michalis_93a Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Γεια σας! θέλω να κάνω κάποιες απλές μετρήσεις χώρου, ηχείων κλπ με το Room EQ Wizard, χωρις κάποιον εξοπλισμό, χρησιμοποιώντας μόνο την εσωτερική κάρτα ήχου του λαπτοπ μου. Για να γίνει αυτό πρέπει να καλιμπράρω την κάρτα μου. Για να γίνει αυτό (με ενα sweep σημα που παραγει το REW), γραφει στο manual του software οτι χρειαζεται να δημιουργησω ενα external loopback, όπου το output audio θα συνδεεται με το input. Αυτο γινεται ευκολα σ ενα pc που εχει δυο εισοδους, μια για headphones και μια για mic, συνδεοντας απλα τις δυο εισοδους με ενα καλωδιο jack. Πώς μπορω να το κανω στο λαπτοπ μου όπου εχω μια μονο εισοδο για headset; μεσω καποιας ρυθμισης στα audio settings ή αλλιως; (μπορει να φαινεται χαζη ερωτηση αλλα εχω κολλησει και δεν βρισκω λυση )
Sheogorath Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Μπορεις με ενα βραχυκυκλωμενο 3.5αρι jack. Αν δεν σφαλλω δεν ειναι οι ιδιες επαφες εισοδος και εξοδος. Μπορεις και να παρεις διαχωριστη απο ενα σε δυο (σαν ανταπτορα απο δυο σε κινητο θα το βρεις λογικα) και να βραχυκυκλωσεις τις δυο εξοδους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα