giannisag17 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Παιδια οπως λεει και ο τιτλος μπουταρω απο το usb φτανει μεχρι την εγκατασταση και μετα εμφανιζει το μηνυμα Λείπει ένα απαιτούμενο πρόγραμμα οδήγησης μονάδας CD/DVD" ή "Λείπει ένα πρόγραμμα οδήγησης μέσων που χρειάζεται ο υπολογιστής σας" εχει δοκιμαστει σε 2 υπολογιστες τον δικο μου που ειναι το συστημα της υπογραφης μου και εναν που αποτελειται απο καινουρια κομματια socket 1151!Την βοηθεια σας θα ηθελα.
george kesoglu Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 κλασική περίπτωση βλάβης 1151 με win 7 , εάν έχει dvd drive ο υπολογιστής κάψε το iso win 7 σε dvd και είσαι ok
giannisag17 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 και στον δικο μου με am3 τα ιδια κανει!
george kesoglu Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 είναι θέμα επικοινωνίας επεξεργαστή με usb ,,,,, η πιο απλή λύση γράψε το iso win 7 σε ένα dvd και κάνε εγκατάσταση ,,,, το sata το βλέπει ο επεξεργαστής
giannisag17 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 τα κουτια δεν εχουν θεση για dvd!
Xristaras12 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 είναι θέμα επικοινωνίας επεξεργαστή με usb ,,,,, η πιο απλή λύση γράψε το iso win 7 σε ένα dvd και κάνε εγκατάσταση ,,,, το sata το βλέπει ο επεξεργαστής επεξεργαστή... μάλιστα. Παιδια οπως λεει και ο τιτλος μπουταρω απο το usb φτανει μεχρι την εγκατασταση και μετα εμφανιζει το μηνυμα Λείπει ένα απαιτούμενο πρόγραμμα οδήγησης μονάδας CD/DVD" ή "Λείπει ένα πρόγραμμα οδήγησης μέσων που χρειάζεται ο υπολογιστής σας" εχει δοκιμαστει σε 2 υπολογιστες τον δικο μου που ειναι το συστημα της υπογραφης μου και εναν που αποτελειται απο καινουρια κομματια socket 1151!Την βοηθεια σας θα ηθελα. To αρχείο με τα 7αρια που έχεις ειναι αρκετά παλιό και δεν περιέχεται ο sata driver οπότε και δεν μπορεί να δει δίσκο το σύστημα. Υπάρχουν 2 λύσεις 1)γυρνάς το sata type στο bios απο achi σε ide,κάνεις την εγκατάσταση κανονικά και έπειτα αλλάζεις τις τιμές στη registry και βάζεισ achi απ το bios 2)κατεβάζεις τον αντίστοιχο sata driver για την μητρική(το αποσυμπιέζεις το αρχείο,τρέξε το ώστε να εξάγει τα αρχεία που έχει)και μετά θα πάρεις για το chipset τα .inf αρχεία που έχει(μπορεί να ειναι και σε φάκελο/φακέλους),τα περνάς σε δευτερο στικάκι και το κουμπώνεις στον υπολογιστή. Ξεκινάς την εγκατάσταση και με τα 2 στικ κουμπωμένα και οταν σου ζητήσει να βάλεις το αρχειο για τα μέσα,τότε του δείχνεις το αλλο Usb stick (μπορεί να χρειαστεί να του πεις οτι ειναι στο τάδε αρχειο η στον ταδε φάκελο,δεν θυμάμαι την διαδικασία απ έξω)και μετά είσαι έτοιμος.
giannisag17 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 επεξεργαστή... μάλιστα. To αρχείο με τα 7αρια που έχεις ειναι αρκετά παλιό και δεν περιέχεται ο sata driver οπότε και δεν μπορεί να δει δίσκο το σύστημα. Υπάρχουν 2 λύσεις 1)γυρνάς το sata type στο bios απο achi σε ide,κάνεις την εγκατάσταση κανονικά και έπειτα αλλάζεις τις τιμές στη registry και βάζεισ achi απ το bios 2)κατεβάζεις τον αντίστοιχο sata driver για την μητρική(το αποσυμπιέζεις το αρχείο,τρέξε το ώστε να εξάγει τα αρχεία που έχει)και μετά θα πάρεις για το chipset τα .inf αρχεία που έχει(μπορεί να ειναι και σε φάκελο/φακέλους),τα περνάς σε δευτερο στικάκι και το κουμπώνεις στον υπολογιστή. Ξεκινάς την εγκατάσταση και με τα 2 στικ κουμπωμένα και οταν σου ζητήσει να βάλεις το αρχειο για τα μέσα,τότε του δείχνεις το αλλο Usb stick (μπορεί να χρειαστεί να του πεις οτι ειναι στο τάδε αρχειο η στον ταδε φάκελο,δεν θυμάμαι την διαδικασία απ έξω)και μετά είσαι έτοιμος. Αυτο εδω λογικα εννοεις!
george kesoglu Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Ξεκινάς την εγκατάσταση και με τα 2 στικ κουμπωμένα και οταν σου ζητήσει να βάλεις το αρχειο για τα μέσα,τότε του δείχνεις το αλλο Usb stick (μπορεί να χρειαστεί να του πεις οτι ειναι στο τάδε αρχειο η στον ταδε φάκελο,δεν θυμάμαι την διαδικασία απ έξω)και μετά είσαι έτοιμος. δεν πιστεύω ότι θα βλέπει το δεύτερο usb που θα έχει τον driver θα πρέπει να τον ενσωματώσει στο iso win7 ας το δοκιμάσει δεν έχει να χάσει τίποτα
Alexlooker Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 win 7pro 32bit am2+ μια χαρα μου δουλευει το usb-stick me bios settings sata as sata type kai raid one disk (raid ready) no drivers needed.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα