Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Αν δεν έχεις πρόβλημα να πάρεις από Κίνα, δες το huawei mate S, γύρω στα 260€ πλέον.
vaggospro Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Το nexus 5x με βλέπω να παίρνω. Το μόνο που με προβληματίζει είναι πως δεν το βρισκω μεταχειρισμένο στα 32gb και δεν ξέρω αν με καλύψουν τα 16, η 2gb ταμ πιστεύω να είναι αρκετή..
malthampoukos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Το nexus 5x με βλέπω να παίρνω. Το μόνο που με προβληματίζει είναι πως δεν το βρισκω μεταχειρισμένο στα 32gb και δεν ξέρω αν με καλύψουν τα 16, η 2gb ταμ πιστεύω να είναι αρκετή.. Ξέρω πως υπήρχε 32 gb στα 200 στο mr mobi πριν κάμποσο καιρό. Χτύπα ένα τηλ
ikaruga24 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Το nexus 5x με βλέπω να παίρνω. Το μόνο που με προβληματίζει είναι πως δεν το βρισκω μεταχειρισμένο στα 32gb και δεν ξέρω αν με καλύψουν τα 16, η 2gb ταμ πιστεύω να είναι αρκετή.. Είσαι σίγουρος; Όχι καλή μπαταρία, όχι dual Sim, όχι επέκταση χώρου. Δε λέω καλό το 5X αλλά δεν νομίζεις ότι θυσιαζεις πολλά;
vaggospro Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Είσαι σίγουρος; Όχι καλή μπαταρία, όχι dual Sim, όχι επέκταση χώρου. Δε λέω καλό το 5X αλλά δεν νομίζεις ότι θυσιαζεις πολλά; Ισχύει οτι η επέκταση χώρου είναι μεγάλο μείων αλλά δεν βρίσκω κάτι καλύτερο στα λεφτά του...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα