Προς το περιεχόμενο

[tablet]APPLE iPad Mini Retina Wi-Fi @ germanos 179€ & 235€[τελος]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όποιος δεν πρόλαβε και θέλει ένα 32αρι λευκό στην τιμή της προσφοράς PM. Προτεραιότητα σε Ηράκλειο Κρήτης.

EDIT: Εφυγεε!

Επεξ/σία από petran91
  • Απαντ. 279
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

προ ολιγου επικοινωνια και τα νεα ειναι οτι οι θηκες βρεθηκαν .... και θα αποσταλουν σημερα το χρωμα της θηκης πρασινο δε μας χαλαει αφου ειναι δωρακι αντε λοιπον καλες παραλαβες σε ολους μας :D

Δημοσ.

Δεν εχω παραλαβει ακομα αλλα αυτο με το smart cover με χαλαει ας ενημερωσουν και οι υπολοιποι...Μανο εσυ τι παρελαβες να φανταστω σε ολους εχουν στειλει cover και οχι case ???

Δημοσ.

Παιδιά πάρτε τηλέφωνο και ζητήστε case και όχι cover το κάνουν επίτηδες...και εμένα cover έστειλαν, το βράδυ θα γράψω αναλυτικά τι έχει παιχτεί εδώ και μερικές ημέρες για να καταλάβετε γιατί τώρα δεν προλαβαίνω...

Δημοσ.

Ρε παιδιά σε ποιο νουμερο καλείται γιατί εγώ όταν παίρνω μου κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν τίποτα

Να σημειώσω ότι το έχω πάρει από κατάστημα το tablet....

Δημοσ.

Ρε παιδιά σε ποιο νουμερο καλείται γιατί εγώ όταν παίρνω μου κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν τίποτα

Να σημειώσω ότι το έχω πάρει από κατάστημα το tablet....

210 2508100 ζητανε αριθμο παραγγελιας (δεν ξερω αν υπαρχει κατι τετοιο απο καταστημα)

Παντως και οτι πηραμε αυθεντικο cover εμενα μου προκαλεσε εκπληξη, περιμενα να κανουν τις παπιες...

Δημοσ.

Παιδιά πάρτε τηλέφωνο και ζητήστε case και όχι cover το κάνουν επίτηδες...και εμένα cover έστειλαν, το βράδυ θα γράψω αναλυτικά τι έχει παιχτεί εδώ και μερικές ημέρες για να καταλάβετε γιατί τώρα δεν προλαβαίνω...

Για ενημερωσε φιλε μου να ξερουμε πως να κινηθουμε δεν εχω παει να παραλαβω ακομα !!!
Δημοσ.

Ε ναι ρε παιδια θήκη είναι και το cover. Αλλά άμα κάποιος το πάρει τις μετρητοις στην διαφήμιση λέγανε "δώρο θήκη αξίας 75ε". Το cover 75e δεν έχει για κανένα λόγο. Είμαι και εγώ περίεργος να διαβάσω τι παίχτηκε με kaktos77

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, λοιπόν θα σας πω εγώ τη δικιά μου ιστορία.

Καταρχήν όπως είχα αναφέρει και παλαιότερα στο thread πήρα δυο iPad από τον Γερμανό με την προσφορά όποτε περίμενα δυο θήκες. Ξεκίνησα τα τηλέφωνα στο 2102508100 από την μέρα που παρέλαβα. Την πρώτη εβδομάδα μου έλεγαν το κλασικό είναι άδεια η αποθηκη και περιμένουμε να παραλάβουμε, θα πάρετε από βδομάδα. Περίμενα λοιπόν και εγώ καλοπροαίρετα να παραλάβω την επόμενη εβδομάδα, αφήνω να περάσουν τρεις-τέσσερις μέρες της δεύτερης εβδομάδας όποτε παίρνω προς το τέλος της τηλέφωνο και λέω μου είχατε πει την περασμένη ότι θα παραλάβω αυτή, λένε κλασικά δεν έχουν οι αποθήκες. Ζήτησα τον υπεύθυνο και τους είπα ότι θα κινηθώ νομικά γιατί είναι απάτη και κοροϊδία να διαφημίζουν ταχα ως δώρο και να μην δίνουν τίποτα. Μετά από 3-4 ώρες το ίδιο απόγευμα με παίρνει η υπεύθυνη, της αναφέρω τι γίνεται και λέω ότι έχω κάνει παραγγελία από τους πρώτους και δεν έχω παραλάβει, εν το μεταξύ ένα παιδί εδώ μέσα είχε παραλάβει τη θήκη ενώ είχε παραγγείλει μετά από εμένα, έτσι της το λέω επιτόπου ότι ένα παιδί σε γνωστό forum παρέλαβε και εγώ από τους πρώτους που έκανα παραγγελία όχι, με δουλεύετε;;; άρχισε να ρωτάει το όνομα του forum το οποίο φυσικά και δεν το ανέφερα. Με τα πολλά λέει θα κάνω ότι μπορώ υπάρχει πραγματική έλλειψη θα σας πω από αύριο. Άφησα 2-3 μέρες πήρα πάλι και ζήτησα επιτόπου την ίδια υπεύθυνη, μίλησα μαζί της και λέει βρήκα δυο θήκες ώστε να σας εξυπηρετήσω προσωπικά(της λέω δεν είμαι μόνο εγώ περιμένουν πολλοί πελάτες θήκες, ναι λέει όλους τους πελάτες μας τους κοιτάμε αλλά θα εξυπηρετήσουμε με προτεραιότητα εσάς), αύριο θα φύγουν με ΕΛΤΑ για το κατάστημα που πήρατε τα iPad. Οκ οκ! Κλείνουμε το τηλέφωνο με παίρνουν το επόμενο πρωί, όχι η υπεύθυνη αλλά από το 2102508100 και μου λέει φεύγουν τώρα από εμάς, λέω οκ μου το είπατε από χθες, το ίδιο μεσημέρι σκάει τηλέφωνο και μου λένε έχουμε μια θήκη τελικά κάναμε λάθος, θέλετε τη μια να στείλουμε τώρα και την άλλη όταν την έχουμε ή θα περιμένετε και τις δυο για να έρθουν μαζί, λέω θέλω τη μια και βλέπουμε για την δεύτερη. Στέλνουν όντως τη μια την ίδια μέρα, το επόμενο πρωί με παίρνουν τηλέφωνο από κινητό από ΕΛΤΑ και λέει έχουμε τη θήκη για εσάς(μου λένε το όνομα μου) και σας ψάχνουμε να την παραδώσουμε και δεν σας βρίσκουμε, λέω μου είπαν και συμφώνησαμε να την πάρω από το κατάστημα και η διεύθυνση που βλέπετε είναι του καταστήματος όχι του σπιτιού μου, λέω αφήστε την στο κατάστημα και θα περάσω να την πάρω όπως και έκανα. Πάω λοιπόν στο κατάστημα την παίρνω, ανοίγω το κουτί, κόκκινο Smart Cover τους λέω εκεί στη διαφήμιση ήταν case και όχι cover και τους δείχνω και τη φωτό, συμφώνησαν και μου λένε δεν είμαστε εμείς υπεύθυνοι πάρε το 2102508100. Άντε πάλι.....παίρνω ζητάω την υπεύθυνη, μιλάμε της λέω εκτός του ότι παρέλαβα τη μια είναι cover και όχι case, λέει θα το κοιτάξω και θα σας στείλω τα σωστά(αυτό πριν 1μιση εβδομάδα). Με πιέσεις και τηλέφωνα μετά από μια εβδομάδα( φτςςαμε Δευτέρα πριν 3 μέρες) με καλεί και λέει βρήκα δυο σωστές τις στέλνω στο σπίτι σας με ΕΛΤΑ και τη μια θα την γυρίσετε πάλι πίσω στο κατάστημα. Όποτε φτάνουμε χθες σκάει ο κούριερ σπίτι παραλαμβάνω, ανοίγω, δυο πράσινα Smart Cover ξανα, παίρνω τηλέφωνο λέω μας δουλεύετε;;; έχω ένα λάθος το οποίο πρέπει να επιστρέψω στο κατάστημα και μου στέλνετε τα ίδια;;; λέει η υπεύθυνη ακούστε προχθές δεν τα ετοίμασα εγώ, θα το αναλάβω προσωπικά και θα πάρετε 2 μπλε smart cases πάλι μέσω courier ενώ θα του παραδώσετε εκείνη τη στιγμή τις δυο λάθος, την 3η θα την επιστρέψετε πίσω στο κατάστημα δεν μας αφορά εμάς!;! Αυτά τα ολιγα, όποτε αυτή τη στιγμή περιμένω τα 2 smart cases και τους έχω πάρει 3 Smart Cover, εγώ θα το φτάσω μέχρι τέλος πάντως. Παιδιά διεκδικήστε ότι διαφημίζουν, έχουν απόθεμα απλά δεν δίνουν και κάνουν τον μαλακα, σου λέει οποίος απαιτήσει θα πάρει, μέχρι και στο κατάστημα έχουν γεμάτο αλλά ισχυρίζονται και βρίσκουν τη δικαιολογία τόσο καιρό ότι άλλο Γερμανός κατάστημα και άλλο Γερμανός eshop.

• Like 2
Δημοσ.

ευχαριστουμε για την ενημερωση.Κ γω θα τους κανω καταγγελία γιατι το παρακανανε.Τι να τις κανω τις υπερπροσφορες που ειχαν οταν παραλαμβανουν μονο οσοι ειχαν κανει ταμα στον Αγιο Φανουριο; Εγω δεν ηξερα δεν ειχα κανει :shock: και δεν παρελαβα ουτε ipad ουτε cover.. τα δωσανε σε δικους τους.δεν ηξερα οτι πρεπει να βαλει κανεις βυσμα για να παρει κατι απο Γερμανο!

Είμαι λάτρης του z3 γι'αυτο δεν το κυνηγησα αλλα τωρα τέλος θα με φάει η χαρτουρα στο ινστιτουτο καταναλωτη! :cry:

Δημοσ.

Δεν ξερω τι συμφωνιες κλεινει ο Γερμανος και με τι προμηθευτες,αλλα ειναι η μονη αλυσιδα στην Ελλαδα που κατ επαναληψη το κανει αυτο το πραγμα σε ''προσφορες'' κυριως σε προιοντα apple(αλλα οχι μονο..) φυσικα που υπαρχει και το μεγαλο ενδιαφερον.

http://www.efpolis.gr/el/diasfalisi-oikonomikon-symefronton-katanaloton/37-cat-exasfalisi-asfalon-synallagon/57-diafimisi.html

Πρέπει να σημειωθεί ότι μια διαφήμιση μπορεί να θεωρηθεί παραπλανητική τόσο από άποψη περιεχομένου όσο και από άποψη παρουσίασης του μηνύματος. Αυτό συμβαίνει για παράδειγμα όταν λαμβάνετε ένα διαφημιστικό έντυπο του οποίου η γενική παρουσίαση σας αφήνει να πιστεύετε ότι κερδίσατε ένα ποσό ή ένα δώρο, ενώ στην ουσία δεν κερδίσατε τίποτα.
Όταν διαπιστωθεί ότι μία διαφήμιση είναι παραπλανητική μπορεί όποιος έχει έννομο συμφέρον να ζητήσει δικαστική προστασία. Παράλληλα, έννομη προστασία, συλλογική, ζητά κάθε ένωση καταναλωτών για λογαριασμό των μελών της.
Αρμόδια αρχή για τη διαφήμιση είναι η Γενική Διεύθυνση Προστασίας Καταναλωτή και Εποπτείας της Αγοράς. Όταν διαπιστωθεί παράβαση των πιο πάνω διατάξεων του Νόμου 2251/94 μπορεί να επιβληθεί διοικητικό πρόστιμο από Ευρώ 1.500 μέχρι Ευρώ 1.000.000, το οποίο σε περίπτωση υποτροπής διπλασιάζεται.

Εγω παντως το εχω αφησει αυτο εδω για να μην νομιζουν οτι απευθυνονται σε ασχετους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...