Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• News Editors
Δημοσ.

Με αφορμή την τελευταία εβδομάδα του χρόνου, και το ηλεκτρονικό κατάστημα GeekBuying, προχωρά σε μια σειρά από εκπτώσεις για μερικά από τα δημοφιλέστερα smartphones του 2016 μέσα από την ιστοσελίδα 2016 Sale Year End.

Οι προσφορές που θα διαρκέσουν μέχρι τα μεσάνυχτα της 31ης Δεκεμβρίου και αφορούν τα 10 best seller android smartphones αλλά και άλλα μοντέλα. Σε ότι αφορά τα smartphones, το Xiaomi Mi5 είναι διαθέσιμο με €213, με το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο "αδερφάκι" του, το Mi5s να είναι διαθέσιμο με €284. Η λίστα περιλαμβάνει ακόμα τα μοντέλα Le Max 2 και Le Pro3 της LeEco σε ανταγωνιστικές τιμές αλλά και άλλα δημοφιλή μοντέλα της Xiaomi όπως το Redmi 4 με κόστος €142 αλλά και το εντυπωσιακό Mi Mix στα €760.

bestsellers2016.jpg

Μια ξεχωριστή ενότητα της ιστοσελίδας αφορά smartphone με έκπτωση 70%. Σ' αυτή συναντάμε τη Global έκδοση του Redmi 4A στα €88, το ανθεκτικό HOMTOM HT20 στα €94 αλλά και το Titan S2 της Doogee που με τιμή €85 αποτελεί ένα από φθηνότερα smartphone αντοχής. Το νέο OnePlus 3T έρχεται με τιμή €434 ενώ ένα από τα φθηνότερα smartphone της αγοράς παρουσιάζει η Leagoo, το M5 Plus με τιμή €78.

Τέλος αό την ενότητα Hot Brand Sale, ξεχωρίζουν μερικά ακόμη μοντέλα της Xiaomi όπως το Redmi Note 3 στα €138, το Mi 5s Plus στα €414, το Mi Max με τιμή €177 και το Redmi Pro με τη διπλή κάμερα στο πίσω μέρος με τιμή €187.

Όλες οι διαθέσιμες προσφορές, βρίσκονται συγκεντρωμένες στην ιστοσελίδα 2016 Sale Year-End

post-1-0-40166800-1482577172_thumb.jpg

Δημοσ.

με τελωνειο ή χωρις?

Οι τιμές είναι με δωρεάν μεταφορικά στην Ελλάδα άμα βάλεις flat shipping, απλό ταχυδρομείο δλδ και υπολόγισε πάνω κάτω 20 με 25 μέρες και είναι στην πόρτα σου! Αλλιώς πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας έχει επιλογή αποστολής και βάλε fast shipping, ταχυμεταφορική δλδ, θα κάνει γύρω στις 8 μέρες και θα δόκεις και ένα 50αρακι στο τελωνείο..

Όσα σου ανέλυσα είναι από προσωπική εμπειρία.

Ελπίζω να σε κάλυψα.  ;)  Καλές Γιορτές με Υγεία!!

Δημοσ.

Οι τιμές είναι με δωρεάν μεταφορικά στην Ελλάδα άμα βάλεις flat shipping, απλό ταχυδρομείο δλδ και υπολόγισε πάνω κάτω 20 με 25 μέρες και είναι στην πόρτα σου! Αλλιώς πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας έχει επιλογή αποστολής και βάλε fast shipping, ταχυμεταφορική δλδ, θα κάνει γύρω στις 8 μέρες και θα δόκεις και ένα 50αρακι στο τελωνείο..

Όσα σου ανέλυσα είναι από προσωπική εμπειρία.

Ελπίζω να σε κάλυψα.  ;)  Καλές Γιορτές με Υγεία!!

ειρωνικο ηταν το σχολιο μου γιατι πλεον ολα περνανε απο τελωνειο :P γινεται της κακομοιρας

Δημοσ.
4 δέματα τις 2 τελευταίες βδομάδες με NL post από κίνα

το ένα με 2 κινητά 

το άλλο με tablet docking station ktlp 

και τα αλλα δυο με TV box κανένα δεν πέρασε τελωνείο.
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ζητάς να κολλήσουν απ'έξω invoice για 25 δολάρια

Αυτο το mi5 έχω ευχηθεί 150 φορές να είχε την μπάντα 20 (800). 

Επεξ/σία από Skylined
Δημοσ.

ειρωνικο ηταν το σχολιο μου γιατι πλεον ολα περνανε απο τελωνειο :P γινεται της κακομοιρας

Αυτό είναι τόσο λάθος όσο το "τιποτα δεν περνάει τελωνείο"

Δημοσ.

Αυτό είναι τόσο λάθος όσο το "τιποτα δεν περνάει τελωνείο"

ναι ενταξει. εχει φοβηθει το ματι τελευταια με οτι διαβαζω και δεν θελω να παρω ρισκο

Δημοσ.

Ζητάς να κολλήσουν απ'έξω invoice για 25 δολάρια

Αυτο το mi5 έχω ευχηθεί 150 φορές να είχε την μπάντα 20 (800). 

Ούτε το mi6 θα έχει ... :wacko:

Δημοσ.

Πριν λιγες μερες μου ηρθε απο geekbuying το mi5.

Αριστο κινητο.

Δεν περασε τελωνειο και εξω απο τη συσκευασια εγραφε gift - total value 20$ .

Χωρις να τους το ζητησω κατι τετοιο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...