Προς το περιεχόμενο

[tablet]APPLE iPad Mini Retina Wi-Fi @ germanos 179€ & 235€[τελος]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα πάντως θα με εξυπηρετούσε όποτε αν καποιος τελικα που θα παραλάβει δεν το χρειάζεται θα το ήθελα ευχαριστώ πολύ κ καλές γιορτές σε ολους.

• Απαντ. 279
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μιλησα το πρωι με την τηλεφωνικη υποστηριξη.δεν υπαρχει σε κανενα καταστημα αποθεμα ουτε γνωριζουν αν/ποτε θα φερουν αλλα κομματια..τωρα αν ηταν αγορες εκ των εσω (απο υπαλληλους δλδ) δεν το ξερω παντως σε καταστηματα δεν υπαρχει το μοντελο της προσφορας

Δημοσ.

Ρε λες να τους εχουν περισεψει τιποτα iphone se για ξεστοκαρισμα και ηθελαν απλα να βρουν τροπο να τα διωξουν χωρις να καρφωθουν??? :shock:  :-D  :-D  :-D  

Δημοσ.

ηταν ανοιχτα σημερα στο eshop?

αφου ρε παιδια καποτε ειχαμε ονειρο να μπουμε ολοι στο δημοσιο τωρα το μονο που θα ζητησω απο τον αιβασιλη ειναι να με βαλει σε γερμανο κ κοσμοτε........τι οργια γινονται δε λεγεται αντε μη κολαστω χριστουγεννιατικα! :X χαλαλι αν ηταν προβληματικη η διοικηση αλλα μια χαρα καλοπληρωνονται αυτα ειναι τα bonusακια τους  B)

Δημοσ.

αρχισαν οι αγγελιες παιδια απο οτι ειδα οποτε μηπως υπαρχει και σε καταστηματα?αν δεν τα πηραν ηδη οι υπαλληλοι?

Χαχα ναι από 230€,τρέξτε!!
Δημοσ.

Νταξει το 230 μια χαρα το βρισκω το 274 με εστειλε :)

δεν εχουν καν την υπομονη να περασει κανενας μηνας απο την αγγελια ,και οχι δεν εκτιμω καθολου ολους αυτους σε αναρτηση μου στη πρωτη σελιδα του θεματος ζητησα εαν καποιος το παρει να του καλυψω και τα εξοδα αποστολης για κυπρο και ελαβα καμια απαντηση,.....

Δημοσ.

αθλιοι εμπορακοι που δεν εχουν καν την υπομονη να περασει κανενας μηνας απο την αγγελια ,και οχι δεν εκτιμω καθολου ολους αυτους σε αναρτηση μου στη πρωτη σελιδα του θεματος ζητησα εαν καποιος το παρει να του καλυψω και τα εξοδα αποστολης για κυπρο και ελαβα καμια απαντηση,.....[/quote

Εγω φιλε σε ειχα δει κ αν προλαβαινα θα βολευομασταν κ γω κ συ!

Το πολυ καμια φιλοξενια δωρεαν θα ζητουσα :) κυπρος ειναι αυτη :)

αμ θα το παρω απο εξωτερικο οσο για το αθλιοι εμπορακοι το σβησα γιατι ειναι βαρια τοποθετηση

Δημοσ.

Ρε λες να τους εχουν περισεψει τιποτα iphone se για ξεστοκαρισμα και ηθελαν απλα να βρουν τροπο να τα διωξουν χωρις να καρφωθουν??? :shock:  :-D  :-D  :-D  

Θα ξεστοκαρουν μοντελο του Μαρτιου; Γιατι;

Δημοσ.

δεν εχουν καν την υπομονη να περασει κανενας μηνας απο την αγγελια ,και οχι δεν εκτιμω καθολου ολους αυτους σε αναρτηση μου στη πρωτη σελιδα του θεματος ζητησα εαν καποιος το παρει να του καλυψω και τα εξοδα αποστολης για κυπρο και ελαβα καμια απαντηση,.....

Σώπα ρε μεγάλε, 15 λεπτά απο το μήνυμα σου και είχαν τελειώσει και τα φελιζόλ στον Γερμανό και ήθελες πραγματικά τώρα να πάρει κάποιος για σένα και να στο στείλει στην Κύπρο?

Και γιατί δεν έβαλες αφού το είδες τόσο νωρίς μια παραγγελία με παραλαβή απο το κατάστημα να πάμε να το παραλάβουμε να στο στείλουμε αφου θα πλήρωνες και τα έξοδα αποστολής...

Σοβαρευτείτε....

• Like 6
Δημοσ.

Σώπα ρε μεγάλε, 15 λεπτά απο το μήνυμα σου και είχαν τελειώσει και τα φελιζόλ στον Γερμανό και ήθελες πραγματικά τώρα να πάρει κάποιος για σένα και να στο στείλει στην Κύπρο?

Και γιατί δεν έβαλες αφού το είδες τόσο νωρίς μια παραγγελία με παραλαβή απο το κατάστημα να πάμε να το παραλάβουμε να στο στείλουμε αφου θα πλήρωνες και τα έξοδα αποστολής...

Σοβαρευτείτε....

μαλλον μεγαλε κανας πωλητης εισαι ? σοβαρευτου επισης......

Δημοσ.

μαλλον μεγαλε κανας πωλητης εισαι ? σοβαρευτου επισης......

Ναι άρχοντα το βρήκες, πωλητής στο Γερμανό είμαι και μου έθιξες τον υπερεργοδότη...

Υγ. Πόσες φορές να το πάτησα το ολοκλήρωση αγοράς και ενώ μου έδειχνε διαθέσιμο δε μου την ολοκλήρωσε ποτέ....όχι τπτ άλλο αλλά ήταν μοναδική ευκαιρία να μπεί κάτι με μήλο στο σπίτι να δούμε ρε γαμώ γιατί με τόσο premium τιμή είναι τόσο ελκυστικό στο 12-15% των χρηστών... δε μπορεί να κάνουν τόσο λάθος....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...