moses Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Εμένα πάντως θα με εξυπηρετούσε όποτε αν καποιος τελικα που θα παραλάβει δεν το χρειάζεται θα το ήθελα ευχαριστώ πολύ κ καλές γιορτές σε ολους.
borealisnor Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 αρχισαν οι αγγελιες παιδια απο οτι ειδα οποτε μηπως υπαρχει και σε καταστηματα?αν δεν τα πηραν ηδη οι υπαλληλοι?
fay259 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 μιλησα το πρωι με την τηλεφωνικη υποστηριξη.δεν υπαρχει σε κανενα καταστημα αποθεμα ουτε γνωριζουν αν/ποτε θα φερουν αλλα κομματια..τωρα αν ηταν αγορες εκ των εσω (απο υπαλληλους δλδ) δεν το ξερω παντως σε καταστηματα δεν υπαρχει το μοντελο της προσφορας
Red21 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Ρε λες να τους εχουν περισεψει τιποτα iphone se για ξεστοκαρισμα και ηθελαν απλα να βρουν τροπο να τα διωξουν χωρις να καρφωθουν???
borealisnor Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 ηταν ανοιχτα σημερα στο eshop? αφου ρε παιδια καποτε ειχαμε ονειρο να μπουμε ολοι στο δημοσιο τωρα το μονο που θα ζητησω απο τον αιβασιλη ειναι να με βαλει σε γερμανο κ κοσμοτε........τι οργια γινονται δε λεγεται αντε μη κολαστω χριστουγεννιατικα! χαλαλι αν ηταν προβληματικη η διοικηση αλλα μια χαρα καλοπληρωνονται αυτα ειναι τα bonusακια τους
dfokas21 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 αρχισαν οι αγγελιες παιδια απο οτι ειδα οποτε μηπως υπαρχει και σε καταστηματα?αν δεν τα πηραν ηδη οι υπαλληλοι?Χαχα ναι από 230€,τρέξτε!!
borealisnor Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Νταξει το 230 μια χαρα το βρισκω το 274 με εστειλε
forgotten Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Νταξει το 230 μια χαρα το βρισκω το 274 με εστειλε δεν εχουν καν την υπομονη να περασει κανενας μηνας απο την αγγελια ,και οχι δεν εκτιμω καθολου ολους αυτους σε αναρτηση μου στη πρωτη σελιδα του θεματος ζητησα εαν καποιος το παρει να του καλυψω και τα εξοδα αποστολης για κυπρο και ελαβα καμια απαντηση,.....
dfokas21 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Νταξει το 230 μια χαρα το βρισκω το 274 με εστειλε Χαχα τώρα το είδα ! Μεγάλες προσδοκίες!
borealisnor Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Εγω φιλε σε ειχα δει κ αν προλαβαινα θα βολευομασταν κ γω κ συ! Το πολυ καμια φιλοξενια δωρεαν θα ζητουσα κυπρος ειναι αυτη 1
forgotten Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 αθλιοι εμπορακοι που δεν εχουν καν την υπομονη να περασει κανενας μηνας απο την αγγελια ,και οχι δεν εκτιμω καθολου ολους αυτους σε αναρτηση μου στη πρωτη σελιδα του θεματος ζητησα εαν καποιος το παρει να του καλυψω και τα εξοδα αποστολης για κυπρο και ελαβα καμια απαντηση,.....[/quote Εγω φιλε σε ειχα δει κ αν προλαβαινα θα βολευομασταν κ γω κ συ! Το πολυ καμια φιλοξενια δωρεαν θα ζητουσα κυπρος ειναι αυτη αμ θα το παρω απο εξωτερικο οσο για το αθλιοι εμπορακοι το σβησα γιατι ειναι βαρια τοποθετηση
ProponitisTouKanape Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Ρε λες να τους εχουν περισεψει τιποτα iphone se για ξεστοκαρισμα και ηθελαν απλα να βρουν τροπο να τα διωξουν χωρις να καρφωθουν??? Θα ξεστοκαρουν μοντελο του Μαρτιου; Γιατι;
Themos3 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 δεν εχουν καν την υπομονη να περασει κανενας μηνας απο την αγγελια ,και οχι δεν εκτιμω καθολου ολους αυτους σε αναρτηση μου στη πρωτη σελιδα του θεματος ζητησα εαν καποιος το παρει να του καλυψω και τα εξοδα αποστολης για κυπρο και ελαβα καμια απαντηση,..... Σώπα ρε μεγάλε, 15 λεπτά απο το μήνυμα σου και είχαν τελειώσει και τα φελιζόλ στον Γερμανό και ήθελες πραγματικά τώρα να πάρει κάποιος για σένα και να στο στείλει στην Κύπρο? Και γιατί δεν έβαλες αφού το είδες τόσο νωρίς μια παραγγελία με παραλαβή απο το κατάστημα να πάμε να το παραλάβουμε να στο στείλουμε αφου θα πλήρωνες και τα έξοδα αποστολής... Σοβαρευτείτε.... 6
forgotten Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Σώπα ρε μεγάλε, 15 λεπτά απο το μήνυμα σου και είχαν τελειώσει και τα φελιζόλ στον Γερμανό και ήθελες πραγματικά τώρα να πάρει κάποιος για σένα και να στο στείλει στην Κύπρο? Και γιατί δεν έβαλες αφού το είδες τόσο νωρίς μια παραγγελία με παραλαβή απο το κατάστημα να πάμε να το παραλάβουμε να στο στείλουμε αφου θα πλήρωνες και τα έξοδα αποστολής... Σοβαρευτείτε.... μαλλον μεγαλε κανας πωλητης εισαι ? σοβαρευτου επισης......
Themos3 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 μαλλον μεγαλε κανας πωλητης εισαι ? σοβαρευτου επισης......Ναι άρχοντα το βρήκες, πωλητής στο Γερμανό είμαι και μου έθιξες τον υπερεργοδότη...Υγ. Πόσες φορές να το πάτησα το ολοκλήρωση αγοράς και ενώ μου έδειχνε διαθέσιμο δε μου την ολοκλήρωσε ποτέ....όχι τπτ άλλο αλλά ήταν μοναδική ευκαιρία να μπεί κάτι με μήλο στο σπίτι να δούμε ρε γαμώ γιατί με τόσο premium τιμή είναι τόσο ελκυστικό στο 12-15% των χρηστών... δε μπορεί να κάνουν τόσο λάθος....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα