stelios5 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Σε σταθερό Η/Υ προσπαθώ να εγκαταστήσω win 7 64 bit. Φτάνοντας στο σημείο του format και σβήσιμο των υπάρχων Partitions (έχω κάνει boot με USB stick) διαπιστώνω πως υπάρχει Partition (7 GB) που δεν σβήνετε με τον κλασικό τρόπο της εφαρμογή των windows 7 Το συγκεκριμένο Partition αναφέρει πως έχει μέσα windows, προφανώς για backup. Όλα τα άλλα Partitions σβήνονται κανονικά. Το συγκεκριμένο Partition δεν φαίνεται στο “Ο Υπολογιστής μου” ούτε στην “Διαχείριση δίσκων” Δεν φαίνεται ακόμα και όταν σύνδεσα τον δίσκο σαν εξωτερικό σε άλλο Η/Υ. Προσπάθησα να φορμάρω όλο τον δίσκο σαν εξωτερικό αλλά το Partition αντιστέκεται. Προσπάθησα με προγράμματα όπως το MiniTool Partition Free. Το Partition αντιστέκεται σθεναρά!! Ο δίσκος είναι Western Digital 3,5΄΄ SATA (όχι SSD)
BlueBlood7 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Μπες με ένα live cd να τα διαγράψεις και να κάνεις φορματ.
normal40 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 για να μην ανοιξω νεο θεμα...εγω εχω βαλει ηδη τα win 7 και θελω να σβησω partition ,πως μπορω να το κανω μεσα απο το win 7 ;
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Από την 'Διαχείριση δίσκων' μπορείς να σβήσεις το partition που θες.
normal40 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Από την 'Διαχείριση δίσκων' μπορείς να σβήσεις το partition που θες. πως παω εκει ομως ιδου η απορια...
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δεξί κλικ στο 'υπολογιστής'> διαχείρηση> στην αριστερή στήλη> διαχείριση δίσκων.
normal40 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δεξί κλικ στο 'υπολογιστής'> διαχείρηση> στην αριστερή στήλη> διαχείριση δίσκων. να εισαι καλα φιλος !
micos000 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Σε σταθερό Η/Υ προσπαθώ να εγκαταστήσω win 7 64 bit. Φτάνοντας στο σημείο του format και σβήσιμο των υπάρχων Partitions (έχω κάνει boot με USB stick) διαπιστώνω πως υπάρχει Partition (7 GB) που δεν σβήνετε με τον κλασικό τρόπο της εφαρμογή των windows 7 Το συγκεκριμένο Partition αναφέρει πως έχει μέσα windows, προφανώς για backup. Όλα τα άλλα Partitions σβήνονται κανονικά. Το συγκεκριμένο Partition δεν φαίνεται στο “Ο Υπολογιστής μου” ούτε στην “Διαχείριση δίσκων” Δεν φαίνεται ακόμα και όταν σύνδεσα τον δίσκο σαν εξωτερικό σε άλλο Η/Υ. Προσπάθησα να φορμάρω όλο τον δίσκο σαν εξωτερικό αλλά το Partition αντιστέκεται. Προσπάθησα με προγράμματα όπως το MiniTool Partition Free. Το Partition αντιστέκεται σθεναρά!! Ο δίσκος είναι Western Digital 3,5΄΄ SATA (όχι SSD) Μήπως είναι hybrid ο δίσκος; Αλλιώς τι σε πειράζει αν δε φαίνεται πουθενά το partition.
stelios5 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) micos000 Ο δίσκος είναι Western Digital 3,5΄΄ SATA ( WD5000AAKX - 001CA0 ) Έχω βάλει επάνω win 7 δουλεύει. Αλλά έχω σκάσει που δεν μπορώ να σβήσω το partition!! Έχω δοκιμάσει με διάφορα live CD/USB ακόμα και με το gparted partition editor που θεωρείτε ιδανικό για την περίπτωση μου. Δεν το βλέπει κανένα το συγκεκριμένο partition. Αντίθετα άλλα partition που έχω δημιουργήσει εγώ φαίνονται. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2016 από stelios5
heros Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 οκ μου εχει ξανατυχει σε δισκους NAS Qnap, δεν σβηνουν με τιποτα απο τα windows.. παρολα αυτα το εσβησα με το gparted,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα