Προς το περιεχόμενο

Headsets creative η HyperX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά βρήκα μεταχειρισμενα τα http://www.terrashop.gr/creative-headset-tactic3d-sigma.html στα 20 ευρώ

http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/pc/gaming-headsets/164990-hyperx-cloud-core-pro-black?cmicc=skroutz και αυτά στα 40 τι λέτε για Gaming τα θελω?

τα ίδια σ...... είναι πάρε οποιο σ αρεσει

• Like 1
Δημοσ.

τα ίδια σ...... είναι πάρε οποιο σ αρεσει

Τι εχουν δηλαδη?

Εγω εχω 3 μηνες τα cloud και δεν εχω κανενα παραπονο. Πολυ καλος ηχος και μικροφωνο, δεν κουραζουν στο κεφαλι οσες ωρες και αν τα φοραω και εχουν πολυ καλη ηχομονωση.

Δημοσ.

Τι εχουν δηλαδη?

Εγω εχω 3 μηνες τα cloud και δεν εχω κανενα παραπονο. Πολυ καλος ηχος και μικροφωνο, δεν κουραζουν στο κεφαλι οσες ωρες και αν τα φοραω και εχουν πολυ καλη ηχομονωση.

δεν διαφωνω... Για κάποιον που δεν έχει έρθει σε επαφη με καλύτερα headphones μια χαρά είναι. Ας πάρει όποιο του αρέσει.

Δημοσ.

δεν διαφωνω... Για κάποιον που δεν έχει έρθει σε επαφη με καλύτερα headphones μια χαρά είναι. Ας πάρει όποιο του αρέσει.

Εχω χρησιμοποιησει και razer και logitech των 100+ ευρω (νομιζω) και δε βρηκα τρελες διαφορες. Για τα 40 ευρω που εδωσα δε νομιζω να εβρισκα καλυτερα.

Τωρα αν εννοεις ακουστικα των 200 ευρω οκ παω πασο.

Δημοσ.

Εχω χρησιμοποιησει και razer και logitech των 100+ ευρω (νομιζω) και δε βρηκα τρελες διαφορες. Για τα 40 ευρω που εδωσα δε νομιζω να εβρισκα καλυτερα.

Τωρα αν εννοεις ακουστικα των 200 ευρω οκ παω πασο.

μίλησα για ποιότικα headphones.... Συνεχίζω να μην διαφωνώ μαζί σου... και ούτε για 200+ μίλησα.

Επίσης η ακουστική ευαισθησία είναι διαφορετική σε κάθε άνθρωπο. Άλλοι έχουν εκπαιδευμενο αυτί και άλλοι όχι.

Όποτε δεν θα βρω ουσιαστική διαφορά από ότι καταλαβαίνω

πάρε όποιο σ αρέσει. Θα προτιμούσα το cloud αλλά στα 20 μια χαρά και το άλλο

Δημοσ.

Τα ακουστικά είναι περίεργη αγορά.

Για εμένα η καλύτερη λύση είναι να επισκεφθείς κάποιο τοπικό κατάστημα που να έχει κάποια απο αυτά να τα δοκιμάσεις, άσχετα αν θα τα αγοράσεις απο εκεί. Δοκίμασε τα και μόνο έτσι θα είσαι σίγουρος. Γνώμη στα ακουστικά συνήθως μόνο σε θέματα άνεσης θα μπορέσεις να πάρεις. Στο θέμα του ήχου...είναι τόσο υποκειμενικό που δύσκολα να σου δώσει κάποιος λεπτομερή άποψη. Παρόλα αυτά και τα δύο που δείχνεις είναι πάνω κάτω στα ίδια, όπως ειπώθηκε και παραπάνω. Καλά αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Οπότε πάρει όποιο σου αρέσει.

Δημοσ.

Τα ακουστικά είναι περίεργη αγορά.

Για εμένα η καλύτερη λύση είναι να επισκεφθείς κάποιο τοπικό κατάστημα που να έχει κάποια απο αυτά να τα δοκιμάσεις, άσχετα αν θα τα αγοράσεις απο εκεί. Δοκίμασε τα και μόνο έτσι θα είσαι σίγουρος. Γνώμη στα ακουστικά συνήθως μόνο σε θέματα άνεσης θα μπορέσεις να πάρεις. Στο θέμα του ήχου...είναι τόσο υποκειμενικό που δύσκολα να σου δώσει κάποιος λεπτομερή άποψη. Παρόλα αυτά και τα δύο που δείχνεις είναι πάνω κάτω στα ίδια, όπως ειπώθηκε και παραπάνω. Καλά αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Οπότε πάρει όποιο σου αρέσει.

Ωραια παιδια ευχαριστω

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...