Προς το περιεχόμενο

[tablet]APPLE iPad Mini Retina Wi-Fi @ germanos 179€ & 235€[τελος]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 279
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στην κατάσταση τς παραγγελίας τ σας γράφει; εμένα λέει ακόμη "Σε επεξεργασία" . Όταν αποσταλεί για τ κατάστημα θα ενημερωθώ

Σε επεξεργασία λέει και σε εμένα, αύριο πρωί λογικά θα τα στείλουν...

• Like 1
Δημοσ.

Αν το αφησουν 5-6 ωρες.........Ετοιμαστειτε για νεο γυρο δωροεπιταγων και αντιπροτασεων.....εγω για να το απολαυσω παντως παρηγγειλα 7!!!! :shock:  :cry:  :X  :-D  :-D

Edit: Ελπιζω ειναι προφανες οτι κανω πλακα....μην αρχισετε τα μυνηματα!!! :wacko:  :wacko:  :-D  :-D

• Like 1
Δημοσ.

πω ρε γαμωτο πανω που το ειδα διαθεσιμο και παω να κανω λογκιν δε θυμομουν το ονομα χρηστη μεχρι να κανω ανακτηση εγινε μη διαθεσιμο

Δημοσ.

Γκρί 16αρι διαθέσιμο και πάλι! Red προλαβαίνεις που ήθελες το γκρί.

Μπραβο, αυτη τη φορα προλαβα για την  γυναικα μου, αντικατασταση του 1ου mini που δεν την παλευει αλλο.

• Like 1
Δημοσ.

Τα δινουνε σταδιακα ρε σεις για να εχει ενδιαφερον.....να κραταει σε αγωνια το εργο!!! :huh:  :-D

Δημοσ.

Τα 16 GB είναι tragic χώρος, μόνο για browsing κάνει και μουσική...

Ανάλογα τη χρήση είναι, κάποιοι δεν τα γεμίζουν ποτέ τα 16!

Δημοσ.

φτου γαμώτο.. το στείλαν το προχθεσινό με courier.. :-)  Μόλις μου ήρθε mail. Πιστεύω πάντως πως όλοι θα παραλάβουμε αυτή τη φορά, ήταν μεγάλο κάζο αυτό με τα iphone για να την ξαναπατήσουν.

Δημοσ.

Μόλις έστειλαν e-mail ότι έγινε αποστολή από αποθήκη σε εμένα και άλλαξε η κατάσταση της παραγγελίας από "σε επεξεργασία" που ήταν πριν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...