villasg Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπερα και χρονια πολλα .Εχω εναν υπολογιστη με επεξεργαστη i5-4590 , 8gb , M/B B85M-HD3 .Τον επεξεργαστη τον εβαλα προσθετα αντικαθιστοντας εναν i3-4330 .Ton i3 τον ειχα με την "μαμα" intel ψυκτρα/ανεμηστηρα .Τον i5 τον αγορασα μτχ σκετο και πηρα μια ψυκτρα εμποριου "deepcool alta7" Δεν παιζω παιχνιδια ουτε ζοριζω τον υπολογιστη απλα αλλαξα την cpu επειδη εβαλα πιο μεγαλη οθονη(27) και πηγα σε πιο μεγαλη αναλυση .οι θερμοκρασιες μου οι μεγιστες στον επεξεργαστη τωρα ειναι 34° .Απλα επειδη εχω το κουτι πανω στο γραφειο διπλα μου , με ενοχλει ο θορυβος ( με τον i3 μαμα δεν ειχα θεμα ) .Θελω καποια βοηθεια σε τι ψυκτρα/ανεμιστηρα να στραφω για να μειωθει ο θορυβος . Αυτη η ψυκτρα τωρα τρεχει 2428rpm μονιμαΕυχαριστω και καλες γιορτες ! ! ! ! Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2016 από villasg
pnick Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα και χρονια πολλα . Εχω εναν υπολογιστη με επεξεργαστη i5-4590 , 8gb , M/B B85M-HD3 . Τον επεξεργαστη τον εβαλα προσθετα αντικαθιστοντας εναν i3-4330 . Ton i3 τον ειχα με την "μαμα" intel ψυκτρα/ανεμηστηρα . Τον i5 τον αγορασα μτχ σκετο και πηρα μια ψυκτρα εμποριου "deepcool alta7" Δεν παιζω παιχνιδια ουτε ζοριζω τον υπολογιστη απλα αλλαξα την cpu επειδη εβαλα πιο μεγαλη οθονη(27) και πηγα σε πιο μεγαλη αναλυση . οι θερμοκρασιες μου οι μεγιστες στον επεξεργαστη τωρα ειναι 34° . Απλα επειδη εχω το κουτι πανω στο γραφειο διπλα μου , με ενοχλει ο θορυβος ( με τον i3 μαμα δεν ειχα θεμα ) . Θελω καποια βοηθεια σε τι ψυκτρα/ανεμιστηρα να στραφω για να μειωθει ο θορυβος . Ευχαριστω και καλες γιορτες ! ! ! ! Πόσα μπορείς να δώσεις για ψύκτρα; Επίσης, ποιό κουτί έχεις; Για να δούμε τί χωράει από πλευράς ύψους. Μια καλή λύση και σχετικά αθόρυβη είναι η Themis http://www.skroutz.gr/s/4314723/Raijintek-Themis.html. Την έχω δοκιμάσει σε 1-2 συστήματα και έμεινα ευχαριστημένος.
villasg Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Το κουτι ειναι ενα απλο Midi Tower CoolerMaster σαν το COUGAR περιπου . Απο οτι βλεπω και αυτη που μου λες ειναι τα ιδια 25dB με αυτην που εχω Να εβρισκα καποιον "μαμα" = E97379-001 = Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2016 από villasg
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα & Χρόνια πολλά! Αμα δε θες να πειραξεις που δε νομιζω με τη μητρικη που εχεις βαλε ενα ποιο ησυχο<<25db με 4 pin και ρυθμιζεις απο το bios που θες να 'παιζει'.. και εδω μεσα θα βρεις οικονομικο εργοστασιακο.. οσο αφορα Site: αυτη που εγραψε παραπανω, αψογη αλλα αρχιζεις απο 25ε. και πανω και ρυθμιζεις να ειναι ποιο 'ησυχη' σε σχεση με τη θερμοκρασια..{bios/αλλαζεις ανεμιστηρακι κτλ} και εαν βολευει στο κουτι σου{χωρος/ανοικτο/κλειστο}
villasg Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Ερωτηση σχετικα με τους εργοστασιακους : Απο οτι βλεπω ψάχνοντας υπαρχουν 2 τυποι : E97378-001 & E97379-001 ο πρωτος ειναι με το χαλκο στο κεντρο και ο δευτερος full αλουμινιο . ποιος ειναι πιο ΟΚ ? Υπάρχει θέμα. Ωχ sorry , θα παω απο εκει , συγνωμη και παλι
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Ερωτηση σχετικα με τους εργοστασιακους : Απο οτι βλεπω ψάχνοντας υπαρχουν 2 τυποι : E97378-001 & E97379-001 ο πρωτος ειναι με το χαλκο στο κεντρο με πιο αδυναμο και ο δευτερος full αλουμινιο . ποιος ειναι πιο ΟΚ ? Ωχ sorry , θα παω απο εκει , συγνωμη και παλι όποιο έχει καλύτερη θερμική αγωγιμότητα..χαλκος>αλουμινιο & χαρακτηριστικά..θερμικη χωρητικοτητα~ρυθμοι αποβολης της θερμοκρασιας~ρευματα A
villasg Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Αυτα ομως δεν μπορω να τα βρω πουθενα να αναφερονται ! ! ! Μονο αυτο βρηκα The E97378-001 and the E97379-001 look almost identical and their ID numbers are very close, but major differences can be discerned when the coolers are turned upside down. Aside from the E97378 having a copper core, the E97379 has significantly lower mass and straight fins, hinting the use of a more powerful fan. Bent pins cause significant turbulence at high airflows and unnecessarily increase the cooler’s noise output.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Site: Σουγραφω και γω αναγκαστηκα σε λιγο σε συνεχεια στη καταλληλη φορμα θα σου βαλω και λινκ μην μας 'φωναζουνε' χρονια ρα μερα και εχουν και δικιο τι να πεις για κλεισουμε απο δω..
villasg Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Ενας Mod να "αναπαυσει" αυτο το thread
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα