Haldol Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Απ' αυτή την άποψη συμφωνώ, είναι και πιο "επισκευάσιμα" τα πράγματα, αλλά στο πατρικό δεν έχω πρέσα ακροδεκτών. Άμα το 'ξερα ότι θα κάνω τέτοια δουλειά θα 'παιρνα την πρέσα μου και μια χούφτα κλιπάκια πριν φύγω γι' Αθήνα... Οπότε, τα 'στριψα μεταξύ τους, πάτησα και μια κόλληση στην ένωση, τα κάλυψα και μ' ένα θερμοσυστελλόμενο και καθάρισα. Είναι και μέσα στο κουτί του συναγερμού, που κι αυτό είναι μέσα σε ντουλάπι, οπότε δε το βλέπει και κανείς. 1
poulinos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Απ' αυτή την άποψη συμφωνώ, είναι και πιο "επισκευάσιμα" τα πράγματα, αλλά στο πατρικό δεν έχω πρέσα ακροδεκτών. Άμα το 'ξερα ότι θα κάνω τέτοια δουλειά θα 'παιρνα την πρέσα μου και μια χούφτα κλιπάκια πριν φύγω γι' Αθήνα... Οπότε, τα 'στριψα μεταξύ τους, πάτησα και μια κόλληση στην ένωση, τα κάλυψα και μ' ένα θερμοσυστελλόμενο και καθάρισα. Είναι και μέσα στο κουτί του συναγερμού, που κι αυτό είναι μέσα σε ντουλάπι, οπότε δε το βλέπει και κανείς. δεν θα εχεις θεμα απλα στο λεω σαν το τελειο.στην πραξη ναι δεν υπαρχει κανενα απολυτως θεμα οποτε no worries. 1
rafa1919 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Ααχχ, τέτοιες συζητήσεις θέλουμε στο forum ΡΕ! <3
poulinos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Ααχχ, τέτοιες συζητήσεις θέλουμε στο forum ΡΕ! <3 τι συζητησεις? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα