Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Αυτη τη στιγμή διαθέτω ένα pc το οποίο για τα games που παίζω είναι υπεραρκετό. ( dota,wow,heroes,overwatch) το θέμα είναι ότι για κάποιους τίτλους που θέλω δεν παίζει να τραβάει. Οι τίτλοι είναι το doom και μελλοντικά το divinity original sin 2 quake champions και unreal tournament.

Το pc μου έχει τα εξής:

 

CPU: Amd phenom II x4 960t

Gou: Sapphire 7870

8gb ram

Psu: Ένα 600watt της corsair

Mobo: Δεν θυμάμαι τι ακριβώς και δεν είμαι στο σπίτι για να τσεκάρω

 

Θα ήθελα να ξέρω αν αξίζει αναβάθμιση για το παρόν σύστημα σε κάρτα γραφικών και αν ναι πόση διάρκεια ζωής θα μου δώσει.

 

Να σημειώσω πώς αν και δεν θυμάμαι ακριβώς την μητρικη,ξέρω ότι το socket είναι am3 οπότε για αλλαγή επεξεργαστή θέλω και μητρική οπότε δεν το κόβω να αξίζει!

 

Περιμένω με ανυπομονησία τις γνώμες σας και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας!!

Δημοσ.

Θα πας σπιτι και θα κατεβασεις το cpuz και θα μας πεις στην καρτελα mainboard ποια ακριβως ειναι η μητρικη σου.

μετα θα κοιταξουμε να δουμε εαν αξιζει η οχι γιατι μπορει να καταφερεις να τον ξεκλιεδωσεις σε εξαπυρηνο τον επεξεργαστη σου.

υπαρχει και η λυση του overclocking εαν θελεις να κερδισεις καποιες επιδοσεις.

σε τι αναλυση παιζεις και ποιο ειναι το budget σου?

Δημοσ.

ο επεξεργαστης σου θα εχει θεμα με νεα παιχνιδια που θα βγουν,

π.χ. mafia iii δεν υποστηριζει καθολου phenom ii και 1080 καρτα να χεις πανω δε θα τρεξει,

οποτε αν σκεφτεσαι για gaming καλυτερα ν αλλαξεις πλατφορμα ειτε σε καινουριους amd που ερχονται,ειτε σε intel.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...