Προς το περιεχόμενο

[tablet]APPLE iPad Mini Retina Wi-Fi @ germanos 179€ & 235€[τελος]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι τίποτα ακόμα με τις θήκες. Πήρα σήμερα τηλέφωνο και λένε θα παραλάβω στα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Από βδομάδα σε βδομάδα πάνε για να δούμε. Σήμερα που πήρα τηλέφωνο μόλις τους ανέφερα ότι αγόρασα το mini με πρόλαβαν και μου λένε πήρατε για τις θήκες μάλλον, την άλλη εβδομάδα θα παραλάβετε και θα ενημερωθείτε μέσω εμαιλ. Τώρα εσείς που παραγγείλατε και βάλατε να σας τα στείλουν σπίτι με κούριερ δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται ακόμα πιο χλωμό να πάρετε και από εμάς που βάλαμε παραλαβή από κατάστημα. Μακάρι να πάρουμε όλοι την επόμενη εβδομάδα να τελειώνουμε...

• Απαντ. 279
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εδώ καποιοι δε παραλαβαμε καν το ταμπλέτ, πόσο μάλλον θήκη... Λολ

Ελεγα μήπως παίζει ρόλο ή παραλαβή απο κατάστημα vs πληρωμη με κάρτα κ κουριερ αλλά βλέπω κάποια παιδιά δεν έφαγαν άκυρο από κατάστημα. αρα είναι τυχαίο και.. ότι να ναι του Γερμανού.

Δημοσ.

Εγώ που έβαλα παραγγελία την Τετάρτη,έχω λάβει μήνυμα ότι έχει φυγει από αποθήκη το tablet.

Λογικά σε δύο εβδομάδες θα με καλέσουν στο κατάστημα να το παραλαβω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,
Αν κάποιος φίλος απο Ηράκλειο Κρήτης θελει ενα ipad mini retina 16gb white silver απο Γερμανο στην τιμή της προσφοράς ας στείλει πμ.
Δεν εχεί ανοιχτεί ή ενεργοποιηθει. Είναι με την ζελατίνα του.
Όταν παραλάβω την θήκή θα είναι και αυτή δική του.

Έφυγε - Ευχαριστώ

Επεξ/σία από anaplas_j
  • Like 4
Δημοσ.

Παιδιά παρέλαβε κανείς τη θήκη; εγώ δεν πρόλαβα να ασχοληθώ σήμερα και να τους ξαναπάρω τηλέφωνο και να πω την αλήθεια έχω ξενερώσει με τις δικαιολογίες που βρίσκουν και λένε. Θα πάρω αύριο τηλέφωνο ξανά να δω τι θα σκαρφιστούν να πουν πάλι... μάλλον θα πουν ότι οι αποθήκες δεν έστειλαν τις θήκες λόγω χιονιού και κακών καιρικών συνθηκών...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά κανείς με τις θήκες έβγαλε κανεις άκρη;

Επεξ/σία από vtag
Δημοσ.

με πηραν τηλ.απο ελτα οτι εχω δεμα απο οτε=γερμανο λετε να ειναι η θηκη΄?

Το iPad το έκανες παραλαβή από κατάστημα ή στο έστειλαν με ΕΛΤΑ;

Δημοσ.

Το iPad το έκανες παραλαβή από κατάστημα ή στο έστειλαν με ΕΛΤΑ;

.

Από κατάστημα την έκανα την παραλαβή.

• Like 1
Δημοσ.

.

Από κατάστημα την έκανα την παραλαβή.

Όταν το ελέγξεις τι ήταν σε περίπτωση που είναι η θήκη ενημέρωσε μας!!

Δημοσ.

Εεε τι να ελέγξει ρε σεις! Η θήκη είναι...

Λέτε να του έστειλαν κουραμπιέδες? :P

Ξέρω 'γω μπορεί να είχε παραγγείλει και τίποτα άλλα και να περιμένει

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Αν κάποιος φίλος απο Ηράκλειο Κρήτης θελει ενα ipad mini retina 16gb white silver απο Γερμανο στην τιμή της προσφοράς ας στείλει πμ.

Δεν εχεί ανοιχτεί ή ενεργοποιηθει. Είναι με την ζελατίνα του.

Όταν παραλάβω την θήκή θα είναι και αυτή δική του.

Έφυγε - Ευχαριστώ

ΜΠΡΑΒΟ ρε σύντεκνε!

Ελπίζω αυτός που το πήρε, όντως να το ήθελε/χρειαζόταν και να μην το δούμε αύριο στις αγγελίες με το γνωστό .....καπέλο! :P

Καλή χρονιά να έχεις και να σου επιστραφεί αυτό που έκανες με ότι γουστάρεις στην ζωή σου.

Δυστυχώς φτάσαμε να εκθειάζουμε ασήμαντες/φυσιολογικές πράξεις που όμως κατά βάθος δείχνουν πολλά σε όσους νιώθουν!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...