veteranos123 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Στο origin τρέχει προσφορά που δίνει το Need for speed από 39,99€ στα 9,99€ (για την standar έκδοση) και από 49,99€ στα 12,49€ (για την deluxe έκδοση) standar edition-> https://www.origin.com/irl/en-us/store/need-for-speed/need-for-speed/standard-edition deluxe edition-> https://www.origin.com/irl/en-us/store/need-for-speed/need-for-speed/deluxe-edition Εγώ θα τσιμπήσω την deluxe edition Θέλω να ευχαριστήσω τον Grim Ripper που με ενημέρωσε για την προσφορά. 3
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Ειναι μεγαλο το campaing?Multi εχει καθολου?
saxos55 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Ειναι μεγαλο το campaing?Multi εχει καθολου? Παρακολουθείς το αντίστοιχο thread από πέρσι και ρωτάς εμάς; http://www.insomnia.gr/topic/570181-need-for-speed-2015-ghost-gamespc/?p=54018776 Κανονικά εμείς έπρεπε να σε ρωτάμε Πάντως απ'ότι διαβάζω στις τελευταίες σελίδες του παραπάνω thread δεν αξίζει ούτε στο δεκάρικο. Ευχαριστούμε τον TS πάντως για την προσφορά. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 το παρακολουθω αλλα και εκει αν δεις δεν βγαζεις ακρη...καποιοι λενε θετικα αλλοι αρνητικα...ενας λεει αξιζει αλλος το πηρε τωρα στα 10 και λεει meh...γενικα ειναι μπερδεμα και δεν ξερω κ εγω τι ν κανω!για αυτο ψαχνω συνεχεια...απλα μ εχει λειψει ενα καλο παιχνιδι μ αμαξια και ψαχνομαι ρε γαμωτο!
vaggos88 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 το παρακολουθω αλλα και εκει αν δεις δεν βγαζεις ακρη...καποιοι λενε θετικα αλλοι αρνητικα...ενας λεει αξιζει αλλος το πηρε τωρα στα 10 και λεει meh...γενικα ειναι μπερδεμα και δεν ξερω κ εγω τι ν κανω!για αυτο ψαχνω συνεχεια...απλα μ εχει λειψει ενα καλο παιχνιδι μ αμαξια και ψαχνομαι ρε γαμωτο! φιλε και εγω εγραψα χθες στο τοπικ του nfs. πηρα deluxe και οτι γινει. αμα εισαι φαν τις σειρας νομιζω αξιζει το 10ρικο αμα γουστάρει κανεις να κανουμε αλητείες να φτιάξουμε κανα crew
Fulgore Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 το παρακολουθω αλλα και εκει αν δεις δεν βγαζεις ακρη...καποιοι λενε θετικα αλλοι αρνητικα...ενας λεει αξιζει αλλος το πηρε τωρα στα 10 και λεει meh...γενικα ειναι μπερδεμα και δεν ξερω κ εγω τι ν κανω!για αυτο ψαχνω συνεχεια...απλα μ εχει λειψει ενα καλο παιχνιδι μ αμαξια και ψαχνομαι ρε γαμωτο! Dirt rally,Forza Horizon 3,ισως και project cars goty edition.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Dirt rally,Forza Horizon 3,ισως και project cars goty edition. 1ο και 3ο δοκιμασα αλλα δεν με τρελαναν το Forza δεν εχω w10 και απο βιντεο κτλπ μ αρεσει πολυ...τεσπα ας μην ξεφευγουμε απο το θεμα! ξερει κανεις ποσο θα κρατησει η προσφορα?
Mikeasdf Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Στο 10ρικο αξιζει, παραπανω μπα..εχω να μπω κανα 2μηνο αλλα και τοτε που μπηκα δεν ειχε τρομερο κοσμο online.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα