Προς το περιεχόμενο

The Great Wall

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.youtube.com/watch?v=avF6GHyyk5c

Ξέρω ξέρω, φαίνεται σαχλαμάρα μπλα μπλα μπλα. 

Είμαι σίγουρος ότι θα είναι. Όπως είμαι σίγουρος ότι θα το απολαύσω απολύτως. :D Ένα τεράστιο τείχος που δέχεται επίθεση από τέρατα σαυρανθρώπους και Zhang Yimou στην σκηνοθεσία, τι το καλύτερο;   :P

p.s. παίζει και ο Matt Damon

p.s. 2 έχει και κινέζους power ranger

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ;;

Επεξ/σία από Gilmaru
Δημοσ.

Επειδη το ειδα το trailer αυτο στο Rogue one,ειναι οπως λεγαμε και πιο παλια σε τετοιου ειδους ταινιες.

Οτι πρεπει για μια ενοικιαση απο το διπλανο video club.

Δημοσ.

Εγώ λέω να την δω στο Aθήναιον που έχει 4,5 ευρώ τις Τετάρτες το εισιτήριο. :P

3.5το Village αν δεν κανω λαθος παλι τις Τεταρτες για 2ατομα βεβαια(7 ή 7.5 δηλαδη και τα δυο)με cosmote.

Τωρα θα μου πεις οτι σιγα 1.5ευρω δεν θα σωθουμε.Και θα απαντησω οτι βγαινει στην ουσια τσαμπα ενα μικρο pop corn αρα γιατι οχι(+οτι βολευει και απο πλευρας τοποθεσιων).

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αγγλία καθυστέρησε να έρθει και κατάλαβα σήμερα γιατί το έβαλαν στο ψόφιο κινηματογραφικά μήνα του Φεβρουαρίου.

Τέτοιο αίσχος ποτέ ξανά. Στα μισά  (45 λεπτά) έφυγα από το σινεμά, και είναι η πρώτη φορά που το κάνω αυτό.

Ήθελα να φύγω από το πρώτο 10λεπτο και συνέχεια σκεφτόμουν ας δώσω μια άλλη ευκαιρία.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ούτε το topic δεν έπρεπε να υπάρχει... :P

Οντως, ειναι απο τις ταινίες που ούτε μια ευκαιρία θελεις να της δώσεις. 

Δημοσ.

Λοιπον ή ταινία μου άρεσε πάρα πολύ ,Η μάχες ,τα σκηνικά με τις συσκέψεις στα στρατηγεία .τα βραδυνά πλάνα ,η όψη του σινικού τοίχους που αναπαριστόνταν σαν να είσαι στα αρχαία χρόνια.Οκ δεν ήταν για 9/10 αλλά 7/10 μπορεί να πάρει άνετα.

7/10 λοιπόν

Δημοσ.

Προσωπικά το πρώτο μισάωρο παίζει να το έχω δει 2-3 φορές. Από τα πιο διασκεδαστικά πράγματα που είδα φέτος. 

Άσε που κάνουν και *πλουπ* τα μάτια των τεράτων όταν ο Matt Damon τους ρίχνει βέλη. :D Δεν χορταίνω να το ακούω.

Για μία ταινία σαν και αυτή που είναι guilty pleasure θα έβαζα το πολύ 6/10, αν και από μεριάς απόλαυσης καθαρά, για μένα προσωπικά ήταν παραπάνω παρότι το δεύτερο μισό έπεφτε πολύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...