Gpar Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Εγώ εδώ να γράψω ένα ευχαριστώ πρωτίστως στον Red21 που ουσιαστικά μου έδωσε το δικαίωμα να πάρω το 1 Ipad 16 που είχε παραγγείλει, από τα Ελτά χωρίς καπέλο ούτε λεπτό, και στον kaktos77 που είχε δεχτεί το ανάλογο για το 32αρι πριν βγει ο δεύτερος κύκλος προσφορών που τελικά δεν παρέλαβα. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2017 από Gpar 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaktos77 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Σήμερα κάλεσα ξανά για τις θήκες, μου είπαν ότι θα παραλάβω κανονικά μόλις σταλθούν από τις αποθήκες τους, θα μου έρθει e-mail να περάσω να παραλάβω από το κατάστημα που πήρα και το ipad. Τους λέω στο τηλέφωνο τη μια μέρα λέτε έτσι την άλλη αλλιώς, σε άλλους λέτε έτσι σε άλλους άλλα, λέει αυτό που μπορώ να σας πω αυτή τη στιγμή είναι ότι όσοι έκαναν παραγγελία μέσω e-shop θα παραλάβουν μόλις σταλούν από τις αποθήκες και θα ενημερωθείτε μέσω e-mail, πάντως λέει οι θήκες θα δοθούν. Δεν το συνέχισα, θα το αφήσω μέχρι Δευτέρα, Τρίτη να δω που θα το πάνε, αν δεν και τότε υπάρχει και ο συνήγορος του καταναλωτή... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Canvas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Το 32αρι διαθέσιμο ξανά παίδες. Χτύπησα ενα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Το 32αρι διαθέσιμο ξανά παίδες. Χτύπησα ενα Διαθέσιμο το ασημί! https://www.germanos.gr/product/apple-ipad-mini-retina-wi-fi/20291259/?productId=20291259&fname=builtInMemory&fvalue=356333934443391478&commerceItem= Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Genatos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Τελος ξανα! Πηγε απο το διαθεσιμο στο χαμηλη διαθεσιμοτητα και μετα στο εξαντλημενο μεσα σε 5 λεπτα. Ελπιζω οντως να ηταν τοσο ενημερωμενο το συστημα τους σε συνδυασμο με τα διαθεσιμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Όποιοι παραλάβατε, πώς το βλέπετε με το iOS 10? Την παλεύει ή τρώει σκαλώματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaktos77 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Όποιοι παραλάβατε, πώς το βλέπετε με το iOS 10? Την παλεύει ή τρώει σκαλώματα? Μια χαρά πάει με το ios 10, δεν κολλάει στις εφαρμογές, γενικά λειτουργεί πολύ καλά. Λίγο αργεί κατά το άνοιγμα των εφαρμογών σε σχέση με το 6s που έχω, αλλά άμα ανοίξουν μετά τρέχουν μια χαρά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Μια χαρά πάει με το ios 10, δεν κολλάει στις εφαρμογές, γενικά λειτουργεί πολύ καλά. Λίγο αργεί κατά το άνοιγμα των εφαρμογών σε σχέση με το 6s που έχω, αλλά άμα ανοίξουν μετά τρέχουν μια χαρά! Αυτό παρατήρησα κι εγώ σε videakia που είδα στο youtube, ότι καθυστερεί λίγο να ανοίξει εφαρμογές. Βασικά πρόλαβα ένα 32αρι όταν ξαναέγινε διαθέσιμο για την κοπέλα μου αλλά έχω αρχίσει να το σκέφτομαι επειδή άλλο 235 και άλλο 185 που έκανε το 16άρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaktos77 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Αυτό παρατήρησα κι εγώ σε videakia που είδα στο youtube, ότι καθυστερεί λίγο να ανοίξει εφαρμογές. Βασικά πρόλαβα ένα 32αρι όταν ξαναέγινε διαθέσιμο για την κοπέλα μου αλλά έχω αρχίσει να το σκέφτομαι επειδή άλλο 235 και άλλο 185 που έκανε το 16άρι Δεν είναι κάτι το ενοχλητικό και προς θεού δεν συγκρίνεται και πάλι σε καμία περίπτωση με τα ανάλογα android tablet στις ίδιες τιμές. Δηλαδή και εγώ που παρατήρησα αυτές τις διαφορές, είχα κάτι καλύτερο(iphone 6s) και μου φαίνεται η διαφορά. Έβαλα πάνω παιχνίδια του 2016 και τα τρέχει απροβλημάτιστα χωρίς lag κλπ. Πάντως επειδή πήρα και τα δύο, και 16αρι και 32αρι, το 16αρι δεν αξίζει από θέμα χωρητικότητας, 13gb ελεύθερα για tablet είναι λίγα γενικά, εκτός βέβαια αν το θέλεις μόνο για το safari. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δεν είναι κάτι το ενοχλητικό και προς θεού δεν συγκρίνεται και πάλι σε καμία περίπτωση με τα ανάλογα android tablet στις ίδιες τιμές. Δηλαδή και εγώ που παρατήρησα αυτές τις διαφορές, είχα κάτι καλύτερο(iphone 6s) και μου φαίνεται η διαφορά. Έβαλα πάνω παιχνίδια του 2016 και τα τρέχει απροβλημάτιστα χωρίς lag κλπ. Πάντως επειδή πήρα και τα δύο, και 16αρι και 32αρι, το 16αρι δεν αξίζει από θέμα χωρητικότητας, 13gb ελεύθερα για tablet είναι λίγα γενικά, εκτός βέβαια αν το θέλεις μόνο για το safari. Για μένα έχω το Air 2, και το iPhone 6s, είμαι καλυμμένος. Λόγω προσφοράς και μόνο ήθελα να το δώσω στην κοπέλα μου που ψιλοζηλεύει το iOS από εμένα. Τώρα έχει το Lenovo Tab A10-30 το οποίο είναι 10ιντσο με ανάλυση 1280χ700, και τρώει και τα κολληματάκια του που και που. Θέλω να είναι καλύτερη η εμπειρία από αυτό που έχει τώρα όχι χειρότερη. Το 32αρι σίγουρα έχει καλύτερο, ειδικά για ταμπλετ δεν το συζητάμε. Στο μόνο που έχω ενδοιασμούς είναι ο επεξεργαστής και το πιθανό lag. Τέλος πάντων σε αυτήν την τιμή μάλλον το παίρνουμε, και αν δεν μας κάνει πουλιέται εύκολα νομίζω στην ίδια τιμή Ευχαριστώ για το feedback. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Για μένα έχω το Air 2, κοπέλα μου που ψιλοζηλεύει το iOS από εμένα. Τώρα έχει το Lenovo Tab A10-30 το οποίο είναι 10ιντσο με ανάλυση 1280χ700, και τρώει και τα κολληματάκια του που και που. Δεν θελω να βγω πολυ off topic αλλα πες της κοπελας σου οτι το Air 2 σου κοστιζε/ει 420+ευρω το φθηνοτερο,ενω το Lenovo που πηρε ειμαι σιγουρος οτι κοστιζε περιπου το 1/3 με το 1/4. Οτι πληρωνεις παιρνεις δηλαδη μην τρελαθουμε κιολας. Οσο για τον Γερμανο τι να πω.Αυτο που μενει ειναι μονο να ανοιχτει ξεχωριστο θεμα αλλου που να αναφερει τις εως τωρα πραξεις τους στις προσφορες προς ενημερωση του κοσμου,αν και δυστηχως στην Ελλαδα στην επομενη προσφορα που θα ανεβασει παλι με τα μουτρα θα πεσουν ολοι... Τελος το off topic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δεν θελω να βγω πολυ off topic αλλα πες της κοπελας σου οτι το Air 2 σου κοστιζε/ει 420+ευρω το φθηνοτερο,ενω το Lenovo που πηρε ειμαι σιγουρος οτι κοστιζε περιπου το 1/3 με το 1/4. Οτι πληρωνεις παιρνεις δηλαδη μην τρελαθουμε κιολας. Το Lenovo το πήραμε σε προσφορά opening ενός καταστήματος των public 90 ευρώ, ενώ το Air 2 μου κόστισε 470 το 2014 Μιλάμε για το 1/5 της τιμής. Το θέμα είναι η ρημάδα η Apple, ακόμα και σε προσφορά 25% περίπου από την χαμηλότερη του σκρουτζ, σε βάζει σε σκέψεις. Με 235 παίζει και το Samsung Tab A 2016 10.1'' που είναι και φετινό. Αλλά βλέπεις, μηλαράκι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Το Lenovo το πήραμε σε προσφορά opening ενός καταστήματος των public 90 ευρώ, ενώ το Air 2 μου κόστισε 470 το 2014 Μιλάμε για το 1/5 της τιμής. Το θέμα είναι η ρημάδα η Apple, ακόμα και σε προσφορά 25% περίπου από την χαμηλότερη του σκρουτζ, σε βάζει σε σκέψεις. Με 235 παίζει και το Samsung Tab A 2016 10.1'' που είναι και φετινό. Αλλά βλέπεις, μηλαράκι.... Δεν σε βαζει καθολου σε σκεψεις αγαπητε.Το παν ειναι 1)το χρηματικο(ποσο ανετος εισαι,γιατι αν το σκεφτεσαι τοτε το πιο πιθανο ειναι οτι δεν ειναι για σενα αυτη η εταιρεια)και 2)το ψυχολογικο. Καλα για κοπελα δεν μου κανει εντυπωση γιατι ειναι γνωστο στην Ελλαδα οτι εχει μεγαλη περαση στις κοπελες το μηλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δεν σε βαζει καθολου σε σκεψεις αγαπητε.Το παν ειναι 1)το χρηματικο(ποσο ανετος εισαι,γιατι αν το σκεφτεσαι τοτε το πιο πιθανο ειναι οτι δεν ειναι για σενα αυτη η εταιρεια)και 2)το ψυχολογικο. Καλα για κοπελα δεν μου κανει εντυπωση γιατι ειναι γνωστο στην Ελλαδα οτι εχει μεγαλη περαση στις κοπελες το μηλο Τέλος πάντων, επειδή ξεφεύγει η συζήτηση, τις σκέψεις τις έχω επειδή όσο να ναι, είναι επεξεργαστής του 2013. Ο φίλος kaktos77 με την απάντηση του με κάλυψε για τις επιδόσεις. Το παίρνουμε και αν δεν μας κάνει το δίνουμε στην ίδια τιμή. Στην τελική Γερμανός είναι αυτός. Μπορεί να αποφασίσει μόνος του ότι δεν θα το πάρω, ποτέ δεν ξέρεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vtag Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Τελικά πήρε κανείς θήκη ρε παιδιά από κανένα κατάστημα ή τα κεντρικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα